Disney játékok - Játékparadicsom
Disney játékok

Disney játékok 

389 terméket találtam.

Alkategóriák

Bob Builder játékok

Bob mester, az építőmester szorgoskodik, építkezik. Munkagépei segítségével felépít mindent. Barátai és cicája segítenek neki.

Toy Story szereplők

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. 

Mickey egér és barátai

Mickey egér egy világhírű rajzfilmfigura, mindenki ismeri, szinte jelképpé vált. Walt Disney Company alkotta meg, és egész családot hozott létre, sokféle formában láthatjuk viszont.

Donald kacsa és barátai

Donald kacsa a Walt Disney Stúdió rajzfilmjeiből ismerős rajzfilm- és képregényfigura. Jellegzetes hangja, a rajzfilmipar egyik meghatározó figurájává tette.

Egyéb Disney játékok

Pocahontas, Lilo & Stich, Quasimodo és a többi plüss és játékfigura vár, hogy a gyermeked kedvenc játéka legyen.

Micimackó és barátai

Milne írt mesét mackó, Micimackó és barátai (Róbert Gida, Malacka, Füles, Bagoly és Nyuszi) kalandjairól a Százholdas Pagony nevű erdőben.  Kanga és Zsebibaba csak a könyv 7. fejezetében mutatkoznak be, Tigris csak a Micimackó kuckójában jelenik meg.

Scooby Doo szereplők

Scooby Doo egy különleges kutya, aki barátaival Rejtély Rt. szövetséget alkot és nagyon sok vidám kalandot élnek át.

The Lion King...

Oroszlánkirály egy amerikai rajzfilm, aminek főszereplője Szimba, akit az élet tanítja meg, hogyan boldoguljon a dzsungelben!

Susi és Tekergő

Susi egy cocker spániel, aki egy gazdag házban lakik. Tekergő egy talpraesett csavargó kutya, aki megmenti az elkényeztetett kutya életét.

Hófehérke és a 7 törpe

Hófehérke az erdőben megismerkedik a 7 törpével, akik befogadják a kunyhójukba, vidáman élnek együtt. A gonosz mostoha megmérgezi az almával, de a herceg megmenti és boldogan élnek.

Bambi szereplők

Bambi, az őzike az erdő sűrűjében jön világra egy tavaszon. . Végigkísérjük első botladozó lépteit és kalandjait. Könnyedén összeismerkedik az erdő lakóival és jó barátságban lesz velük.

Némó nyomában szereplők

A film főhőse Némo, az élénk kis hal és Pizsi. Némo nem sokat tud a kinti világról, de érdeklődő, naiv és imádja a kalandokat, Pizsi folyamatosan aggódik, igaz, ezt részben múltbeli tapasztalatai igazolják, ezért aztán megpróbálja mindentől óvni kisfiát.

Ormi, a Zelefánt

Micimackó és barátai azt hiszik, Ormi, a Zelefánt rémísztó állat. Micimackóék félnek, mert találkozni fognak Zelefánttal, akiről mindenki rémtörténeteket mesél, igaz még senki nem látta saját szemével, de biztosan nagyon veszélyes.

Szörny Rt szereplők

Iszony City a szörnyek otthona, akik nagyon félnek a gyerekektől, azt hiszik, bajuk lesz, ha hozzájuk érnek. A legismertebb ijesztő Sulley, a kék szőrű, medveszerű óriás, társa, az egyszemű Mike Wazowski. Amikor megoldódik a gond, új feladatot kapnak, éjjelente belopódznak a gyerekek szobájába, hogy nevetésre bírják őket.

Mackótestvér szereplők

Kenai, a bátor férfi gyűlöli a medvéket és vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ. Összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel.

A dzsungel könyve

Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra.

Egyéb Disney...

Egyéb Disney meseszereplők

Pluto kutya

Pluto Mickey egér kutyája és a legjobb barátja. Ez a kedves kutya szeleburdi, kedves természetével a gyerekek nagyon szeretik, kedvencükké vált.

