Lego Primo - Játékparadicsom
Lego Primo

Lego Primo 

62 terméket találtam.

Alkategóriák

Primo készletek

Primo készletek: a Lego gyártó kisbabáknak szánt, már pár hónapostól akár 3-4 éves korig ajánlott játékcsaládja. Honlapunkon széles választékban kaphatóak egyedi játékcsomagok. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Ezek a csomagok színes kockákat, Pimo embereket és állatokat, tologatós Primo kisautót , csörgős elemeket tartalmaznak. De találhatsz még itt formaberakós Primo játékot, csörgős játékokat, gúlás építőjátékot, sőt még gurulós elefántot is.

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető.

Ezek a játékok már játékboltokban nem kaphatók, mivel nem gyártják már őket. Igazi ritkaságok, érdemes hát lecsapni rájuk még a készlet erejéig.

Primo kiegészítők

Primo kiegészítők: a Lego gyártó kisbabáknak szánt, már pár hónapostól akár 3-4 éves korig ajánlott játékcsaládja. A Lego Primo figurák, állatok strapabíró műanyagból készültek, számtalan módon bővíthető velük kedvenc Primo készleted. Széles választékban megtalálhatsz itt olyan építőelemeket, mint hidak, hinták, képes kockák, állatos labda és még sok egyéb hasznos elemet. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Ezek a csomagok színes kockákat, Pimo embereket és állatokat, tologatós Primo kisautót , csörgős elemeket tartalmaznak. De találhatsz még itt formaberakós Primo játékot, csörgős játékokat, gúlás építőjátékot, sőt még gurulós elefántot is.

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is.

Ezek a játékok már játékboltokban nem kaphatók, mivel nem gyártják már őket. Igazi ritkaságok, érdemes hát lecsapni rájuk még a készlet erejéig.Primo emberek és állatok

Primo emberek és állatok: Széles választékban találhatsz nálunk békát, csörgős kiskacsát, Minnie egeret, elefántot, kislány Primo figurát, sőt még kukacot is csörgős elemekkel. Egészítsd ki kedvenc készletedet Primo emberekkel és állatkákkal! Csalatkoztatni tudod a többi elemhez, beültethetjük az autóba, repülőbe. Öröm lesz a kisbabának a játék. Az állatokat hozzátehetjük a készletekhez, beültethetők a járművekbe.

Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szabhat csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére.

Primo járművek

Primo járművek: itt olyan kiegészítőket találhatsz kedvenc Lego Primo építőjátékodhoz, melyekbe beleültetheted a Primo embereket, állatkákat és tologathatod őket, variálhatod, összekapcsolhatod őket egymással. A Lego játékgyártó cég Primo kisbabáknak készít készségfejlesztő játékokat, már pár hónapos kortól egészen 3-4 éves korig ajánljuk. Fejleszti a kisbaba formafelismerését, a kézügyességet, a motorikus képességeket. Számtalan forma, figura, állat, autó, jármű és kiegészítő kapható a honlapunkon hozzá. Ezt a játékot már nem gyártják, újonnan nem beszerezhető. Nálunk széles választékban kapható, érdemes megvásárolni, időtálló játék és nálunk nagyon jó minőségben kapható, kiegészíthető tetszés szerint variálható. Más áruházaktól eltérően egyesével is vásárolható, kiegészíthető. Ha csak egyvalami hiányzik a Lego Primo készletből, nálunk jó helyen jár, egyesével is meg tudja vásárolni a Lego Primo elemeket. Máshol már nem kaphatók, már nem gyártják, ezért érdemes lecsapni még rájuk a készlet erejéig.

oldalanként
Beszerzés alatt
Huf5900https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/53494-lego-primo-formaberako-keszlet.html

Lego Primo formaberakó készlet 

5,900 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf5900https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/53493-lego-primo-formaberako-keszlet.html

Lego Primo formaberakó készlet 

5,900 Ft
Beszerzés alatt
Huf5900https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/53492-lego-primo-formaberako-keszlet.html

Lego Primo formaberakó készlet 

5,900 Ft
Raktáron
Huf5900https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/53491-lego-primo-formaberako-keszlet.html

