Hello Kitty és barátai

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Hello Kitty és barátai plüssök

30 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Hello Kitty szüleivel és ikertestvérével, Mimmyvel él, aki a legjobb barátja. Hobbijai közé tartozik a sütik sütése és az új barátok megszerzése. Ahogy mindig mondja: "soha nem lehet túl sok barátod!"

Nem kétséges, hogy Hello Kitty a világ egyik legismertebb japán karaktere! Népszerűsége magas a fiatalabb és idősebb lányok (és fiúk) körében, mióta Sanrio vállalat 1974-ben elkezdett Hello Kitty témájú termékeket gyártani. De eltekintve attól a ténytől, hogy Hello Kitty aranyos, van néhány dolog róla, amit sokan nem tudnak róla!

Sanrio-t 1962-ben alapította Shintaro Tsuji, ő volt az első ember, aki felfedezte a cukiság csábító erejét. Az első tárgyak, amelyeket gyártani kezdett szandálok voltak, amikre virágok voltak nyomtatva, és ekkor felfedezte, hogy minél aranyosabbak a tárgyai, annál népszerűbbek és nagyobb az érdeklődés irántuk! Ezért úgy döntött, hogy karikaturistákat bérel fel, hogy aranyos karaktereket tervezzenek termékeihez. Az egyik ilyen karikaturista Yuko Shimizu volt, aki Hello Kitty-t tervezte és aprótartó pénztárca volt amivel debütált Hello Kitty karaktere.

Hello Kitty első megjelenése az USA-ban csak két évvel később, 1976-ban történt meg, és azonnal világszinten ismertté vált! Kezdetben a Hello Kitty termékeket fiatalabb közönség számára gyártottak, de ahogy egyre népszerűbb lett, új termékek jelentek meg tinédzserek és felnőttek számára is. Manapság szinte bármit megtalálsz Hello Kitty mintával, lehet az ruhanemű, játék, de akár háztartási gép is.

Annak ellenére, hogy Hello Kitty úgy néz ki, mint egy macska, de valójában egy kislány. Japánban találták ki, de brit stílusra tervezték, mert a japánok a külföldi országok megszállottjai voltak abban az időben. Az USA is népszerű érdeklődés volt a japánok körében, de mivel azt akarták, hogy Hello Kitty egyedi legyen, britté tették, és tényleges teljes neve Kitty White! A történetben Kitty Londonban él ikertestvérével, Mimmyvel és szüleivel, George-tal és Maryvel együtt. Érdekes tény, hogy Hello Kitty valójában a saját Kedvence, Charmmy Kitty, ezért többen is azzal érveltek, hogy Hello Kitty valójában egy lány, aki úgy néz ki, mint egy macska. Sanrio mottója a társadalmi kommunikáció, ezért a "hello" szót választották, annak ellenére, hogy egy ideig azon gondolkodtak, hogy "hi kitty"-nek hívják!

Sokan nem értették, hogy Hello Kitty-nek miért nincs szája. Sanrio cég azt a magyarázatot adta erre a kérdésre, hogy Hello Kitty a szívéből beszél. Mivel azt akarták, hogy Hello Kitty legyen a barátság és a szeretet nagykövete, ehhez nem kell tudni beszélni, hisz a kisugárzás és a cselekedetek elmondják mindazt amilyen teremtés maga.

Rengeteg területen találkozhatunk Hello Kitty karakterével, hisz videójátékok, képregények, ruhák, kiegészíttők, cipők, autós tartozékok és természetesen játékok minden mennyiségben készülnek cuki mintájával.

Weboldalunkon az alábbi termékek elérhetőek Hello Kitty témában:
https://jatekparadicsom.com/search?controller=search&s=hello+kitty