Vtech Smile gépek kiegészítők és kazetták

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Vtech Smile gépek kiegészítők és kazetták

72 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

A V.Smile a VTech oktatási céllal készített játékgépe, mely 2004-2010 között került forgalomba. 3 és 6 év közötti gyermekek számára készült, de több, 3 és 9 év közötti korosztály számára tervezett szoftvert kínál. A konzolt gyakran egy adott játékkal együtt értékesítik. A V.Smile konzol számos változatát értékesítik, beleértve a kézi verziókat vagy a hozzáadott funkciókkal rendelkező modelleket. A V.Smile Motion egy fő változat, saját szoftverkínálattal, amely mozgásérzékeny vezérlőket tartalmaz, és Smartridges-ekkel rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy kihasználják a mozgással kapcsolatos "aktív tanulás" előnyeit. A V-Motion és a Smartridges azonban teljesen visszafelé kompatibilis más V.Smile változatokkal és a V.Smile Smartridges-szel, és a V-Motion Smartridge V.Smile konzolon vagy kézikonzolon is lejátszható, bár a használt mozgási funkció nélkül.

A V.Smile és a V-Motion konzolok és kézikonzolok számos változatát továbbra is értékesítették az újabb modellek bevezetése után, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy sokféle konzol közül válasszanak (gyakran rózsaszín színsémákban kínálják a lányok számára is), anélkül, hogy aggódnának a játékok vagy konzolok közötti visszafelé kompatibilitás hiánya miatt. vábbfejlesztett vezérlő vagy a mozgásérzékeny játékpad (V-Motion).

Vsmile gépekhez honlapunkhoz megannyi izgalmas játékkazetták elérhetőek, többek között: Dora, a felfedező; Elmo kalandjai; Disney Verdák, Disney Ariel, a kishableány és Disney Micimakó és barátai.