Lego Duplo állatok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Duplo állatok

245 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Minden gyerek szereti az állatokat, igaz? A kis állatbarátok végtelen, fantáziadús szórakozást nyújtanak ezekkel az imádnivaló barátokkal. A szülők és a gondozók pedig értékes fejlődési mérföldköveket oszthatnak meg, miközben csatlakoznak a mókához. Oktató építőjátékok kisgyermekeknek. A Lego Duplo készletek életre keltik az ismerős jeleneteket színes, könnyen kezelhető, biztonságos elemekkel, amelyek izgatják a kisgyermekek képzeletét, és a kreatív irányítást az óvodások kezébe adják. Lego Duplo állatokkal berendezhetjük a baromfiudvart, ott vannak a Duplo cicák, kutyák, lovak, malacok, tyúkok, kakasok. Lego Duplo Micimackó és barátai vidáman dúdolnak az árnyas pagonyban. Lego Duplo vadállatok, zsiráf, oroszlán, tigris, párduc, fóka, zsiráf és a többi állat benépesíti az állatkertet. Ezeket az élményeket átélheted, ha megvásárolod a Lego Duplo állatainkat!

A kis állatrajongók megtapasztalhatják a vadon élő állatok világát a Lego Duplo világ állati figurákkal, melyek változatos formában megtalálhatóak honlapunkon.

Különböző élőhelyken megtalálható házi és vadállat figurákkal, elrepítheted óvodáskorú gyermekedet egy vadvilági túrára a világban, megállva mind a 7 kontinensen! Felfedezhetik a pandákat Ázsiában, az oroszlánokat Afrikában, a szarvasokat Európában, az alpakát Dél-Amerikában, a medvét Észak-Amerikában, a koalát Ausztráliában, a pingvineket az Antarktiszon.

A Lego Duplo állatokat mókás narratívákkal, élénk színekkel, változatos szereplőkkel és rengeteg részlettel közösen terveztük, hogy a gyermekek valósíághű állatokkal találkozhassanak.

Megtaníthatjuk a gyermekeknek az állatok gondozásának fontosságát.

Bemutatjuk a világ csodálatos állatait, és segítünk elősegíteni az egész életen át tartó pozitív gondolkodást az állatokkal szemben.

A gyermekek élőhelyeket építhetnek és fedezhetnek fel; oroszlánház a szavannában, csúszda pingvinekneknek és sok kiegészítő, például fák, gyümölcsök és virágok.