Figurák gyűjtőknek

Figurák gyűjtőknek 

160 terméket találtam.

Alkategóriák

WWE JAKKS PACIFIC...

A pankráció a birkózás egy válfaja, melyben a küzdő felek látványos külsőségek között verekednek egy ringben, és nem ritkán mellette. Négyzet alakú emelt küzdőtéren tartják, mely igen hasonló az ökölvívó mérkőzéseken használtakhoz, mérete változó.

Hupikék törpikék...

A Hupikék törpikék kitalált, apró, kék, manószerű lények. Aprajafalván éltek Törpapa vezetésével. Velük élt Törpilla, Törpicur, majd még több törp csatkakozott hozzájuk. Ellenségük Hókuszpók, a gonosz varázsló és Sziamiau, a mérges macska. A törpök mindig túljárnak az eszükön.

Katonák

Katonák

Dr Who Ki vagy Doki...
Ki vagy Doki? egy hosszú ideje műsoron lévő BBC által gyártott schi-fi angol sorozat. Egy rejtélyes, Doctor nevű időutazó kalandjairól szól. TARDIS a neve az időgépének, utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret. Különféle problémákat kell megoldania, izgalmas kalandokba keveredik.
Gormiti szereplők

Gorm szigetén természetszerető népek éltek, vezetőjükkel, a bölcs öreggel. A Vulkán-hegy izzott és kipusztult az élet. Új élet jött, a gonosz Magmion. A Bölcs Öreg az életet Gorm szigetén újjáteremtette, megalkotta a Tengerek, a Föld, az Ég és az Erdő népét. Magmion Gormiti minden egyes lényére, gonosz hatalmát ki akarta terjeszteni. 

Yu-Gi-Oh! szereplők

Játékok királya: ez egy kártya mangasorozat, amiből animációs rajzfilm készült, amiben minden párbajozó szörny-, varázs- és csapdalapokat állít össze, saját ízlése szerint. A párbajban szörnyeket idéznek fel, és csapda- és varázslapokkal kombinálják.

Power Rangers szereplők

Power Rangers egy amerikai sorozat, egy a miénkkel párhuzamos varázslatos dimenzióban a sötétség erői kerültek hatalomra és elkezdődött a Nagy Csata.  A meg-nem-holtak ármádiáját egy erős harcos vezetett, elözönlötte a földet, szemet vetett az emberek világára és még az azon is túl lévő erőkre. A bátor és igazszívű varázslók kisebb légiója színre lépett. 

He-Man szereplők

Egy messzi galaxisból, a csillagok mögül érkezik a hős, He-Man, a nagy erejű harcos. A kozmikus kulcs megszerzéséért folyik a hatalmas és látványos küzdelem az új csatatéren, a Földön, mert hatalmat biztosít a tulajdonosának tér és idő fölött...

Skeleton Warriors...

Skeleton Warriors csontváz harcosok egy amerikai rajzfilmsorozat, a Landmark Entertainment Group hozta létre. A történet a távoli Luminaire bolygón játszódik, a legfőbb energiaforrás a nagy város Luminicity - a Crystal Light - tört két részre. Szembenálló erők küzdenek, hogy az egész bolygó az övék legyen. A sereg áll Justin Lightstar (Prince Lightstar), Joshua Lightstar (Grimskull), Jennifer Lightstar (Talyn) harcosokból. Harcolnak a gonosz Baron Sötét  élő csontváz seregei ellen. Harc a fény és a sötétség között, Legion a fény és Skeleton Warriors a sötétség!

Batman szereplők

A DC Comics egy képregényszereplő, egy  kitalált köpönyeges igazságosztó. Batman titkos személyazonossága a milliárdos Bruce Wayne, aki gyermekként, miután szülei rablógyilkosság áldozataivá váltak, megesküdött rá, hogy egész életében a bűn ellen fog küzdeni. Felnőttként testi erejét és ügyességét és tudományos jártasságát felhasználva, denevért mintázó sötét álruhát öltve portyázik éjszakánként városa, Gotham City utcái felett. Kalandjai során számos szövetséges támogatja, köztük ifjú társa Robin és hűséges komornyikja.

