Tini Ninja teknőc szereplők

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

TMNT Tini Ninja teknőcők TNT szereplők

58 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Aki átélte a 80-as, 90-es években volt fiatal, biztos, hogy ismeri a Tini Nindzsa Teknőcöket. 4 teknős és egy patkány igaz története elevenedik meg. Nem kevesebb, mint négy különböző képregénysorozatot, egy csomó árucikket, négy animációs tévéműsort, egy élőszereplős tévéműsort, közel húsz videojátékot, egy félelmetes Vanilla Ice dalt és most hat filmet hoztak létre a Tini Nindzsa Teknőcök megjelenésével.

Az egész Teknőc ötlet szerény kezdetekből indult egy késő este, amikor a küszködő művészek, Peter Laird és Kevin Eastman néhány különös kinézetű teknőst rajzoltak nindzsának öltözve. Úgy döntöttek, hogy csinálnak egy képregényt, saját céget alapítottak Mirage Studios néven, aláírtak egy licencmegállapodást egy szalvétán, és éppen így született meg egy milliárd dolláros franchise.

Donatello vagy Don/Donnie a Tini Nindzsa Teknőcök négy főszereplőjének egyike és a TMNT tagja. Ő April O'Neil legmagasabb teknős és legjobb barátja, Karai fiatalabb örökbefogadó testvére, Leonardo és Rafaello öccse, valamint Michelangelo bátyja. Ő a csapat "Esze". Donatello a csapatban a feltaláló és fegyvertáros. Képes szinte bármiből szuperjárgányt vagy felszerelést készíteni. Teljesen működő és szuperszónikus dolgokat tud összerakni olyan dolgokból, amelyek már a kukában landoltak volna. Rögeszmésen maximalista, és türelmetlen ha testvérei értetlenkednek, de egyben visszahúzódó személyiség.

Leonardo vagy Leo a Tini Nindzsa Teknőcök négy főszereplőjének egyike és a TMNT tagja. Ő Karai fiatalabb örökbefogadó testvére, Rafaello, Donatello és Michelangelo bátyja, valamint Splinter mester legidősebb férfi gyermeke. Ő a csapat "vezetője". A testvérek között ő  a vezér, írányít, bátor és határozott. Nagyon sokat edz és képzi magát, tanul amennyit csak lehet. Hajlamos túl kemény lenni önmagával, de szorgalma nem marad észrevétlenül, ő Splinter kedvelt tanítványa, akinek elismerése vágyik és törekszik.

Rafaello a Tini Nindzsa Teknőcök a négy főszereplőjének egyike és a TMNT tagja. Karai fiatalabb örökbefogadó testvére, Leonardo öccse, Donatello és Michelangelo bátyja, valamint Splinter mester második fia. Ő a csapat "izma". Rafaello a legerőszakosabb a négy testvér közül. Kifejezetten türelmtelen karakter, nem szeret lopakodni, bújkálni, heves természetű. Gyakran hozza kellemetlen helyzetbe testvéreit. Szereti ha elismerik, sértődékeny típus. Legközelebbi bizalmasa a Spike teknős. Rafaello temperamentuma tud a javára is válni, ha figyel érzéseire. Mindezek ellenére Rafaellonak van egy lágy oldala, amely csak néha mutatkozik meg. Bár soha nem ismerné be, nagyon jó ember, és nagyon szereti testvéreit és Sensei mestert.

Michelangelo vagy Mike/Mikey a Tini Nindzsa Teknőcök négy főszereplőjének egyike és a TMNT tagja. Ő Karai , Leonardo , Rafaello és Donatello legfiatalabb testvére, valamint Splinter mester legfiatalabb fia . Ő a csapat vad tagja. Termetét tekintve a legkisebb a teknősök közül és a legéretlenebb. Mike-nak nagyon könnyű elterelni a figyelmét, szinte bármi kizökkenti a feladatából. Roppantul kreatív. Ezer ötlete van, melyből születik néhány hihtetlen találmány. Impulzív, kreatív és nagyon szociális, Michelangelo a testvérek közül a szív és a lélek. Az ellenségek rettegjenek! Michelangelo a Kusarigama mestere!

Webáruházunkban kisebb-nagyobb, vintage és újabb kiadású TMNT akciófigurákat, plüssöket találsz, de ha  a gonosz ellenséget keresed Zúzót is megtalálod honlapunkon.