Figurák gyűjtőknek - Játékparadicsom
Figurák gyűjtőknek

Figurák gyűjtőknek 

151 terméket találtam.

Alkategóriák

WWE JAKKS PACIFIC...

A pankráció a birkózás egy válfaja, melyben a küzdő felek látványos külsőségek között verekednek egy ringben, és nem ritkán mellette. Négyzet alakú emelt küzdőtéren tartják, mely igen hasonló az ökölvívó mérkőzéseken használtakhoz, mérete változó.

A közönség általi elvárások és fizikai teherbíróképesség egyaránt megköveteli a hatalmas izomtömeg létrehozását, ezért a hivatásos pankrátorok igen gyakran használnak izomtömeg-növelő és erőnlétet fokozó, gyakran illegális szereket.

Noha a pankráció sok tekintetben szimulált, az ellenfélre mért hatás inkább csak látványos, számos pankrációbeli manőver okoz valódi fájdalmat és akár súlyos sérülést is, ha helytelenül hajtják végre. Minden elővigyázatosság ellenére gyakoriak a fájdalmas sérülések, ezért szinte általános a fájdalomcsillapítók szedése, sokan közülük tartósan kokainthasználnak. Az erős és egészséges külső sokszor súlyosan károsodott belsőt takar. Meglepően gyakori körükben a kábítószerfogyasztás és a korai halál, de több öngyilkosság is előfordult már. A mérkőzés alatti halálos baleset igen ritka, ezek közül az egyik legrettenetesebb Owen Hart balesete volt 1999. május 23-án.

Katonák

Katonák

Dr Who Ki vagy Doki...
Ki vagy Doki? egy hosszú ideje műsoron lévő BBC által gyártott schi-fi angol sorozat. Egy rejtélyes, Doctor nevű időutazó kalandjairól szól. TARDIS a neve az időgépének, utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret. Különféle problémákat kell megoldania, izgalmas kalandokba keveredik.
Gormiti szereplők

Gorm szigetén természetszerető népek éltek, vezetőjükkel, a bölcs öreggel. A Vulkán-hegy izzott és kipusztult az élet. Új élet jött, a gonosz Magmion. A Bölcs Öreg az életet Gorm szigetén újjáteremtette, megalkotta a Tengerek, a Föld, az Ég és az Erdő népét. Magmion Gormiti minden egyes lényére, gonosz hatalmát ki akarta terjeszteni. 

Yu-Gi-Oh! szereplők

Játékok királya: ez egy kártya mangasorozat, amiből animációs rajzfilm készült, amiben minden párbajozó szörny-, varázs- és csapdalapokat állít össze, saját ízlése szerint. A párbajban szörnyeket idéznek fel, és csapda- és varázslapokkal kombinálják.

Power Rangers szereplők

Power Rangers egy amerikai sorozat, egy a miénkkel párhuzamos varázslatos dimenzióban a sötétség erői kerültek hatalomra és elkezdődött a Nagy Csata.  A meg-nem-holtak ármádiáját egy erős harcos vezetett, elözönlötte a földet, szemet vetett az emberek világára és még az azon is túl lévő erőkre. A bátor és igazszívű varázslók kisebb légiója színre lépett. 

He-Man szereplők

Egy messzi galaxisból, a csillagok mögül érkezik a hős, He-Man, a nagy erejű harcos. A kozmikus kulcs megszerzéséért folyik a hatalmas és látványos küzdelem az új csatatéren, a Földön, mert hatalmat biztosít a tulajdonosának tér és idő fölött...

Batman szereplők

A DC Comics egy képregényszereplő, egy  kitalált köpönyeges igazságosztó. Batman titkos személyazonossága a milliárdos Bruce Wayne, aki gyermekként, miután szülei rablógyilkosság áldozataivá váltak, megesküdött rá, hogy egész életében a bűn ellen fog küzdeni. Felnőttként testi erejét és ügyességét és tudományos jártasságát felhasználva, denevért mintázó sötét álruhát öltve portyázik éjszakánként városa, Gotham City utcái felett. Kalandjai során számos szövetséges támogatja, köztük ifjú társa Robin és hűséges komornyikja.