Macskarisztokraták

A macskacsalád egy fényűző otthonban él. Mikor a ház úrnője a végrendeletében a macskákra hagyja otthonát, ki akarják úzni őket. A Párizs utcáin, kertjeiben, háztetőin élő macskák, cicák, cicusok, macsekok és Roquefort, a családhoz hű egér segítségével visszaküzdik magukat otthonukba

oldalanként
Huf5950https://jatekparadicsom.com/donald-kacsa-es-baratai/56132-akcios-disney-donald-kacsa-pluess-hatalmas-meretu.html

Akciós Disney Donald kacsa plüss, hatalmas méretű

5,950 Ft 11,900 Ft -50%
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/mickey-eger-es-baratai/56128-disneyland-paris-minnie-eger-pluess-20-evfordulos-kiadas.html

Disneyland Paris: Minnie egér plüss, 20. évfordulós kiadás

3,900 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/egyeb-disney-jatekok/56125-disney-doc-mcstuffins-dr-pluessi-buddy-pluess-kutya-ritkasag.html

Disney Doc McStuffins, Dr. Plüssi: Findo, Buddy plüss kutya RITKASÁG

3,500 Ft
Raktáron
Huf5900https://jatekparadicsom.com/the-lion-king-oroszlankiraly/56122-disney-the-lion-king-oroszlankiraly-simba-pluess-oroszlankoelyoek.html

Disney The Lion King, Oroszlánkirály: Simba plüss oroszlánkölyök

5,900 Ft
Raktáron
Huf8900https://jatekparadicsom.com/mickey-eger-es-baratai/56119-disney-mickey-eger-pluess-hatalmas-meretu.html

Disney Mickey egér plüss, hatalmas méretú

8,900 Ft
Raktáron
Huf9900https://jatekparadicsom.com/egyeb-disney-jatekok/56108-disney-szepseg-es-a-szoernyeteg-herceg-pluess-ritkasag.html

Disney Szépség és a szörnyeteg: Herceg plüss RITKASÁG

9,900 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/donald-kacsa-es-baratai/56106-disney-donald-kacsa-pluess.html

Disney Donald kacsa plüss

3,500 Ft
Raktáron
Huf2800https://jatekparadicsom.com/egyeb-disney-jatekok/56062-disney-frozen-2-jegvarazs-olaf-pluess-hoember.html

Disney Frozen 2 Jégvarázs: Olaf plüss hóember

2,800 Ft
Raktáron
Huf8900https://jatekparadicsom.com/a-dzsungel-konyve-/56040-disney-a-dzsungel-koenyve-bagira-pluess-parduc.html

Disney A dzsungel könyve: Bagira plüss párduc

8,900 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/donald-kacsa-es-baratai/56033-disney-donald-kacsa-pluess-bab.html

Disney Donald kacsa plüss báb

2,900 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/disney-jatekok/55988-disney-micimacko-ormi-es-zsebibaba-gumifigura.html

Disney Micimackó: Ormi és Zsebibaba gumifigura

1,900 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/nemo-nyomaban-szereplok/55897-szenilla-nyomaban-hank-pluess-polip.html

Szenilla nyomában: Hank a plüss polip

2,900 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 389

Disney játékokról: Walt Disney amerikai filmrendező, producer és forgatókönyvíró, szinkronszínész és rajzfilmgyáros. A világ leghíresebb rajzfilmkészítője és egyik legnagyobb producere volt. A Walt Disney Company-t 1923-ban hozták létre, mára az egyik legnagyobb médiatársaság lett az USA-ban. Már akkor rajzfilmek gyártásával foglalkozott. Fekete-fehér rajzfilmeket készítettek először, kezdetleges módon, a mozgásfázisok lefotózásával készítették el az első rajzfilmeket. Az első sikeres rajzfilmje a Mickey Mouse - Mickey Egér és barátai, Minnie Egér. Következő rajzfilm a Plútó kutya, Goofy és Donald kacsa  volt. A Hófehérke és a 7 törpe egész estés rajzfilm volt, az első színes rajzfilm. Ezután készült el Bambi és Pinokkió. Legismertebb rajzfilmek: Micimackó, A dzsungel könyve, 101 kiskutya, Csipkerózsika, Susi és Tekergő, Hamupipőke, Péter és a farkas, Dumbó, Pinokkió. Szép, élénk színükkel felkeltik a gyermekek érdeklődését, kedvenc játékukká válnak. Kedvesek, aranyosak, a szépérzék fejlődik tőlük. Ha a gyermeknek egy pihe-puha alvótárs kell vagy kell egy játszótárs, akkor ezek a minőségi plüssök kitűnő választás. Honlapunkon sok olyan plüsst vásárolhat meg, ami Magyarországon nem kapható. A Lion King - Oroszlánkirály plüssök nálunk széles választékban kaphatók: https://jatekparadicsom.com/293-the-lion-king-oroszlankiraly

Válogasson nálunk kedvére!