Kalózok és harcosok

Kalózok és harcosok

Egyéb figurák

Egyéb figurák megformázása gumifigura formájában. Kézzel festve, gonfosan, finoman kialakítva, élethűen és valósághűen

oldalanként
Huf1900https://jatekparadicsom.com/power-rangers-szereplok/49569-eredeti-bandai-2007-power-rangers-katona.html

Eredeti Bandai 2007 Power Rangers katona

1,900 Ft
Raktáron
Huf1200https://jatekparadicsom.com/hupikek-torpikek-gumifigurak/49528-hupikek-toerpike-gumifigura-fogat-moso.html

Hupikék törpike gumifigura fogat mosó

1,200 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf2900https://jatekparadicsom.com/he-man-szereplok/49486-he-man-akciofigura.html

He-Man akciófigura

2,900 Ft
Beszerzés alatt
Huf1500https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/49485-superhero-akciofigura.html

Superhero akciófigura

1,500 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/49481-marvel-deadpool-akciofigura.html

Marvel Deadpool akciófigura

3,900 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/katonak/49289-schleich-koezepkori-katona.html

Schleich íjász

1,500 Ft
Raktáron
Huf400https://jatekparadicsom.com/gormiti-szereplok/49163-gormiti-figura.html

Gormiti figura

400 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/hupikek-torpikek-gumifigurak/49161-vexy-hupikek-toerpikek-2-figura.html

Vexy Hupikék törpikék 2 figura

1,000 Ft
Raktáron
Huf1300https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/49125-marvel-vasember-akciofigura.html

Marvel Vasember akciófigura

1,300 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf1200https://jatekparadicsom.com/batman-szereplok/49121-marvel-batman-akciofigura.html

Marvel Batman akciófigura

1,200 Ft
Beszerzés alatt
Beszerzés alatt
Huf1200https://jatekparadicsom.com/egyeb-figurak/49071-vasember-akciofigura.html

Vasember akciófigura

1,200 Ft
Beszerzés alatt
Huf1800https://jatekparadicsom.com/wwe-jakks-pacific-pankratorok/49048-wwe-jakks-jeff-hardy-pankrator-ketrecharcos.html

WWE JAKKS Jeff Hardy pankrátor ketrecharcos 

1,800 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 160

Pankrátorok, mesefilm, film, rajzfilm és egyéb szereplők, sok ritkaság kapható nálunk. A pankrátorok nélkülözhetetlen résztvevői a ketrecharcnak, nagyon sokféle pankrátor szerezhető be a honlapunkon. Ki vagy Doki Tardis  nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat megoldva és kalandokba keveredve. A Pez cukorka tartókat nagyon sokan gyűjtik, lehet, pont a honlapunkon találja meg azt a darabot, ami hiányzott még a gyűjteményből. A Yu Gi Oh egy kártyajáték szereplőit tartalmazza, itt megtalálhatók. A Gormiti figurák Gorm szigetán élnek, ahol Magmion le akarja igázni őket. A figurák kaphatók nálunk. Egy messzi-messzi galaxisból, a csillagok mögül érkezik a jól ismert hős, He-Man, a nagy erejű harcos. A kozmikus kulcs megszerzéséért folyik a hatalmas és látványos küzdelem az új csatatéren, a Földön, mert ez a kulcs hatalmat biztosít a tulajdonosának tér és idő fölött. A figurák nálunk megtalálhatók. Saban Power Rangerje öt különleges tinédzser kalandjainak folytatásos története, akik arra esküdtek fel, hogy bármi áron megakadályozzák az intergalaktikus boszorkányt, Rettenetes Ritát világuralomra törő terveiben.

Széles választékban megtalálja honlapunkon a gyűjteménye hiányzó darabjait.