Pink Panther Rózsaszín Párduc

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Pink Panther Rózsaszín Párduc

2 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Pink Panther Rózsaszín Párduc

Rózsaszín Párduc egy kitalált animációs karakter, aki a Pink Panther sorozatban szerepelt. Az eredeti film történetében A rózsaszín párduc egy értékes rózsaszín gyémánt neve volt; ezt egy animált rózsaszín párduccal személyesítették meg később.

A Párduc népszerűsége színházi rövidfilmekből, árucikkekből, képregényekből és televíziós rajzfilmekből álló spin-off franchise-t hozott létre. 124 rövidfilmben (színházi vagy televíziós), 10 televíziós műsorban és három főműsoridős különlegességben jelenik meg. A karakter szorosan kapcsolódik a "The Pink Panther" témához, amelyet Henry Mancini hozott létre.

A Párduc  valódi nevét "Pinky" -nek mutatták be a "Pink-In" rajzfilmben.

Az animációs Pink Panther karakter kezdeti megjelenése az élőszereplős film olyan sikert aratott a közönség körében, hogy a stúdió többéves szerződést kötött egy sor Pink Panther  rajzfilmre. A sorozat első részében, az 1964-es The Pink Phinkben Pink zaklatta a gazdáját, egy kicsit fehér bajuszos férfit, aki valójában Friz Freleng karikatúrája (ez a karakter hivatalosan A kis ember néven ismert), azzal, hogy folyamatosan próbálta rózsaszínre festeni a Kisember kék házát. A Rózsaszín Phink 1964-ben elnyerte az Oscar-díjat az animációs rövidfilmért, és a sorozat későbbi rövidfilmjei, amelyekben a Pink Panther a Kisemberrel szemben áll, nagy sikert arattak.

A Rózsaszín Párducot gyakran tréfacsinálóként látjuk az epizódokban, mivel szeret mókát űzni  az emberekkel.  Magas szintű kíváncsisággal rendelkezik, szeret új dolgokat felfedezni és kipróbálni.

A honlapunkon plüssöket tudtok vásárolni, olyanokat, amiket bolti forgalomban nem árulnak:

https://jatekparadicsom.com/275-pink-panther-rozsaszin-parduc