Lego Duplo - Játékparadicsom
Lego Duplo

Lego Duplo 

2149 terméket találtam.

Alkategóriák

Duplo emberek

Lego Duplo  emberek: elengedhetetlen keigészítők kedvenc LEgo Duplo játékgyűjteményedhez. Duplo vasutas figurák vonatos készletedhez, de van itt számos motor- és repülőgép pilóta, Duplo városodat be tudod népesíteni a Duplo családokkal, itt egyesével is megvásárolhatod az elemeket, be tudod rendezni saját Lego Duplo házadat egyedi bútorokkal és berendezési tárgyakkal. A Lego Duplo Toy Story szereplők Andy kedvenc játékai. A Duplo szamóca babák a faágakon megbújva mosolyognak. Ne habozz, válogass a Lego Duplo figuráink széles választékából! A Duplo figurákat egyesével válogathatod össze, hiányzó, elveszett darabokat pótolhatsz Duplo készletedhez.

 Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szabhat csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére. Az a legjobb a Lego játékokban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk megálmodta.  A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego az egész világunkat körülöleli. Lego autók közlekednek az utakon, Lego emberek utaznak, haladnak. A Lego állatokat gondozzák a Lego gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego  állatkertben nagyon jól érzik magukat az állatok, a Lego gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego vonat!

Duplo járművek

Lego Duplo járművek:honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában Duplo kisautó többféle kivitelben és színben, utánfutó a szállítmányozáshoz, borona a földmunkákhoz,  versenyautó, rendőrautó és tűzoltókocsi a mentéshez, többféle motor, de van itt még állatkerti kocsi, teherautó, további gépek építkezéshez és még sok egyéb különlegesség széles választékban. Kedvenc Duplo figuráidat nálunk külön meg tudod vásárolni és beleültetni Duplo járműveidbe, aztán már indulhat is a furikázás!

 A Lego Duplo a Lego gyártó ovisoknak és kisiskolásoknak, 3-10 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható. Az óvodás korú gyermekektől a kisiskolás korosztálynak ajánlott. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Duplo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego Duplo készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a motorikus képességeket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet a készletet felépíteni.

 Szerezzen gyermekének örömet, válogasson kínálatunkból! Fejlessze gyermekét kiváló minőségű Duplo építőjátékkal!

Duplo állatok

Lego Duplo állatokkal berendezhetjük a baromfiudvart, ott vannak a Duplo cicák, kutyák, lovak, malacok, tyúkok, kakasok. Lego Duplo Micimackó és barátai vidáman dúdolnak az árnyas pagonyban. Lego Duplo vadállatok, zsiráf, oroszlán, tigris, párduc, fóka, zsiráf és a többi állat benépesíti az állatkertet. Ezeket az élményeket átélheted, ha megvásárolod a Lego Duplo állatainkat!

Duplo készletek

Lego Duplo építőkockákből készíthetünk tornyot, nagy épületeket. Bővíthető, kiegészíthető bármikor. Lego Duplo Toolo szerelős készletet imádják a kisfiúk, egy igazi kis szerelőműhelyt varázsolhatunk a gyerekszobába. Találhatunk itt még kis készleteket, zenegépet és tartozékait is.

Duplo kiegészítők

Lego Duplo házhoz vehetünk Duplo alaplapokat, ajtókat, ablakokat, falakat, egyéb berendezési tárgyakat. Berendezhetjük a házat bútorokkal, haszunálati tárgyakkal. Ha berendeztük, akkor tehetünk bele lakókat is, megtaláljuk ezeket is, hogy teljes legyen a készlet.

Duplo Dolls

Lego Duplo Dolls babák és kiegészítők találhatók meg itt. Igazi ritkaság, a babaszoba kicsinyített világa. 16 cm-es babák találhatók benne, konyha és szoba berendezési tárgyakkal és érdekes kiegészítőkkel.

Duplo vonatos játékok

Lego Duplo vonatpálya megépül, pöfékel a mozdony, elindul, zakatol, húzza a Duplo vagonokat. Lecsukják a Lego Duplo sorompót, Duplo autók várakoznak. A Lego Duplo váltót átállítja a masiniszta, és a mozdony elmegy a másik vágányra. Bővíthető, végtelen módon variálható.

