Fiókod

Üdvözlünk, Belépek

Kosaradban 0 termék

Farsangi jelmezek

Farsangi jelmezek

Alkategóriák

  • Lányos farsangi jelmezek

    Farsang a kislányok számára a hercegnővé válást, beöltözést jelenti. Imádják a pörgős hosszú tüllös ruhákat, a királylányokat. Remek alkalom a karvenál, végre tündérek, hercegnők és egyéb mesehősökké válhatnak.

  • Fiús farsangi jelmezek

    Farsang remek mulatság, kiváló alkalom a kisfiúknak, amikor kalóznak, katonának, rendőrnek öltözhetnek, egy délutánra azzá változzanak. Honlapunkon széles választékot talál ezekből a jelmezekből.

  • Farsangi jelmez kiegészítők

    Farsangi jelmezeket kiegészíthetjük jelmez kellékekkel. Tehetünk hozzá álarcot, hogy ne ismerjenek fel, tündèrnek kaphatunk szárnyat, a harcosnak kardot, a virágnak hajpántot. 


Farsang

Farsang ünnepe ebben az évben is elérkezett! Itt a farsang, áll a bál! Minden gyermek mókás farsangi jelmezre vár! Gyertek, válogassatok széles választékunkból! Életre kelnek nálunk farsangi jelmezekben a Disney mesehősök; Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Csingling, Pán Péter, Micimackó, Füles jelmez és sok más meseszereplő. A gyermekek arcán a boldog mosoly örömteli a szülők számára, mikor a kedvenc meseszereplője bőrébe bújik. Szerezz neki hatalmas örömet egy jó kis jelmezzel, hogy ő legyen a legszebb, vagy éppen a legmókásabb a karneválon!

Gyerekeknek a karneválra farsangi jelmezek, kiegészítők kaphatók nálunk.

Több

Kedves Látogatóink és leendő Vásárlóink!

Szeretettel üdvözöljük a Játékparadicsomban. Webáruházunk nevéhez méltóan igazi paradicsomi játékkínálattal rendelkezik. Megtalálhatja nálunk kicsi és nagy a régóta keresett és vágyott játékát, gyűjteménye hiányzó darabját. A 2009-ben indult Játékparadicsom száz százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás, több ezer féle árucikkével Magyarország egyik legszélesebb választékú online játékboltja.

Honlapunkon jó minőségű, sok esetben kitűnő állapotú termékeket talál és vásárolhat meg. Hőn áhított ritkaságokra, kis kincsekre bukkanhat böngészés közben. Találhat nálunk babákat, plüssöket, készségfejlesztő játékokat, olyanokat is, amiket Magyarországon egyáltalán nem, vagy már hosszú évek óta nem gyártanak vagy forgalmaznak. Sok ezer játék közül választhatja ki a kedvére való terméket, válogathatja össze a játékcsomagot. Több éves tapasztalatunk alapján szélesítjük a kínálatunkat látogatóink megelégedésére. Olyan minőségi játékokat forgalmazunk, amelyeket keresni szoktak az üzletekben, s amelyekhez újra meg újra visszatérnek. Célunk, hogy a játék okozta első örömön túl olyan játékszert kapjon a gyerek, amit megkedvel és játék közben fejleszti a szellemi és fizikai képességeit is, hogy felkészülten menjen oviba, iskolába és egyéb helyeken is bátran helytálljon. A játékkal mindig tanul a gyermek, és azok a pillanatok, amikor együtt játszunk vele, felejthetetlen élményt jelentenek mindannyiunk számára.

A játék nagyon fontos a gyermekek életében már egészen pici kortól. Segítenek megismerni a környezetüket, egyre jobban kiszélesedik a világ számukra, ügyesebbek, okosabbak lesznek, a játékokkal nagyon sokat tanulnak és fejlődnek. Közkedveltek azok a játékok is, amelyekbe bevonhatók a testvérek, játszótársak és szülők is, mert ezzel a közös játékkal a személyiségük is fejlődik. Ovis kortól egészen a felnőttekig kínálunk társasjátékokat, amelyek megtanítják a sorrendet, a szabálykövetést, a játékmenetben van győztes és vesztes is. Minden kislány és kisfiú életében eljön az a kor, amikor a babák és az autók szerelmesei lesznek, és egészen a serdülőkorig meghatározó részei maradnak a gyermekkoruknak. Ezek azok a játékok, amiből minden gyermeknek több is van: alvós baba, csecsemő baba, Barbie baba, versenyautó, rendőrautó, kukásautó, és a sok más kedvenc. Ha játékot venne gyermekének, nem kell bejárnia a várost, kényelmesen vásárolhat otthonából, ha ellátogat a Játékparadicsom webshopba. Célunk, hogy a lehető legalacsonyabb árért a legmagasabb színvonalon vásárolhassanak kényelmesen otthon, munkahelyen, bármilyen internetes elérhetőségi helyen, asztali gépen, laptopon, tableten vagy akár mobiltelefonon.

Érdemes hozzánk visszatérni, mert hűségét kedvezménnyel háláljuk meg, minden visszatérő vásárlónk az eddig vásárolt érték 4%-át levonhatja a következő vásárlásából.

Kedvenc Márkáink: Barbie, Lego, Lego Primo, Lego Duplo, Playmobil, Társasjátékok, Disney termékek, Baby Born, Teletubbies, Nintendo, Fisher-Price, Bandolino, Schleich, Fisher-Price és sok más gyártó termékei.

Évek óta folyamatosan fejlesztjük a honlapot, bővítjük a kínálatot a vevők igényeihez igazodva.

Küldetésünk: minél nívósabban, pontosan szolgálni ki látogatóink és vevőink kéréseit, igényeit.

Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: info@jatekparadicsom.com vagy telefonon ügyfélszolgálati időben: 06/70/629-5313

Csatlakozzon hozzánk a Játékparadicsom Facebook oldalán is, és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról!

https://www.facebook.com/jatekparadicsom/

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk a Webáruházunkban!

.

Kategóriák

Gyártók

Játékparadicsom | +36 70 629 5313 | 8200 Veszprém, Hérics u. 1/F