Farsangi jelmezek

Farsangi jelmezek 

3 terméket találtam.

Alkategóriák

Lányos farsangi jelmezek

Farsang a kislányok számára a hercegnővé válást, beöltözést jelenti. Imádják a pörgős hosszú tüllös ruhákat, a királylányokat. Remek alkalom a karvenál, végre tündérek, hercegnők és egyéb mesehősökké válhatnak.

Fiús farsangi jelmezek

Farsang remek mulatság, kiváló alkalom a kisfiúknak, amikor kalóznak, katonának, rendőrnek öltözhetnek, egy délutánra azzá változzanak. Honlapunkon széles választékot talál ezekből a jelmezekből.

Farsangi jelmez...

Farsangi jelmezeket kiegészíthetjük jelmez kellékekkel. Tehetünk hozzá álarcot, hogy ne ismerjenek fel, tündèrnek kaphatunk szárnyat, a harcosnak kardot, a virágnak hajpántot. 

Huf1000https://jatekparadicsom.com/farsangi-jelmez-kiegeszitok/49215-jatek-bilincs.html

Játék bilincs

1,000 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/lanyos-farsangi-jelmezek/35791-peppa-pig-farsangi-jelmez-3-5-evesnek-t1.html

Peppa Pig farsangi jelmez   

3,900 Ft
Raktáron
Huf2300https://jatekparadicsom.com/fius-farsangi-jelmezek/4304-csacsi-pluss-farsangi-jelmez.html

Csacsi plüss farsangi jelmez(13)

2,300 Ft 4,600 Ft -50%
Raktáron
Mutat 1 - 3 / 3

Farsang ünnepe ebben az évben is elérkezett! Itt a farsang, áll a bál! Minden gyermek mókás farsangi jelmezre vár! Gyertek, válogassatok széles választékunkból! Életre kelnek nálunk farsangi jelmezekben a Disney mesehősök; Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Csingling, Pán Péter, Micimackó, Füles jelmez és sok más meseszereplő. A gyermekek arcán a boldog mosoly örömteli a szülők számára, mikor a kedvenc meseszereplője bőrébe bújik. Szerezz neki hatalmas örömet egy jó kis jelmezzel, hogy ő legyen a legszebb, vagy éppen a legmókásabb a karneválon!

Gyerekeknek a karneválra farsangi jelmezek, kiegészítők kaphatók nálunk.