Konzolok, kazetták

Konzolok, kazetták 

Alkategóriák

Super Nintendo konzol

A SNES a Nintendo konzolja, a  NES utódja. Napjainkban ritkaság számba megy ez a konzol és a hozzá tartozó játékok. Gyűjtők magas árat adnak egyes kiegészítőkért és játékokért. A napjaink fejlett számítógépes világában mégis újra nagy teret kap a tévéjáték.


Super Nintendo SNES...

Super Nintendo SNES játékkazetták, amelyek a Super Nintendo gépbe valók, azzal használhatók. Ritkaság, a gyűjtőknek igazi kincs.

Nintendo 64 konzol

Nintendo 64 N64 játékkazetták kaphatók, ez a játék húsz éves, A Super Nintendohoz képest ez 3D élményt nyújt, 64 bites lett. Az utolsó kazettás játék, utána dvd lemezre készültek a játékok. Vásárolhatók itt játékkonzolok, joystickkal, csatlakozókkal, 1db kazettával.

Nintendo 64 kazetta

Nintendo 64 N64 játékkazetták kaphatók, ez a játék húsz éves, A Super Nintendohoz képest ez 3D élményt nyújt, 64 bites lett. Az utolsó kazettás játék, utána dvd lemezre készültek a játékok.

Gameboy játékgép

Nintendo Gameboy játékgép, Nintendo gameboy kazettához.

Gameboy kazetta

Kis nintendo gameboy kis játékgépbe való kazetták, átalakítóval Super Nintendo gépben is játszható.

Sega játék

Sega az egy japán videojáték, Legnépszerűbb játékai: Sonic the Hedgehog, Crazy Taxi és a különböző sportjátékaik.

XBOX konzolok

XBOX konzol egy videojáték konzol, beépített merevlemezzel rendelkezik, ez nagyon előnyös volt az xbox live mentéseire.

XBOX Játékok

XBOX Játékok: XBOX konzol egy videojáték konzol, beépített merevlemezzel rendelkezik, ez nagyon előnyös volt az xbox live mentéseire. Nagyon sokféle játákot adtak ki hozzá.

Playstation 2 játékok

PlayStation 2 a Sony második videojáték-konzolja, a PlayStation utódja és a PlayStation 3 elődje. A játékokat DVD-n adják, de a gép le tudja játszani a DVD-VIDEO anyagokat,   és az audio CD-ket is. A konzol tudja futtatni az előd játékait (CD-ről), ezen felül annak majdnem az összes hardverével is elbír.

PSP lemezek

A PSP konzolt a Sony cég fejlesztette ki. Grafikus feldolgozó egysége kézikonzolokhoz mérten csúcsgrafikára volt képes. Kifejezetten játékra lett teremtve a készülék, de rengeteg egyéb funkciója van. UMD (Universal Media Disc) Kapacitás: 900 MB (egyrétegű), 1,8 GB (kétrétegű).

Nintendo GameCube lemezek

Nintendo GameCube lemezek a Nintendo GameCube konzolok játékai, ,mini dvd lemez, a panasonic fejlesztette és gyártotta. Támogatja az internetes játékot. A Game Boy Advance-t is rá lehet kötni.

Nintendo DS játékok

Nintendo DS játékok a Nintendo DS gépbe való játékokat tartalmazza. 

Xbox 360 játékok és...

Xbox 360 játékok és kiegészítők

A videojátékok olyan játékok, ameben a játékosok egy felületen keresztül interakcióba lép egy képernyőn keresztül, Látvány, hang és interakció történik. . Ezek a videojátékokra használt elektronikai eszközök „platform” megnevezésként ismertek, melyek két főcsoportja a személyi számítógépek és a videojáték-konzolok. Ezekhez különböző mértékig hasonlóak a mechanikus elemeket is tartalmazó játékgépek, játékautomaták. A videojátékok irányítására számos különböző eszközt hoztak létre a különböző platformokra. A korai személyi számítógépre készült játékok csupán a billentyűzet lehetőségeit használhatták, amit később ki lehetett egészíteni egy egygombos botkormánnyal. Sok mai modern számítógépes játékban a játékos egyidejűleg használja a billentyűzetet és az egeret az irányításban. A konzoloknál a kézbe vehető, pár gombbal és ujjnyi botkormánnyal ellátott kontrollerek az elterjedtek. Az autóverseny-játékokra létezik a valós vezetést idéző kormány és pedál is.

A múlt század közepén jelentek meg az első videojátékok, Ezt a játékot a radartechnológia inspirálta, analóg eszközökkel épült föl. Maga a játék egy vektoros kijelzőn folyt és egy rakéta röptét szimulálta, amelyet a képernyőre rajzolt célokba kellett irányítani.

A videojátékokat csoportosítása műfajok szerint:

Akció, ügyességi, kaland, szerepjátékok, stratégiai játékok, lexikális tudás alapú, sport, szerencsejáték és verekedős játékok.

Előfordul hogy eddigiektől eltérő játékok különböző műfajokat kombinálnak, mint a TPS lövöldözést autóvezetéssel, az akciót és a szerepjátékot, egy stratégiai játékban a valós idejű stratégiát csatákban és körökre osztott stratégiát egy világtérképen.

Játékosok száma szerint

.

A videojátékok vezérléséhez általában ezeket az eszközöket használhatjuk:

  • Billentyűzet
  • Egér
  • Kormány, pedál
  • Botkormány
  • Gamepad

A ritkább irányító eszközök:

  • Kamera (webkamera vagy EyeToy)
  • Táncszőnyeg
  • Mikrofon
  • Raildriver
  • Egyéb (játékgitár, stb.) Többségük kimondottan zenés játékokhoz készül.

A videojátékoknak vannak hasznos hatásai. Vannak olyanok, melyek a taktikai készséget, reflexet, memóriát és problémamegoldókészséget is segítik.

A honlapunkon nagyon sokféle konzol, kiegészítő és játék kapható. Várjuk szeretettel.