Littlest Pet Shop figurák

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

LPS Littlest Pet Shop figurák

505 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Littlest Pet Shop egy játéktípus és rajzfilmsorozat, 2D animációs sorozat, amely a Hasbro tulajdonában van. Az eredeti játéksorozatot Kenner készítette az 1990-es évek elején. A franchise alapján 1995-ben animációs televíziós sorozatot készített a Sunbow Productions és Jean Chalopin Creativite et Developpement.

A franchise-t 2005-ben indították újra, és jelenleg több mint 3000 különböző kisállat-játék készítettek. A Hasbro a különböző digitális médiafejlesztőkkel együtt videojátékokat készített olyan konzolokra, mint a Nintendo DS, a Wii és a PlayStation 3. A második animációs televíziós sorozatot a Hasbro Studios készítette a Discovery Family számára, amely egy amerikai kábelhálózat, amely részben a Hasbro tulajdonában van. Ezt a sorozatot 2012-ben mutatták be, és 2016-ban fejeződött be 104 epizód után.

A Hasbro virtuális háziállatokat hozott létre, amelyekkel "örökbe fogadhat" és online játszhat. Ezek a weboldalak a Littlest Pet Shop VIP és a Littlest Pet Shop Online voltak. 2010-ben a Hasbro kiadta a Blythe verzióját ennek a játéksorozatnak a részeként. A Littlest Pet Shop termékek széles választékát gyártották. Az első sorozatot 2005-ben hozták létre, a második kiadást 2008-ban, a harmadik kiadást 2012-ben, a negyedik kiadást 2014-ben, a legutóbbi kiadást pedig 2017-ben. Világszerte ismert, hogy kódjáték-számok vannak akár az oldalukon, akár az alján, vagy más módon a dobozon.

Hasbro játékok (2005–napjainkig)

1985-ben Mills tábornok felpörgette Kenner és Parker játékrészlegeit, hogy megalakítsa a Kenner Parker Toys, Inc.-t. A Kenner Parker Toys-t 1987-ben a Tonka vásárolta meg. A Tonka irányítása alatt a Kenner Products újjáalakult, mint divízió. A Tonkát (beleértve Kennert is) 1991 közepén vásárolta meg a Hasbro. A Hasbro 2000-ben bezárta Kenner cincinnati irodáit, és Kenner termékcsaládjai beolvadtak a Hasbro's-ba. Ezt a megtestesülést a gyűjtők "2. generációnak" is nevezik, és három részre osztják.

A Littlest Pet Shop játékcsalád olyan formákkal rendelkezett, amelyek különlegesebbnek tűntek, a franchise 1990-es évekhez képest valósághű színekkel rendelkeztek. Csattanós fejük volt, és kerek rózsaszín vagy kék mágnessel érkeztek, rajta mancsnyomattal, ez a lábuk alján található (2004–2005-ös verziók). Néhány háziállat homályos volt. A későbbiekben volt egy kisebb kék mágnes, mancsnyomtatás nélkül. Ez a sorozat csomagban, párban: játékkészletekkel jelent meg.

 

2007-2008

A szemek fényes kidolgozásra váltottak, nem matt fényezésre. Ezeknek a háziállatoknak szimbólumok vannak a szemükben, mint például egy hópehely (leghidegebb), egy gyémánt (legfantasztikusabb), egy süti harapással (legéhezőbb), egy esőcsepp (sportosabb), egy virág (legkönyörületesebb), szív (legbarátságosabb), sárfolt (legzavarosabb), lóhere (legviccesebb), csillag (legmókásabb) és egy szélszimbólum néhány Comic Con-exkluzív háziállaton, bár voltak fényes szemű háziállatok is, amelyek nem voltak szemszimbólumok. A színek szélesebb választékban jelentek meg, nem csak valósághű színekben. 2008-tól kezdve a háziállatoknak nem mágnesük volt, hanem egy hatszög alakú körük a lyuk belsejében (kivéve a négyszögletes nyílással rendelkező madarakat, amelyeken a játékkészleteken ülhettek). Egy C-031 jelölés is megjelent (kivéve a madarakat). A legújabb kiadások nem tartalmazták a szemszimbólumokat, és újratervezték az LPS logót.

A Toyline ezen korszaka bemutatta az Electronic Arts által fejlesztett és a Nintendo által licencelt videojátékokat, egy játékot a Wii-re és négy verziót a Nintendo DS-re: Garden, Jungle, Winter és Spring. A DS egyes kiadásai exkluzív háziállatokkal érkeztek.

