Peppa Pig plüssök, játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Peppa Pig plüssök és játékok

93 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

A Peppa Malac egy brit óvodás animációs televíziós sorozat Astley Baker Davies rendezésében. A műsor Peppát, egy bájos malacot és családját, valamint más állatokként ábrázolt társait követi nyomon. A műsort először 2004. május 31-én sugározták az Egyesült Királyságban. Az epizódok ötpercesek, két rövid, hosszabbított "film" kapcsolódik hozzá. A főszereplők Peppa, aki egy "szerethető, pimasz kis malacka", testvére, Zsoli, és szüleik. Peppa piros ruhát visel, egy dombon lévő sárga házban él és nagyon vékony hangon beszél, sok emberi tulajdonságot adva neki, családjának és barátainak. 

Hatalmas a népszerűsége, hiszen édes, szelíd és könnyed sorozat, amely tökéletes a kicsik számára, nagyszerű hangmunkával és érthető animációval. Peppa és öccse, Zsoli kapcsolata különösen hétköznapi: Peppa néha bajba kerül, amiért ugratja vagy alábecsüli őt.

Peppa egy 4 éves szerethető kismalac, aki szüleivel (Mama és Papa malac) és kisöccsével, Zsolival él együtt. Peppa szeret vigyázni az öccsére, Zsolira, és kalandozni vele, aki mindig magával hordja játékmackóját. Peppa sokszor gúnyolódik az apukáján, mert nagy a hasa.

Peppa általában piros ruhát visel fekete cipővel, de szeret öltözködni is. Télen sálat és kesztyűt húz, de elmaradhatatlan esőben sárga esőkabátja és gumicsizmája is, amiben bátran ugrálhat a sárba és pocsolyákba.

Peppa a legjobb barátok Suzy báránnyal. Nagyon szeretnek egymással beszélgetni. A sportnapon annyira elbeszélgették az időt, hogy elfelejtettek futni, így utolsók lettek a versenyen.

A sorozatot érte pár kritika, mert Peppa és családja az első két évadban nem viselt biztonsági övet az autókban. Miután több panaszt is kapott, Astley Baker Davies bejelentette, hogy minden jövőbeli epizódban biztonsági övet fognak vieslni a szereplők, és hogy az első két évad erre vonatkozó jeleneteit újra animálják már biztonsági övvel.

A Játékparadicsom webáruházban megannyi Peppa, Zsoli, Mama és Papa malac plüss, figura közül válogathatsz, igazi ritkaságok is eléhetőek, többek között Dínó bácsi plüss dinoszaurusz és Suzy a bárány.

Farsangi időszakban érdemes megtekinteni a jelmez kategóriát, hisz a gyermekek szívesen bújnak Peppa malac vagy valamelyik családtagja szerepébe.

Angol, német és magyar nyelvű könyvek mellett találsz honlapunkon Peppa malac-os puzzle kirakót, Pez cukorkatartót és még puha párnát is.