Kalózok és harcosok

Kalózok és harcosok

Egyéb figurák

Egyéb figurák megformázása gumifigura formájában. Kézzel festve, gonfosan, finoman kialakítva, élethűen és valósághűen

oldalanként
Huf2200https://jatekparadicsom.com/power-rangers-szereplok/55731-power-rangers-mighty-morphin-pink-ranger-kulcstarto.html

Power Rangers Mighty Morphin: Pink Ranger kulcstartó

2,200 Ft
Raktáron
Huf2500https://jatekparadicsom.com/power-rangers-szereplok/55674-bandai-power-rangers-blue-dino-thunder-ranger-akciofigura.html

Bandai Power Rangers: Blue Dino Thunder Ranger akciófigura

2,500 Ft
Raktáron
Huf1200https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/54851-eperke-es-baratai-eperke-figura.html

Eperke és barátai: Eperke figura

1,200 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf800https://jatekparadicsom.com/katonak/54839-elethu-rohamharcos-katona-figura.html

Élethű rohamharcos katona figura

800 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf3800https://jatekparadicsom.com/power-rangers-szereplok/54265-vintage-bandai-power-rangers-mighty-morfin-akciofigura.html

Vintage Bandai Power Rangers Mighty Morfin akciófigura

3,800 Ft
Beszerzés alatt
Huf500https://jatekparadicsom.com/gormiti-szereplok/54061-gormiti-akciofigura.html

Gormiti akciófigura

500 Ft
Raktáron
Huf500https://jatekparadicsom.com/gormiti-szereplok/54060-gormiti-akciofigura.html

Gormiti akciófigura

500 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf1500https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/54047-ork-akciofigura.html

Ork akciófigura

1,500 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf1500https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/54046-ork-akciofigura.html

Ork akciófigura

1,500 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf1000https://jatekparadicsom.com/katonak/54045-elethu-musketas-jatekkatona-puskaval.html

Élethű muskétás játékkatona puskával

1,000 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf9900https://jatekparadicsom.com/katonak/54044-chap-mei-katonai-terepjaro-es-elethu-jatekkatona-keszlet.html

Chap Mei katonai terepjáró és élethű játékkatona készlet

9,900 Ft
Beszerzés alatt
Huf500https://jatekparadicsom.com/gormiti-szereplok/53833-gormiti-akciofigura.html

Gormiti akciófigura

500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 151

Pankrátorok, mesefilm, film, rajzfilm és egyéb szereplők, sok ritkaság kapható nálunk. A pankrátorok nélkülözhetetlen résztvevői a ketrecharcnak, nagyon sokféle pankrátor szerezhető be a honlapunkon. Ki vagy Doki Tardis  nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat megoldva és kalandokba keveredve. A Pez cukorka tartókat nagyon sokan gyűjtik, lehet, pont a honlapunkon találja meg azt a darabot, ami hiányzott még a gyűjteményből. A Yu Gi Oh egy kártyajáték szereplőit tartalmazza, itt megtalálhatók. A Gormiti figurák Gorm szigetán élnek, ahol Magmion le akarja igázni őket. A figurák kaphatók nálunk. Egy messzi-messzi galaxisból, a csillagok mögül érkezik a jól ismert hős, He-Man, a nagy erejű harcos. A kozmikus kulcs megszerzéséért folyik a hatalmas és látványos küzdelem az új csatatéren, a Földön, mert ez a kulcs hatalmat biztosít a tulajdonosának tér és idő fölött. A figurák nálunk megtalálhatók. Saban Power Rangerje öt különleges tinédzser kalandjainak folytatásos története, akik arra esküdtek fel, hogy bármi áron megakadályozzák az intergalaktikus boszorkányt, Rettenetes Ritát világuralomra törő terveiben.

Széles választékban megtalálja honlapunkon a gyűjteménye hiányzó darabjait.