WWE JAKKS PACIFIC Pankrátorok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

WWE JAKKS PACIFIC Pankrátorok

54 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

WWE JAKKS fekete együttesben Pankrátor ketrecharcos

WWE JAKKS fekete...

Regular price 3 800 Ft -15% Ár 3 230 Ft
Nincs készleten
  • -15%

A pankráció a birkózás egy válfaja, melyben a küzdő felek látványos külsőségek között verekednek egy ringben, és nem ritkán mellette. Négyzet alakú emelt küzdőtéren tartják, mely igen hasonló az ökölvívó mérkőzéseken használtakhoz, mérete változó.

A közönség általi elvárások és fizikai teherbíróképesség egyaránt megköveteli a hatalmas izomtömeg létrehozását, ezért a hivatásos pankrátorok igen gyakran használnak izomtömeg-növelő és erőnlétet fokozó, gyakran illegális szereket.

Noha a pankráció sok tekintetben szimulált, az ellenfélre mért hatás inkább csak látványos, számos pankrációbeli manőver okoz valódi fájdalmat és akár súlyos sérülést is, ha helytelenül hajtják végre. Minden elővigyázatosság ellenére gyakoriak a fájdalmas sérülések, ezért szinte általános a fájdalomcsillapítók szedése, sokan közülük tartósan kokainthasználnak. Az erős és egészséges külső sokszor súlyosan károsodott belsőt takar. Meglepően gyakori körükben a kábítószerfogyasztás és a korai halál, de több öngyilkosság is előfordult már. A mérkőzés alatti halálos baleset igen ritka, ezek közül az egyik legrettenetesebb Owen Hart balesete volt 1999. május 23-án.