Lego Duplo

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Aktív szűrők

Lego Duplo oroszlán

Lego Duplo oroszlán

Regular price 2 200 Ft -15% Ár 1 870 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo férfi

Lego Duplo férfi

Regular price 600 Ft -15% Ár 510 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo váltó

Lego Duplo váltó

Regular price 1 700 Ft -15% Ár 1 445 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo kutya

Lego Duplo kutya

Regular price 1 800 Ft -15% Ár 1 530 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo sorompó

Lego Duplo sorompó

Regular price 3 800 Ft -15% Ár 3 230 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo sorompó

Lego Duplo sorompó

Regular price 3 200 Ft -15% Ár 2 720 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo WC elem

Lego Duplo WC elem

Regular price 1 700 Ft -15% Ár 1 445 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo rab

Lego Duplo rab

Regular price 1 300 Ft -15% Ár 1 105 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Lego Duplo Füles

Lego Duplo Füles

Regular price 2 500 Ft -15% Ár 2 125 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG

Lego Duplo:

A Lego gyártó ovisoknak és kisiskolásoknak, 3-10 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható.

Engedd szabadjára gyermeked fantáziáját Lego-vall! Az 1930-as években alapított Lego építőelemek zseniális, egymáshoz kapcsolódó kockáikkal a gyermekek és a felnőttek kedvencei voltak. Az évek során a kínálat jelentősen kibővült a bámulatos témák és dizájnok terén, és most még az igazán apró kezek is csatlakozhatnak a Lrgo építészet világához. 

Azt tervezi, hogy valami különleges Lego Duplo készletet ajándékoz gyermekének? Ha rajonganak a szuperhősökért, akkor a Lego Duplo szuperhőseink az, amit imádni fog gyermeke. Az Ironmantől az Amerika kapitányig és Mickey egértő Csipkerózsikáig Disney karakterket talál honlapunkon.

A  LEGO® DUPLO® készletek fejlesztik a gyermekeket életük legfontosabb szakaszában. Nagy fejlődést jelentenek az apró kezeknek – egy olyan világot teremtve, amely tele van lehetőségekkel, ahol nincs jó vagy rossz, amikor termékekkel játszunk. Ennek során minden egyes gyermek személyiségét és képzelőerejét ffejleszti.  A készletek különböző figurákat, elbűvölő témavilágokat és fantasztikus színeket tartalmaznak. Ezek mindegyike végtelen módon kombinálható, elősegítve a gyermekek természetes kutatási és tanulási szomjúságát. A DUPLO-val való játék minden típusába beépített sok apró részlet nagyszerű kezdetet jelent az életben.

A nagy Duplo kockák a lehetőségek világát nyitják meg az óvodások és óvodáskorú gyermekek számára, amely  változatos és szórakoztató!

De a LEGNAGYOBB dolog a DUPLO® kockákkal való játékban az összes apró részlet, amely minden játékkészletben megtalálható. Témaviláguk, karaktereik és kockáik segítenek a kisgyermekeknek fejleszteni  azokat  a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy megismerkedjenek a világgal.

Most először játszhatnak a kicsik lelkesen a fürdőkádban a LEGO® DUPLO-val®! Segítségükkel a fürdés közös élménnyé válik.

Néhány készséget a legjobban az osztálytermen kívül lehet megtanulni. Ezek közé tartoznak például az érzelmi készségek, amelyek segítenek a gyerekeknek vidáman és magabiztosan átélni az életet. Ezért a kisgyermekeknek szóló játékkészletek tökéletesek a következő készségek népszerűsítésére:

Rugalmasság

Ha a gyerekek kitartanak egy kihívás mellett, amikor összerakják az első két DUPLO kockát, és végre mindent megépítenek, amit csak el tudnak képzelni, az nagy lehetőség számukra, hogy megtanulják, hogy soha nem szabad feladni.

Önfejlesztés

A DUPLO® kockákkal való építés során nincs jó vagy rossz. Ha a gyerekek ezt megértik, akkor elkezdhet szárnyalni a fantáziájuk, kitalálhatják saját történeteiket, felépíthetik és kifejezhetik azokat – szerethető témavilágok, különböző karakterek és szép színek segítségével.

Önbizalom

Minden alkalommal, amikor egy gyermek legyőz egy célt, vagy bátran belemerészkedik egy vadonatúj játékba, önbizalma nagy lendületet kap. A DUPLO® kockák tökéletes lehetőség az önbizalomnak a fejlesztésére. Ez két DUPLO kocka összeszerelésével kezdődik ...

Az élet első három évében fejlődik a gyermekek agya a leggyorsabban. Az öröm az egyik fő forrás, amely hozzájárul ehhez a fejlődéshez. Az állandó változások világában a gyerekek jobban eligazodnak, ha már korán olyan készségeket sajátítottak el, amelyek segítenek nekik előrelépni az életben.

Ajánlott:

Az óvodás korú gyermekektől a kisiskolás korosztálynak. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Duplo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego Duplo készletekkel játszanak.

Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a motorikus képességeket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet a készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető.

A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szab csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére.

Az a jó a Lego Duplo játékban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk elgondolta. 