Duplo képes elemek

Lego Duplo képes elemeket gyűjtöttük össze, azokat a Duplo elemeket, amiken színes tárgyak, virágok és egyéb dolgok vannak.

oldalanként
Beszerzés alatt
Huf300https://jatekparadicsom.com/duplo-kepes-elemek/54198-lego-duplo-minnie-muffin-kepes-elem.html

Lego Duplo Minnie muffin képes elem

300 Ft
Beszerzés alatt
Huf500https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54185-lego-duplo-kis-almazoeld-alaplap.html

Lego Duplo kis almazöld alaplap

500 Ft
Raktáron
Huf600https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54184-lego-duplo-kis-almazoeld-alaplap.html

Lego Duplo kis almazöld alaplap

600 Ft
Raktáron
Huf700https://jatekparadicsom.com/duplo-jarmuvek/54183-lego-duplo-sarga-kisauto.html

Lego Duplo sárga kisautó

700 Ft
Raktáron
Huf2500https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54182-lego-duplo-kek-csuszda.html

Lego Duplo kék csúszda

2,500 Ft
Raktáron
Huf2000https://jatekparadicsom.com/duplo-jarmuvek/54179-lego-duplo-rozsaszin-repuelogep.html

Lego Duplo rózsaszín repülőgép

2,000 Ft
Raktáron
Huf3000https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54178-lego-duplo-nagy-piros-haz-elem.html

Lego Duplo piros ház elem

3,000 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54141-lego-duplo-koezepes-almazoeld-alaplap.html

Lego Duplo közepes almazöld alaplap

1,500 Ft
Raktáron
Huf2200https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/54140-lego-duplo-feher-csuszda.html

Lego Duplo fehér csúszda

2,200 Ft
Raktáron
Huf2500https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/53988-lego-duplo-szuerke-balna.html

Lego Duplo szürke bálna

2,500 Ft
Raktáron
Huf2800https://jatekparadicsom.com/lego-duplo/53819-lego-duplo-keszlet-ujfajta-kockak.html

Lego Duplo készlet, újfajta kockák 

2,800 Ft
Raktáron
Huf2800https://jatekparadicsom.com/lego-duplo/53818-lego-duplo-keszlet-ujfajta-kockak.html

Lego Duplo készlet, újfajta kockák 

2,800 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 2149

Lego Duplo: oldalunkon ebben a kategóriában számos egyedi játékcsomag kilós kivitelben színes kockákkal, hasznos képes építőelemek Duplo házadhoz, kiegészítők, bútorok, berendezési tárgyak, Duplo ember- és állatfigurák, Duplo Dolls, vonatos játékok, alaplapok és még sok érdekesség között böngészhetsz.

Más áruházaktól eltérően egyesével is vásárolható, kiegészíthető. Ha csak egy valami hiányzik a Lego Duplo készletből, nálunk jó helyen jár, egyesével is meg tudja vásárolni a Lego Duplo elemeket. De ha Lego Duplo készletet szeretne, nálunk az is kapható. Szerezzen kisbabájának örömet, válogasson széles kínálatunkból! Fejlessze gyermekét kiváló minőségű Duplo építőjátékkal!

 A Lego gyártó ovisoknak és kisiskolásoknak, 3-10 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható. Az óvodás korú gyermekektől a kisiskolás korosztálynak ajánlott. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Duplo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego Duplo készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a motorikus képességeket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet a készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szab csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére. Az a jó a Lego Duplo játékban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk elgondolta.  A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego Duplo az egész világunkat körülöleli. Lego Duplo autók közlekednek az utakon, Lego Duplo emberek utaznak, haladnak. A Lego Duplo állatokat gondozzák a Lego Duplo gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego Duplo állatkertben nagyon jól árzik magukat az állatok, a Lego Duplo gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego Duplo vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego Duplo vonat! https://jatekparadicsom.com/duplo-vonatos-jatekok/31332-lego-duplo-mozdony.html

A masiniszta irányítja a mozdonyokat és felszállítja a vagonokra az utasokat. A Lego Duplo repülőtéren felszállásra készül az utasszállító repülőgép.

Lego Duplo emberek, állatok, járművek, vonatos dolgok, és még sok más hasznos felszerelés kapható, hogy a lehető legjobb legyen a játékélmény!

3 éves kor alatt nem ajánlott, a picik az apró részeket lenyelhetik. Ovisoknak csak szülői felügyelet mellett.