Lego Duplo kiegészítők

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Duplo kiegészítők

1632 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Lego Duplo házhoz vehetünk Duplo alaplapokat, ajtókat, ablakokat, falakat, egyéb berendezési tárgyakat. Berendezhetjük a házat bútorokkal, haszunálati tárgyakkal. Ha berendeztük, akkor tehetünk bele lakókat is, megtaláljuk ezeket is, hogy teljes legyen a készlet.

Miközben a Lego Duplo kockák és elemek kisgyermekbarát keverékét alkotják meg, a kis építők kreatív gondolkodási és problémamegoldó képességeket, vizuális-térbeli tudatosságot és finommotoros készségeket fejleszt ki.

KREATÍV KÉSZSÉGEK

... mint a képzelet ... független gondolkodás ... Kreativitás...

A tanulmányok szerint a játékok és a kreativitás segítenek kontextusba helyezni a mindennapi élet változásait. Emellett elősegítik a független problémamegoldást. Azok a játékok, amelyek a lehetőségek sokszínűségét kínálják, különösen hasznosak .

Az élénk színekkel ellátott készletek végtelen játéklehetőségeket kínálnak a mini építőknek.

Honlapunkon megannyi színes, változatos formájú kockát és ismerős elemet találsz, amelyek beindítják a kisgyermekek figyelmét, köztük ilyen kiegészítőtőket, mint: csavarhúzó, mosdókagyló, háztető, virágok, tankolócső, pénztárgép, asztal és szék, lámpa, muffin, alaplapok minden színben és méretben, sziréna és így tovább. Mindent elemet és kiegészítőt megtalálsz ahhoz, hogy tökéletes házat készíts el gyermekkeddel.

Miközben a szülők és a gondozók csatlakoznak a Lego Duplo építkezésekhez és szerepjátékokhoz, és segítsék a gyermekek végtelen, fantáziadús játékát és játéklehetőségeket alkossanak, megtapasztalhatják kis építőjük értékes fejlődési mérföldköveit.