Fiókod

Üdvözlünk, Belépek

Kosaradban 0 termék

Disney játékok

Disney játékok

Alkategóriák

 • Bob Builder játékok

  Bob mester, az építőmester szorgoskodik, építkezik. Munkagépei segítségével felépít mindent. Barátai és cicája segítenek neki.

 • Spongebob mesefigurák

  Spongebob Kockanadrág egy tengeri szivacs, aki egy ananászban lakik a tenger mélyén. Két szomszédja van: Tintás Tunyacsáp, a tintahal és a tengeri csillag, Patrik.

 • Toy Story szereplők

  Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. 

 • Mickey egér és barátai

  Mickey egér egy világhírű rajzfilmfigura, mindenki ismeri, szinte jelképpé vált. Walt Disney Company alkotta meg, és egész családot hozott létre, sokféle formában láthatjuk viszont.

 • Donald kacsa és barátai

  Donald kacsa a Walt Disney Stúdió rajzfilmjeiből ismerős rajzfilm- és képregényfigura. Jellegzetes hangja, a rajzfilmipar egyik meghatározó figurájává tette.

 • Egyéb Disney játékok

  Pocahontas, Lilo & Stich, Quasimodo és a többi plüss és játékfigura vár, hogy a gyermeked kedvenc játéka legyen.

 • Micimackó és barátai

  Milne írt mesét mackó, Micimackó és barátai (Róbert Gida, Malacka, Füles, Bagoly és Nyuszi) kalandjairól a Százholdas Pagony nevű erdőben.  Kanga és Zsebibaba csak a könyv 7. fejezetében mutatkoznak be, Tigris csak a Micimackó kuckójában jelenik meg.

 • Scooby Doo szereplők

  Scooby Doo egy különleges kutya, aki barátaival Rejtély Rt. szövetséget alkot és nagyon sok vidám kalandot élnek át.

 • The Lion King Oroszlánkirály

  Oroszlánkirály egy amerikai rajzfilm, aminek főszereplője Szimba, akit az élet tanítja meg, hogyan boldoguljon a dzsungelben!

 • Susi és Tekergő

  Susi egy cocker spániel, aki egy gazdag házban lakik. Tekergő egy talpraesett csavargó kutya, aki megmenti az elkényeztetett kutya életét.

 • Egy bogár élete szereplők

  Egy bogár élete számítógépes animáciiós rajzfilm, ami egy különc hangyáról szól. Évente a szorgos hangyáknak kimerítő feladatuk van, hiszen élelmet kell gyűjteniük a gonosz sáskáknak. Fürge a kis feltaláló hangya kifejleszt egy gépezetet, ami tervei szerint megkönnyíti az aratást.

 • Hihetetlen család

  Robert Parker, egy átlagos fickó, aki egy biztosítási társaságnál dolgozik. Feleségével, Helennel, egy gyerekeivel, Willel, Illanaval és Furival élnek a kertvárosban, ahol hihetetlen kalandokat élnek át.

 • Hófehérke és a 7 törpe

  Hófehérke az erdőben megismerkedik a 7 törpével, akik befogadják a kunyhójukba, vidáman élnek együtt. A gonosz mostoha megmérgezi az almával, de a herceg megmenti és boldogan élnek.

 • Bambi szereplők

  Bambi, az őzike az erdő sűrűjében jön világra egy tavaszon. . Végigkísérjük első botladozó lépteit és kalandjait. Könnyedén összeismerkedik az erdő lakóival és jó barátságban lesz velük.

 • Tarzan szereplők

  Tarzan, a kisbaba hajótöröttként megmenekül, és a dzsungel állatai gondozzák és nevelik fel.

 • Némó nyomában szereplők

  A film főhőse Némo, az élénk kis hal és Pizsi. Némo nem sokat tud a kinti világról, de érdeklődő, naiv és imádja a kalandokat, Pizsi folyamatosan aggódik, igaz, ezt részben múltbeli tapasztalatai igazolják, ezért aztán megpróbálja mindentől óvni kisfiát.

