Lego Primo

Lego Primo 

9 terméket találtam.

Alkategóriák

Primo készletek

Lego Primo a hat hónapos kisbabák első építőjátéka: először nézik, kezükbe fogják, felkelti az érdeklődésüket.

Primo kiegészítők

Lego Primo figurák, állatok strapabíró műanyagból készültek, számtalan módon bővíthető ezekkel a kiegészítőkkela készlet.

Primo emberek és állatok

Lego Primo embereket csatlakoztathatjuk a többi elemhez, beültethetjük az autóba, repülőbe. Öröm lesz a kisbabának a játék. Az állatokat hozzáépíthetjük a készletekhez, beültethetők a járművekbe.

Primo járművek

Lego Primo járművekbe beültethetjük az embereket, tologathatjuk, variálható, összekapcsolható egymással.

Lego Primo készlet vegyes elemekkel

4,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Lego Primo egérke

700 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)
Beszerzés alatt

Lego Primo sátor

2,900 Ft
Beszerzés alatt
0 Ismertető(k)
Beszerzés alatt

Lego Primo kukac csörgős elemekkel

1,500 Ft
Beszerzés alatt
0 Ismertető(k)

Régiség! Lego Primo zöld labda

1,700 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Régiség! Lego Primo piros labda

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Lego Primo sárga cica

1,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Lego Primo képes elemek, zsiráf és pálmafa

900 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Lego Primo 9 gombos piros alaplap

1,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)
Mutat 1 - 9 / 9

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Ha a Lego szót meghalljuk, biztosak lehetünk benne, hogy a játék minőségi, a Lego név erre garancia. A Lego Primo erős, strapabíró műanyagból készül, biztonságos babajáték. Nem törik, nem deformálódik el. Egymáshoz bármilyen formában illeszkedik, végtelen szín és formavariációval. Csatlakozó gombjai kétszer nagyobbak, mint a Lego Quatro, négyszer nagyobb, mint mint a Lego Duplo, nyolcszor nagyobb, mint a Lego. A Lego Primo fejleszti a kisbaba formafelismerését, a kézügyességet, a motorikus képességeket. Számtalan forma, figura, állat, autó, jármű és kiegészítő kapható a honlapunkon hozzá. Ezt a játékot már nem gyártják, újonnan nem beszerezhető. Nálunk széles választékban kapható, érdemes megvásárolni, időtálló játék és nálunk nagyon jó minőségben kapható, kiegészíthető tetszés szerint variálható. Más áruházaktól eltérően egyesével is vásárolható, kiegészíthető. Ha csak egy valami hiányzik a Lego Primo készletből, nálunk jó helyen jár, egyesével is meg tudja vásárolni a Lego Primo elemeket. De ha Lego Primo készletet szeretne, nálunk az is kapható. Szerezzen kisbabájának örömet, válogasson széles kínálatunkból! Fejlessze gyermekét kiváló minőségű babajátékkal!