Lego Duplo

Lego Duplo 

2001 terméket találtam.

Alkategóriák

Duplo emberek

Lego Duplo  emberek benépesítik a Duplo várost, a házakat, beülnek a Duplo autóba, Duplo repülőgépbe, hajóba, felülnek a motorra és száguldanak az utakon. A Duplo anya tolja a Duplo babakocsit a Duplo gyerekekkel. A Lego Duplo Toy Story szereplők Andy kedvenc játékai. A Duplo szamóca babák a faágakon megbújva mosolyognak. Ne habozz, válogass a Lego Duplo figuráink széles választékából! A Duplo figurákat egyesével válogathatod össze, hiányzó, elveszett darabokat pótolhatsz Duplo készletedhez.  Gyere és válaszd kedvenc Duplo figurádat!

Duplo járművek

Lego Duplo autó indul, hozzákapcsolják az utánfutót! Felnéznek, a helikopterek és a repülögépek szelik az eget. Az emberek felülnek a motorra, és gyorsan haladnak. A Duplo rendőr autó szirénázik és elkapja a betőrőket. Duplo tűzoltó autó felvonul a tűzesethez és megmenti az Duplo embereket. Ha megsérülnek az emberek, jönnek mentősök és segítenek az orvosok a betegeken.  Ezeket az élményeket mind átélheted gyermekeddel, ha összeállítod a készletet a Lego Duplo járművek széles választékunkból.

Duplo állatok

Lego Duplo állatokkal berendezhetjük a baromfiudvart, ott vannak a Duplo cicák, kutyák, lovak, malacok, tyúkok, kakasok. Lego Duplo Micimackó és barátai vidáman dúdolnak az árnyas pagonyban. Lego Duplo vadállatok, zsiráf, oroszlán, tigris, párduc, fóka, zsiráf és a többi állat benépesíti az állatkertet. Ezeket az élményeket átélheted, ha megvásárolod a Lego Duplo állatainkat!

Duplo készletek

Lego Duplo építőkockákből készíthetünk tornyot, nagy épületeket. Bővíthető, kiegészíthető bármikor. Lego Duplo Toolo szerelős készletet imádják a kisfiúk, egy igazi kis szerelőműhelyt varázsolhatunk a gyerekszobába. Találhatunk itt még kis készleteket, zenegépet és tartozékait is.

Duplo kiegészítők

Lego Duplo házhoz vehetünk Duplo alaplapokat, ajtókat, ablakokat, falakat, egyéb berendezési tárgyakat. Berendezhetjük a házat bútorokkal, haszunálati tárgyakkal. Ha berendeztük, akkor tehetünk bele lakókat is, megtaláljuk ezeket is, hogy teljes legyen a készlet.

Duplo Dolls

Lego Duplo Dolls babák és kiegészítők találhatók meg itt. Igazi ritkaság, a babaszoba kicsinyített világa. 16 cm-es babák találhatók benne, konyha és szoba berendezési tárgyakkal és érdekes kiegészítőkkel.

Duplo vonatos játékok

Lego Duplo vonatpálya megépül, pöfékel a mozdony, elindul, zakatol, húzza a Duplo vagonokat. Lecsukják a Lego Duplo sorompót, Duplo autók várakoznak. A Lego Duplo váltót átállítja a masiniszta, és a mozdony elmegy a másik vágányra. Bővíthető, végtelen módon variálható.

Duplo képes elemek

Lego Duplo képes elemeket gyűjtöttük össze, azokat a Duplo elemeket, amiken színes tárgyak, virágok és egyéb dolgok vannak.

oldalanként
Huf5310https://jatekparadicsom.com/duplo-keszletek/50708-lego-duplo-1576-dobozos-keszlet.html

Lego Duplo 1576 dobozos készlet 

5,310 Ft 5,900 Ft -10%
Raktáron
Huf6750https://jatekparadicsom.com/duplo-keszletek/50707-lego-duplo-5527-dobozos-keszlet.html

Lego Duplo 5527 dobozos készlet 

6,750 Ft 7,500 Ft -10%
Raktáron
Huf4950https://jatekparadicsom.com/duplo-keszletek/50706-lego-duplo-5586-dobozos-keszlet.html

Lego Duplo 5586 dobozos készlet 

4,950 Ft 5,500 Ft -10%
Raktáron
Huf1170https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/50583-szuerke-foltos-lego-duplo-lovacska.html

Szürke foltos Lego Duplo lovacska

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
Huf1440https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/50582-lego-duplo-pluto-kutya.html

Lego Duplo Pluto kutya

1,440 Ft 1,600 Ft -10%
Raktáron
Huf2250https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/50581-lego-duplo-jegvarazs-anna-baba.html

Lego Duplo Jégvarázs Anna baba

2,250 Ft 2,500 Ft -10%
Raktáron
Huf2250https://jatekparadicsom.com/duplo-emberek/50580-lego-duplo-jegvarazs-elsa-baba.html

Lego Duplo Jégvarázs Elsa baba

2,250 Ft 2,500 Ft -10%
Raktáron
Huf1170https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/50391-lego-duplo-kiralyi-lo.html

Lego Duplo királyi  ló

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
Huf1620https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/50388-lego-duplo-seriff-csillag.html

Lego Duplo seriff csillag

1,620 Ft 1,800 Ft -10%
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf450https://jatekparadicsom.com/duplo-allatok/50387-lego-duplo-szuerke-lovacska.html

Lego Duplo szürke lovacska

450 Ft 500 Ft -10%
Beszerzés alatt
Huf180https://jatekparadicsom.com/duplo-kiegeszitok/50386-lego-duplo-vilagoszoeld-vastag-tegla.html

Lego Duplo világoszöld vastag tégla

180 Ft 200 Ft -10%
Raktáron
Huf450https://jatekparadicsom.com/lego-duplo/50351-lego-duplo-babafej.html

Lego Duplo babafej

450 Ft 500 Ft -10%
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 2001

Lego Duplo játékokról

A Lego Duplo a Lego gyártó 3-10 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható. Az óvodás korú gyermekektől a kisiskolás korosztálynak ajánlott. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Duplo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego Duplo készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a motorikus képességeket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet a készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szab csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére. Az a jó a Lego Duplo játékban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk elgondolta.  A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego Duplo az egész világunkat körülöleli. Lego Duplo autók közlekednek az utakon, Lego Duplo emberek utaznak, haladnak. A Lego Duplo állatokat gondozzák a Lego Duplo gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego Duplo állatkertben nagyon jól árzik magukat az állatok, a Lego Duplo gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego Duplo vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego Duplo vonat! https://jatekparadicsom.com/duplo-vonatos-jatekok/31332-lego-duplo-mozdony.html

A masiniszta irányítja a mozdonyokat és felszállítja a vagonokra az utasokat. A Lego Duplo repülőtéren felszállásra készül az utasszállító repülőgép.

Lego Duplo emberek, állatok, járművek, vonatos dolgok, és még sok más hasznos felszerelés kapható, hogy a lehető legjobb legyen a játékélmény!