Lego Duplo

Lego Duplo 

2084 terméket találtam.

Alkategóriák

Duplo emberek

Lego Duplo  emberek benépesítik a Duplo várost, a házakat, beülnek a Duplo autóba, Duplo repülőgépbe, hajóba, felülnek a motorra és száguldanak az utakon. A Duplo anya tolja a Duplo babakocsit a Duplo gyerekekkel. A Lego Duplo Toy Story szereplők Andy kedvenc játékai. A Duplo szamóca babák a faágakon megbújva mosolyognak. Ne habozz, válogass a Lego Duplo figuráink széles választékából! A Duplo figurákat egyesével válogathatod össze, hiányzó, elveszett darabokat pótolhatsz Duplo készletedhez.  Gyere és válaszd kedvenc Duplo figurádat!

Duplo járművek

Lego Duplo autó indul, hozzákapcsolják az utánfutót! Felnéznek, a helikopterek és a repülögépek szelik az eget. Az emberek felülnek a motorra, és gyorsan haladnak. A Duplo rendőr autó szirénázik és elkapja a betőrőket. Duplo tűzoltó autó felvonul a tűzesethez és megmenti az Duplo embereket. Ha megsérülnek az emberek, jönnek mentősök és segítenek az orvosok a betegeken.  Ezeket az élményeket mind átélheted gyermekeddel, ha összeállítod a készletet a Lego Duplo járművek széles választékunkból.

Duplo állatok

Lego Duplo állatokkal berendezhetjük a baromfiudvart, ott vannak a Duplo cicák, kutyák, lovak, malacok, tyúkok, kakasok. Lego Duplo Micimackó és barátai vidáman dúdolnak az árnyas pagonyban. Lego Duplo vadállatok, zsiráf, oroszlán, tigris, párduc, fóka, zsiráf és a többi állat benépesíti az állatkertet. Ezeket az élményeket átélheted, ha megvásárolod a Lego Duplo állatainkat!

Duplo készletek

Lego Duplo építőkockákből készíthetünk tornyot, nagy épületeket. Bővíthető, kiegészíthető bármikor. Lego Duplo Toolo szerelős készletet imádják a kisfiúk, egy igazi kis szerelőműhelyt varázsolhatunk a gyerekszobába. Találhatunk itt még kis készleteket, zenegépet és tartozékait is.

Duplo kiegészítők

Lego Duplo házhoz vehetünk Duplo alaplapokat, ajtókat, ablakokat, falakat, egyéb berendezési tárgyakat. Berendezhetjük a házat bútorokkal, haszunálati tárgyakkal. Ha berendeztük, akkor tehetünk bele lakókat is, megtaláljuk ezeket is, hogy teljes legyen a készlet.

Duplo Dolls

Lego Duplo Dolls babák és kiegészítők találhatók meg itt. Igazi ritkaság, a babaszoba kicsinyített világa. 16 cm-es babák találhatók benne, konyha és szoba berendezési tárgyakkal és érdekes kiegészítőkkel.

Duplo vonatos játékok

Lego Duplo vonatpálya megépül, pöfékel a mozdony, elindul, zakatol, húzza a Duplo vagonokat. Lecsukják a Lego Duplo sorompót, Duplo autók várakoznak. A Lego Duplo váltót átállítja a masiniszta, és a mozdony elmegy a másik vágányra. Bővíthető, végtelen módon variálható.

Duplo képes elemek

Lego Duplo képes elemeket gyűjtöttük össze, azokat a Duplo elemeket, amiken színes tárgyak, virágok és egyéb dolgok vannak.

oldalanként
Huf3500https://jatekparadicsom.com/duplo-keszletek/51382-lego-duplo-epitokockak-var-epitesehez-500gfel-kg-keszlet-v.html

Lego Duplo építőkockák vár építéséhez 500g,fél kg készlet

3,500 Ft
Raktáron
Huf700https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51369-lego-duplo-fekete-haju-kisfiu.html

Lego Duplo fekete hajú kisfiú

700 Ft
Raktáron
Huf700https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51368-lego-duplo-copfos-kislany.html

Lego Duplo copfos kislány

700 Ft
Raktáron
Huf900https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51367-lego-duplo-poettyoes-ruhas-kislany.html

Lego Duplo pöttyös ruhás kislány

900 Ft
Raktáron
Huf900https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51366-lego-duplo-copfos-kislany.html

Lego Duplo copfos kislány

900 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51365-lego-duplo-viragarus-no.html

Lego Duplo virágárus nő

800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51364-lego-duplo-szakallas-ferfi.html

Lego Duplo szakállas férfi

800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/lego-duplo/51363-lego-duplo-pizzas-tanyer.html

Lego Duplo pizzás tányér

800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/51362-lego-duplo-jegesmedvebocs.html

Lego Duplo jegesmedvebocs

800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/51361-lego-duplo-barna-medvebocs.html

Lego Duplo barna medvebocs

800 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/51360-lego-duplo-szakallas-bacsi.html

Lego Duplo szakállas bácsi 

1,000 Ft
Raktáron
Huf1300https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/51359-lego-duplo-cica.html

Lego Duplo cica

1,300 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 2084

Lego Duplo játékokról

A Lego Duplo a Lego gyártó 3-10 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható. Az óvodás korú gyermekektől a kisiskolás korosztálynak ajánlott. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Duplo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego Duplo készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a motorikus képességeket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet a készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szab csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére. Az a jó a Lego Duplo játékban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk elgondolta.  A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego Duplo az egész világunkat körülöleli. Lego Duplo autók közlekednek az utakon, Lego Duplo emberek utaznak, haladnak. A Lego Duplo állatokat gondozzák a Lego Duplo gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego Duplo állatkertben nagyon jól árzik magukat az állatok, a Lego Duplo gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego Duplo vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego Duplo vonat! https://jatekparadicsom.com/duplo-vonatos-jatekok/31332-lego-duplo-mozdony.html

A masiniszta irányítja a mozdonyokat és felszállítja a vagonokra az utasokat. A Lego Duplo repülőtéren felszállásra készül az utasszállító repülőgép.

Lego Duplo emberek, állatok, járművek, vonatos dolgok, és még sok más hasznos felszerelés kapható, hogy a lehető legjobb legyen a játékélmény!