Lego Primo formaberakó készlet 

5,900 Ft
Raktáron
Huf4500https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/52454-lego-primo-kacsas-keszlet.html

Lego Primo kacsás készlet

4,500 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf2000https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/52453-lego-primo-csoergos-katica-hazikoban.html

Lego Primo csörgős katica házikóban

2,000 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf2000https://jatekparadicsom.com/lego-primo/52452-lego-primo-zoeld-2-x-6-os-alaplap.html

Lego Primo zöld 2 x 6 -os alaplap

2,000 Ft
Beszerzés alatt
Huf12000https://jatekparadicsom.com/primo-keszletek/52426-lego-primo-gurulos-elefant-ritkasag-regisag.html

Lego Primo gurulós elefánt Ritkaság, régiság!

12,000 Ft
Raktáron
Huf4500https://jatekparadicsom.com/primo-emberek-es-allatok/51287-vintage-lego-primo-zenelo-zsiraf.html

Vintage Lego Primo zenélő zsiráf

4,500 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf1000https://jatekparadicsom.com/lego-primo/50540-lego-primo-csoergos-virag-jatszoka.html

Lego Primo virág játszóka

1,000 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf800https://jatekparadicsom.com/primo-emberek-es-allatok/49688-lego-primo-hernyo-jatszoka-ragoka.html

Lego Primo hernyó játszóka

800 Ft
Beszerzés alatt
Huf1300https://jatekparadicsom.com/primo-emberek-es-allatok/49681-lego-primo-katica-es-mehecske-csoergos-pluess-jatszoka.html

Lego Primo katica és méhecske csörgős plüss elem

1,300 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 62

Lego Primo: a Lego gyártó kisbabáknak szánt, pár hónapostól 3 éves korig ajánlott játékcsaládja. Nagyon széles választékban kapható. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni.

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Ha a Lego szót meghalljuk, biztosak lehetünk benne, hogy a játék minőségi, a Lego név erre garancia. A Lego Primo erős, strapabíró műanyagból készül, biztonságos babajáték. Nem törik, nem deformálódik el. Egymáshoz bármilyen formában illeszkedik, végtelen szín és formavariációval. Csatlakozó gombjai kétszer nagyobbak, mint a Lego Quatro, négyszer nagyobb, mint mint a Lego Duplo, nyolcszor nagyobb, mint a Lego. A Lego Primo fejleszti a kisbaba formafelismerését, a kézügyességet, a motorikus képességeket. Számtalan forma, figura, állat, autó, jármű és kiegészítő kapható a honlapunkon hozzá. Ezt a játékot már nem gyártják, újonnan nem beszerezhető. Nálunk széles választékban kapható, érdemes megvásárolni, időtálló játék és nálunk nagyon jó minőségben kapható, kiegészíthető tetszés szerint variálható. Más áruházaktól eltérően egyesével is vásárolható, kiegészíthető. Ha csak egy valami hiányzik a Lego Primo készletből, nálunk jó helyen jár, egyesével is meg tudja vásárolni a Lego Primo elemeket. De ha Lego Primo készletet szeretne, nálunk az is kapható. Szerezzen kisbabájának örömet, válogasson széles kínálatunkból! Fejlessze gyermekét kiváló minőségű babajátékkal!

Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető. A színes kockák fejleszthetik a memóriát, a figyelmet, a térlátást, az irány orientációt. Fantáziánk szabhat csak határt a játékkészlet bővítésére, kiegészítésére. Az a legjobb a Lego játékokban, hogy nem játékszabály szerint játszunk és építünk vele, hanem úgy használjuk a játékot, ahogy a képzeletünk megálmodta.  A való élet kicsinyített mása válik valóra kezünkben. A Lego az egész világunkat körülöleli. Lego autók közlekednek az utakon, Lego emberek utaznak, haladnak. A Lego állatokat gondozzák a Lego gazdák, etetik, sétáltatják. A Lego  állatkertben nagyon jól érzik magukat az állatok, a Lego gyerekek izgatottan nézik, hogy mi történik körülöttük. A Lego Duplo utat keresztülszeli a Lego vasút, a sorompót lehajtják, mert vigyázz, jön a Lego vonat!