Cars Verdák szereplők

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Cars Verdák szereplők

469 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Verdák a Pixar hetedik nagy játékfilmje. 2006. június 9-én mutatták be a mozikban az USA-ban. A folytatás, a Verdák 2. 2011. június 24-én jelent meg a mozikban és a 3D-ben. A második folytatás, a Verdák 3 2017. június 16-án jelent meg a mozikban. Ez az utolsó Pixar-film, amelyet önállóan készítettek, mielőtt a Disney 2006 januárjában megvásárolta volna. 2013. augusztus 9-én jelent meg a mára már megszűnt DisneyToon Studios által készített Repcsik, majd 2014. július 18-án saját folytatása, a Repcsik 2. : Mentőalakulat következett.

A Verdák története egy alternatív univerzumban játszódik, ahol minden karakter különféle jármű, legyen szó autóról, repülőgépről vagy vízi járműről. A film középpontjában egy Lightning McQueen, azaz Villám McQueen nevű újonc versenyautó áll, aki felfedezi az elveszett Radiator Springs városát, amikor élete legnagyobb versenyére készül.

Villám McQueen 7-es profi bajnok versenyző a Piston Cup pályáján, amely a NASCAR Cup Series-re hajaz- A Verdák 2-ben a World Grand Prix-n versenyez. A Verdák 3 végén visszavonul és az új generáció versenyzőit mentorálja.

Hű barátja Cimbi (Matuka) aki egy bolondos, életingenlő vontatókocsi, akire mindig lehet számítani. A Játékparadicsomban megtalálható egy igazi ritkaságnak számító Joe Komposztor, aki egy ellenszenves és vad versenyautó.

Sally egy gyönyörű babakék Porsche, aki beleszeretett a Radiator Springs-i kisvárosi életbe. Ő vezeti a hangulatos Cosy Cone Motelt, ő a város ügyvédje, és elkötelezett amellett, hogy megőrizze kedvenc lakóhelyét. Imád kocsikázni Villám McQueen-nel.