A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego Duplo az egész világunkat körülöleli. Lego Duplo autók közlekednek az utakon, Lego Duplo emberek utaznak, haladnak. A Lego Duplo állatokat gondozzák a Lego Duplo gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego Duplo állatkertben nagyon jól árzik magukat az állatok, a Lego Duplo gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego Duplo vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego Duplo vonat!

https://jatekparadicsom.com/duplo-vonatos-jatekok/31332-lego-duplo-mozdony.html


A szülő-gyermek játék a kikapcsolódást jelenti. Hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez és tanulásához. Már a nagyon pici,  másfél éves gyermekek is tudnak fontos dolgokat megtudni egy játékról, úgy, hogy először megnézik, hogyan játszanak vele a szüleik.

Első találkozás a Lego Duplo-val:

Az első feladatként keressen pár azonos színű kockát a Lego Duplo csomagban. Ez felkelti a figyelmét, erősíti az új világba vetett bizalmát.

Szerepjáték

A DUPLO® kockák nagyon sokféle lehetőséget kínálnak a szerepjátékra, felismerhető figurák, foglalkozások vannak: tűzoltók, orvosok, nénik, bácsik, állatgondozók, munkára használt járművek: teherautók, traktorok, hajók, mentőautók vagy állatok, amiket a való életben is láthat, találkozhat: boci, cica, kutya, tehén, vadállatok. Észre sem vesszük, és már szerepjátékot játszunk a Lego Duplo játékcsomagunkkal.

Játékajánló:

Gyermeked keresse meg a kedvenc elemét, és adjon neki nevet. Adjunk neki feladatokat: hogy mi lenne a kedvenc étele vagy színe, vagy hogy ki a legjobb barátja. Arra ösztönzi a kisgyermeket, hogy kis történeteket bont ki, megerősödik a kreativitása, a kommunikációja és az önkifejező képessége!

Jutalmazás:

Ha gyermeked valami szépet épít: az első nagy tornyot, falat, épületet, vagy csak egymásra rakja a kockákat, akkor megdicsérjük, mennyire ügyes. A torony megépítésére fordított munkára koncentrálva erősíthetjük a sikerélmény és a szeretet érzését.

Játékötlet: Adj feladatot gyermekednek: építsen a Lego Duplo épületéhez azokból a kockákból, amit Te adsz a kezébe, és ösztönözd arra, hogy adja hozzá azokat az alkotásához,saját kreatív ötleteire hagyatkozva. Amikor helyet talál az új kockáknak, stressztűrő képessége erősödni fog. Ha meg is dicséred,  akkor pedig ez erősíti az önbizalmát!

Kérünk segítsd őt azzal, hogy megerősíted abban, amit már tud, és új dolgokat is tanítasz neki, hogy jobban el tudjon mélyülni a Lego Duplo játékélmény rejtelmeiben.

 

A Lego Duplo méretesebb kockái segítenek abban, hogy gyermeked elmélyüljön a duplo játékélmény világában. Nagyon sokféle színben kapható, ezért a fantáziáját, kreativitását fejleszti. Sokféle készséget, képességet fejleszt, hogy a későbbi életében, iskolás korában és az életben megállja a helyét.

Játéktipp:

A masiniszta irányítja a mozdonyokat és felszállítja a vagonokra az utasokat. A Lego Duplo repülőtéren felszállásra készül az utasszállító repülőgép.

Lego Duplo emberek, állatok, járművek, vonatos dolgok, és még sok más hasznos felszerelés kapható nálunk a Játékparadicsomban, hogy a lehető legjobb legyen a játékélmény!

3 éves kor alatt nem ajánlott, a picik az apró részeket lenyelhetik.

Feküdj le a kicsivel, és készítsd el együtt a saját történeteidet. Csak engedd szabadjára a fantáziádat! Képzeld el, hogy a fiatal kreatív alkotók hogyan raknak össze két kockát, és hogyan hoznak létre egy gonosz sárkányt? A gyerekek fejlesztik kreatív készségeiket, miközben csodálatos történeteket készítenek, és ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy sokat tanuljanak arról, hogy kik a gyerekeik, és mi fontos számukra.

Sőt, a gyerekek is sokat felfedezhetnek magukról, és kifejezhetik, hogy kik ők. Megtudva, hogy mik az erősségeik és gyengeségeik, lassan öntudatosabbá és magabiztosabbá válnak mindenben, amit tesznek. A Lego Duplo-val való játék segít nekik megérteni, kezelni és kifejezni az érzelmeket. Engedd meg nekik, hogy megosszák érzéseiket és ötleteiket a Lego Duplo játék biztonságos helyén!

Ha négyszemközti játékokat játszol a kicsikkel, az mindig hasznos lesz az önkifejezésük és az önbizalmuk fejlesztésében. Kezdetben szórakoztató a "Blind Build", ahol a szülő eltakarja gyermeke szemét, majd mindössze hat kockából épít épít egy építményt. A bekötött szemű gyermek megkapja az építkezést, és időt tölt azzal, hogy érezze, hogyan helyezik el a téglákat, majd visszaadja. Ezután eltávolíthatják a bekötött szemüket, és megismételhetik az általuk megérintett modellt. A színek nem fontosak – csak a formák azok –, és a szülő nyomokat adhat nekik, hogy segítse őket. Két gyerek is együtt játszhatja a játékot.

A Lego Duplo kockák kétszer akkorák, mint a hagyományos Lego kocka; kétszer akkora hosszúság, magasság és szélesség, így könnyebben kezelhetők az 1,5-5 éves fiatalabb építők számára. De a nagyszerű dolog az, hogy teljesen kompatibilisek a hagyományos Lego rendszerkockákkal, így a gyermeked növekedésével továbbra is használhatja ezeket a kockákat az előrehaladottabb építési projektjeihez.