Bob, a mester járművek

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Bob, a mester járművek

36 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Bob, az mester és a barátai együtt ásnak, vontatnak és építenek! Olyan barátokkal, mint Muck, a billenőkocsi és Trixi, a cementkeverő. Bob és üzlettársa, Wendy egy fantáziadús világban élnek, amely tele van új élményekkel. 

Bob építőcsaládból származik - apja, Robert és nagyapja Billy is építők voltak. Bob gyerekkora óta mérnök akart lenni. Fiatal korában karácsonyra egy sisakot kapott. Az első dolog, amit kijavított, Tom játék elefántja volt.. A korai epizódokban nem értett nagyon a  számítógépekhez, de később építési munkákhoz használta őket. A műsor néhány problémája abból ered, hogy Bob szokása, hogy elfelejtette bekapcsolni a mobiltelefonját. Macskáját Makrélának hívják.

https://jatekparadicsom.com/bob-builder-jatekok/52446-bob-the-builder-bob-mester-cicaja-makrela-pluess.html

A sorozat Bob, a falazatra szakosodott építési vállalkozó kalandjait követi nyomon, kollégájával, Wendyvel, különböző szomszédokkal, barátokkal és felszerelésekkel, valamint az antropomorfizált munkajárművekből álló csapatukkal, Scoop, Muck, Dizzy, Roley, Lofty és még sokan mások.

Bob, a mester tanító jellegű epizódjaiból a kisgyermekek megtanulhatják megkülönböztetni a jót a rossztól. Bob oktathatja a gyerekeket a környezetükről. Egy epizódban Bob figyelmeztette a macskát, hogy ne játsszon elektromossággal, és ez erős üzenet minden fiatalkorú mesenézőnek.