Vtech elemes játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Vtech elemes játékok

44 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

A VTech (eredetileg Video Technology Limited) az elektronikai tanulási termékek hongkongi székhelyű globális gyártója csecsemőkortól az óvodáig, és a világ legnagyobb vezeték nélküli telefongyártója.

Telefonok, elemes játékok, projektoros zenélők ágyra, zenélő készségfejlesztő foglalkoztatók találhatók itt, játszva tanulhat ezekkel a játékokkal gyermeked.

A gyermek felfedezheti az állatokat, betűket, számokat és szavakat egy mobiltelefon-szerű funkciókkal ellátott Vtech játéktelefonon, amely fantáziadús játékra ösztönöz és a szórakozás sem marad el.

Vigyázz, kész, rajt! Móka és tanulás a VTech Toot-Toot kisautóival! A termékcsaládban megtalálhatóak aranyos kisautók, traktor és busz, mindegyiknek megvannak a maga mókás kifejezései és valósághű hangeffektusai, megnyomva a kivilágosító arc gombot, hogy 3 dalt és 6 szórakoztató dallamot játszon le. Nyomja végig a járműveket, vagy nyomja meg a funkciógombokat a szórakoztatóbb, interaktívabb reakciók érdekében. A járművek fejlesztik a finommottorikus készségeket, a szerepjátékos szórakozást és a fantáziadús játékot. Minden Toot-Toot Driver tud az énekelni és hangutánozni.

Az alábbi Toot-Toot kisautók elérhetők a Játékparadicsom webáruházban:

https://jatekparadicsom.com/search?controller=search&s=toot-toot

A Toot-Toot kisautókhoz, most honlapunkon elérhető egy garázs és parkolóház készlet is, hogy még izgalmasabb legyen a játék!