2009-2010

Ebben a korszakban a szemszimbólumokat már nem használták, és a figurák színsémáihoz élénkebb színeket használtak. Ebben a korszakban bevezették a csomagokban található gyűjtőmatricákat és a még változatosabb trükköket is, mint például a Walkables, az elemmel működő figurák, amelyek egy gombnyomással mozoghatnak, és a Blythe Loves Littlest Pet Shop termékcsalád, amely Blythe-t kisebb méretű babaként mutatja be, amely egy tematikus csomag részeként egy kisállattal érkezik.

Még több licencelt Nintendo játék jelent meg ebben a korszakban. A 2009-ben megjelent Littlest Pet Shop: Friends egy Wii kiadással és a DS kiadás három verziójával is érkezett: City, Country és Beach. 2010-ben jelent meg a Littlest Pet Shop: Greatest Stars, amely kizárólag a DS-hez tartozik, és három különböző verzióval is rendelkezik: Blue Team, Pink Team és Purple Team. Ezen kiadások némelyike exkluzív háziállatokkal is érkezett.

3. generáció

A vonalat úgy alakították át, hogy egybeessen a 2012-es tévésorozat megjelenésével. A játékállatok stílusa és kialakítása jelentősen megváltozott, ami jelentős visszhangot váltott ki a játékok rajongóitól és gyűjtőitől. Később hozzáadták a Sweetest Pets sorozatot (édességek után tematikus háziállatok), a Rolleroos-t (kisállat barátok, akik kis golyó alakúak), a Blythe-hez tartozó háziállatokat és a Tündérek sorozatot. A háziállatoknak most más formái és új szemstílusuk volt. Később Hasbro újra kiadta a G1-ből a Totally Talented szettet, és Blythe is átalakítást kapott

Ekkor bevezette a Toyline a mobiljátékait is, köztük a Gameloft által 2012-ben kifejlesztett játékot, amely magában foglalta a tokenek használatát, amelyek a háziállatok vásárolt csomagjaiban érkeztek, és beszkennelték, hogy díjakat nyerjenek, és egy másikat, a Littlest Pet Shop: Your World-et, amely magában foglalta a "zap kódok" használatát, a QR-kódokhoz hasonló kódokat, amelyek magukban a háziállatokban találhatók.

4. generáció

Ezeknek a háziállatoknak olyan formái vannak, amelyek jobban hasonlítanak a TV-sorozat stílusára, és saját neveket is kaptak. A Hasbro ez idő alatt adta ki a Pets Pawsabilities gyűjteményt, 2016-ban pedig a Pets in the City kollekciót, amely jobban hasonlít a G2-ben megjelent háziállatokra. A G3-as vonal iránti kereslet és rajongói kérések miatt a Hasbro visszahozta a bobble-head háziállatokat, amelyek a 2012-es tévéműsor háziállatai voltak, és az öntőformákat használták, mint a G1 és G2 vonalak háziállatai. A bobble-head stílust 2014 közepén befejezték.

5. generáció

A Littlest Pet Shop játékokat 2017-ben újították fel, a második generációs háziállatokhoz hasonló új formákkal és lekerekített szemekkel. Az e vonal alatt kiadott játékok közé tartozik a Black and White Pop kollekció és a Rainbow kollekció. Az ebben a sorban szereplő háziállatok három méretben kaphatók: tizenéves, mini és klasszikus (a három közül a legnagyobb). Szintén ebben az időben mutatkozott be egy új műsor a Discovery Family-en Littlest Pet Shop: A World of Our Own címmel.

2018-ban a Hasbro Studios és a Boulder Media Limited készített a Discovery Family számára animációs sorozatot. Főszereplői közé tartozik egy Bev nevű teknős (Rhona Rees hangja), egy Jade nevű macska (Ingrid Nilson hangja), egy Roxie nevű kutya (Diana Kaarina hangja), egy Trip nevű hörcsög (Travis Turner hangja), egy Quincy nevű kecske (Kyle Rideout hangja) és egy Edie nevű papagáj (Lili Beaudoin hangja).

A sorozat premierje 2018. április 14-én volt, és 52 tizenegy perces epizódon át futott és egy évadot készítettek belőle.

Littlest Pet Shop játékok a Játékparadicsom honlap széles bővülő kínálatában. Állatok és készletek egyaránt kaphatók. A Hasbro cég gyártja ezeket a tüneményes kis állatokat, mindegyiket egyedi formával kialakítva. Széles választékunkat folyamatosan bővítjük, érdemes visszatérni hozzánk gyakran, LPS állatokat keresni:

https://jatekparadicsom.com/180-lps-littlest-pet-shop-figurak