Animáció és képregény szereplők - Játékparadicsom
Animáció film és képregény szereplők

Animáció film és képregény szereplők 

732 terméket találtam.

Alkategóriák

Peppa Pig plüssök és...

Peppa Pig kínálatunkban található Peppa és Zsoli, de más szereplők is. Érdemes visszatérni,egyre több Peppa Pig található nálunk. Hamarason érkeznek további Peppa kastélyok, babaházak!

Hello Kitty és barátai...

Hello Kitty és barátai Rönkfalván élnek és mindig izgalmas kalandokba keverednek.

Megtalálod Kitty plüss cicát és Tuxedo Sam barátját, de még sok egyéb érdekes Hello Kittys játékot honlapunkon!

Sesame Street játékok

Sesame Street 

 

Gyere és gyűjtsd össze kedvenc szereplőidet a Szezám utcából!

Honlapunkon megtalálod Elmo-t és barátait, Ernie-t, Bertet, a Sütifaló Szörnyet, Miss Röfit és Topi macit is.

Littlest Pet Shop figurák

Littlest Pet Shop játékok a Játékparadicsom honlap széles bővülő kínálatában. Állatok és készletek egyaránt kaphatók. A Hasbro cég gyártja ezeket a tüneményes kis állatokat, mindegyiket egyedi formával kialakítva. Széles választékunkat folyamatosan bővítjük, érdemes visszatérni hozzánk gyakran, LPS állatokat keresni.

Pumukli figurák,...

Eder mester asztalosműhelyében a sok szerszám, festék és ecset között egyszer csak életre kel egy piciny apró fiúcska, Pumukli. Vörös haja égnek áll, rettentő kíváncsi és nagyon neveletlen.

Postás Pat

Postás Pat, azaz Postman Pat plüssök és egyéb játékok

Ritkaság! Magyarországon máshol nem kapható.

Patrick, a postás a főszereplője Postás Pat című mesesorozatnak. Hajnalban indul, felveszi a leveleket, csomagokat, s elviszi a címzeteknek. 

In The Night Garden...

Szép álmokat, gyerekek! angolul ( In the Night Garden kevert technikájú tévéfilmsorozat,  élő színészekkel és animált szereplőkkel, valós és animációs díszletekkel valósult meg. 

Simpson család szereplők

Ez egy amerikai rajzfilmsorozat, ami egy nem átlagos család mindennapjairól szól. A sorozat kitalálója saját családjáról nevezte el a szereplőket. Több, mint 20 éve sikeres ez a sorozat.

Tini Ninja teknőc TNT...

Ez egy teknősökből álló csapat, akik Manhattan csatornáiban él. Mirage Studios adta ki 1984-ben. Az animációs sorozatot A Nickelodeon készíti. 

Angelina Balerina
Angelina Balerina 3D  számítógépes amerikai-brit-kanadai animációs sorozat. 
Szereplők:
 • Angelina
 • Alice
 • Miss Mimi
 • Marco
 • Gracie
 • Viki
 • AJ
 • Mr. Mouseling
 • Mrs. Mouseling
 • Polly
 • Mrs. Timble
Angelinának mindene a balett. Mestere, Lilly néni őt választja ki a rózsatündér királynő szerepére. A balettos kisegér boldogabb nem is lehetne, de amikor kiderül, hogy a szerep kedvéért a levegőben kell repkednie, nagyon megijed, mert fél a magasban. Megkéri barátnőjét, hogy helyettesítse őt a fináléban.  Alice ruhája az utolsó pillanatban beakad, így Angelinának le kell győznie tériszonyát.
Pink Panther Rózsaszín...

Pink Panther Rózsaszín Párduc

Túl a sövényen szereplők

Egy állati vicces csapat az élelemért történő küzdelemben, az emberi civilizációval szemben. Az erdő lakói téli álmukból felébredve nem hisznek a szemüknek: vadászterületük, szinte teljes egészében emberi településé vált.

Flinstones Family...

Amerikai rajzfilmsorozat, a két kökorszaki szakiról szól, akiknek az őskori kalandjairól szól. A sorozat főszereplői egy férfikörben mozognak, az Ökörkörben, ahol általában ők tűnnek szerencsétlennek, de sokszor ebből jól jönnek ki.

Snoopy és barátai

A Peanuts képregények állandó főszereplője.Charlie és Sally Brown kutyája. Snoopy kedvenc barátja Woodstock, akivel órákon át el tudnak filozofálgatni az élet nagy dolgain. Snoopy, Charlie Brown kutyája. Egy vidám, gondtalan, amelyik egész nap kutyaháza tetején heverészve álmodozik. 

Spiderman Pókember...

Spiderman a Pókember Marvel Comics gyártja,szuperhős,akit egy sugárfertőzött pók csípett meg, és különleges képességeket szerzett.

Lucky Luke szereplők

Belga képregénysorozat, ami a Vadnyugaton játszódik. Lucky Luke egy cowboy, aki gyorsabban ló, mint az árnyéka.

E.T. a földönkívüli

E.T. a földön reked, menekül a rendőrök elől. Egy ház teraszán találkozik Eliottal, a tízéves kisfiúval. A fiú M&M drazsékkal a házba csábítja. Barátság szövődik közöttük.