 • Ormi, a Zelefánt

  Micimackó és barátai azt hiszik, Ormi, a Zelefánt rémísztó állat. Micimackóék félnek, mert találkozni fognak Zelefánttal, akiről mindenki rémtörténeteket mesél, igaz még senki nem látta saját szemével, de biztosan nagyon veszélyes.

 • Szörny Rt szereplők

  Iszony City a szörnyek otthona, akik nagyon félnek a gyerekektől, azt hiszik, bajuk lesz, ha hozzájuk érnek. A legismertebb ijesztő Sulley, a kék szőrű, medveszerű óriás, társa, az egyszemű Mike Wazowski. Amikor megoldódik a gond, új feladatot kapnak, éjjelente belopódznak a gyerekek szobájába, hogy nevetésre bírják őket.

 • Mackótestvér szereplők

  Kenai, a bátor férfi gyűlöli a medvéket és vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ. Összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel.

 • A dzsungel könyve

  Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra.

 • Dumbo

  Dumbó, a hatalmas fülű, csöppnyi elefánt. A cirkuszi állatsereglet tagjai mind bántják és gúnyolják szegényt. Számtalan kudarc után Timothy vakmerő tervet eszel ki: Dumbó lesz a világ első repülő elefántbébije!

 • Pluto kutya

  Pluto Mickey egér kutyája és a legjobb barátja. Ez a kedves kutya szeleburdi, kedves természetével a gyerekek nagyon szeretik, kedvencükké vált.

 • Macskarisztokraták

  A macskacsalád egy fényűző otthonban él. Mikor a ház úrnője a végrendeletében a macskákra hagyja otthonát, ki akarják úzni őket. A Párizs utcáin, kertjeiben, háztetőin élő macskák, cicák, cicusok, macsekok és Roquefort, a családhoz hű egér segítségével visszaküzdik magukat otthonukba


Disney játékokról: Walt...

Disney játékokról: Walt Disney amerikai filmrendező, producer és forgatókönyvíró, szinkronszínész és rajzfilmgyáros. A világ leghíresebb rajzfilmkészítője és egyik legnagyobb producere volt. A Walt Disney Company-t 1923-ban hozták létre, mára az egyik legnagyobb médiatársaság lett az USA-ban. Már akkor rajzfilmek gyártásával foglalkozott. Fekete-fehér rajzfilmeket készítettek először, kezdetleges módon, a mozgásfázisok lefotózásával készítették el az első rajzfilmeket. Az első sikeres rajzfilmje a Mickey Mouse - Mickey Egér és barátai, Minnie Egér. Következő rajzfilm a Plútó kutya, Goofy és Donald kacsa  volt. A Hófehérke és a 7 törpe egész estés rajzfilm volt, az első színes rajzfilm. Ezután készült el Bambi és Pinokkió. Legismertebb rajzfilmek: Micimackó, A dzsungel könyve, 101 kiskutya, Csipkerózsika, Susi és Tekergő, Hamupipőke, Péter és a farkas, Dumbó, Pinokkió. Szép, élénk színükkel felkeltik a gyermekek érdeklődését, kedvenc játékukká válnak. Kedvesek, aranyosak, a szépérzék fejlődik tőlük. Ha a gyermeknek egy pihe-puha alvótárs kell vagy kell egy játszótárs, akkor ezek a minőségi plüssök kitűnő választás. Honlapunkon sok olyan plüsst vásárolhat meg, ami Magyarországon nem kapható. A Lion King - Oroszlánkirály plüssök nálunk széles választékban kaphatók: https://jatekparadicsom.com/293-the-lion-king-oroszlankiraly

Válogasson nálunk kedvére!

Több

Kategóriák

Gyártók

Játékparadicsom | +36 70 629 5313 | 8200 Veszprém, Hérics u. 1/F