Shrek szereplők

Amerikai animációs rajzfilm,amiben az ogre egyedül él a mocsárban. Sokféle izgalmas kalandba keveredik barátaival. 

Wallace & Gromit

Wallace és Gromit  brit televíziós gyurmafilmsorozat, s négy részből áll. 

Moshi Monsters

Moshi Monsters

Táncoló talpak

Táncoló talpak

Stuart Little kisegér

Stuart Little kisegér

Planes Repcsik

Planes Repcsik: Rozsdás, a kis permetező repülőgép álma, hogy elinduljona Szárnyak a világ körül versenyen. Riley kapitányt kéri meg, hogy segítse a felkészülésben. A mese szereplői elevenednek meg nálunk, a Játékparadicsomban.

Egyéb animáció szereplők

Egyéb animáció szereplők a mesefilmek főhősei,szereplői, annyira népszerűek, hogy plüssöket, gumifigurákat gyártanak belőle. Széles választékot találsz honapunkon, keresd kedvenc mesefigurádat nálunk, a Játékparadicsomban.

Alf űrlény

Alf egy amerikai televíziós filmsorozat. A film főszereplője a Melmac nevű bolygóról érkezett narancsszínű, szőrös űrlény, egy amatőr rádiójelet követve lezuhan a Földre, a Tanner család garázsába. Befogadják és elrejtik, aki tréfás kalandokat él át.

Marsipulami

Marsipulami

oldalanként
Huf8900https://jatekparadicsom.com/pokemon-szereplok/56165-nintendo-pokemon-pikachu-pluess.html

Nintendo Pokémon Pikachu plüss

8,900 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/hello-kitty-es-baratai-plussok-/56162-sanrio-hello-kitty-pluess-cica-szivecskevel.html

Sanrio Hello Kitty plüss cica szívecskével

1,500 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/egyeb-animacio-szereplok/56133-igy-neveld-a-sarkanyodat-fogatlan-az-ejfuria-pluess-sarkany.html

Így neveld a sárkányodat: Fogatlan, az éjfúria plüss sárkány, nagy méretű

3,500 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/egyeb-disney-jatekok/56125-disney-doc-mcstuffins-dr-pluessi-buddy-pluess-kutya-ritkasag.html

Disney Doc McStuffins, Dr. Plüssi: Findo, Buddy plüss kutya RITKASÁG

3,500 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/egyeb-animacio-szereplok/56120-marvel-avengers-bosszuallok-fekete-oezvegy-pluess.html

Marvel Avengers, Bosszúállók: Fekete özvegy plüss

3,900 Ft
Raktáron
Huf3300https://jatekparadicsom.com/hello-kitty-es-baratai-plussok-/56036-ty-sanrio-hello-kitty-szivarvanyos-pluess-cica.html

TY Sanrio Beanie Hello Kitty szivárványos plüss cica

3,300 Ft
Raktáron
Huf2800https://jatekparadicsom.com/hello-kitty-es-baratai-plussok-/56028-sanrio-hello-kitty-pluess-cica.html

Sanrio Hello Kitty plüss cica

2,800 Ft
Raktáron
Huf19900https://jatekparadicsom.com/alf-urleny/55854-alf-alien-life-form-pluess-urleny-ritkasag.html

Alf, Alien Life Form plüss űrlény RITKASÁG

19,900 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/planes-repcsik/55835-disney-planes-repcsik-rozsdas-pluess-repuelo.html

Planes Disney Repcsik - El Chupacabra repülő 

3,900 Ft
Raktáron
Huf2000https://jatekparadicsom.com/egyeb-animacio-szereplok/55832-igy-neveld-a-sarkanyodat-fogatlan-az-ejfuria-pluess-sarkany.html

Így neveld a sárkányodat: Fogatlan, az éjfúria plüss sárkány

2,000 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/littlest-pet-shop-figurak/55780-disney-cars-verdak-flo-totike-diecast-fem-kisauto.html

Disney Cars Verdák: Flo, Tőtike DieCast fém kisautó

2,900 Ft
Raktáron
Huf4900https://jatekparadicsom.com/littlest-pet-shop-figurak/55768-hasbro-lps-littlest-pet-shop-series-3-3-32-gamma-giraffi-zsiraf.html

Hasbro LPS Littlest Pet Shop Series 3 #3-32 Gamma Giraffi zsiráf

4,900 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 732

Mesefilmhősről van szó, akkor az animáció szó egy filmkészítési technikát jelent, ebben a tárgyak, rajzok vagy ábrák mozgatásával olyan illúziót keletkezik a nézőben, hogy az egymástól picit eltérő képkockák sorozatából olyan érzésünk van, mintha a szereplők megelevenednének, életre kelnének. Számtalan változata van, egyből a filmre rajzolástól a homokkal rajzoláson át az élő szereplőkkel együtt játszó rajzfilmfigurákig. Számítógép segítségével az animáció egyre közelebb jut a valós, életszerű lények reális mozgatásához, ugyanakkor szinte korlátlan fantáziájú háttereket lehet előállítani a virtuális ábrázoló eszközök, hang, kép, térhatás, sőt interaktivitás segítségével.