Fiókod

Üdvözlünk, Belépek

Kosaradban 0 termék

Plüss játékok

Plüss játékok

Alkategóriák

 • Plüss bábok

  Plüss bábok puha plüss anyagból készülnek. Csak egy paraván kell, s kész is a rögtönzött bábszínház! Fejleszti a kommunkilációs képességeket, a fantáziát, a beszédkészséget.

 • Plüss Diddl termékek

  Diddl plüssállatok - Diddl egerek, Diddlina egérlányok, Pimboli macik, Galupy lovacska és Mimihopps nyuszik találhatók itt. Színes és fantáziadús kidolgozásuk kedvenc kabalává teszi.

 • Kinder Ferrero plüssök, figurák és egyéb gyűjtemények

  Kinder Ferrero figura, plüss és még sok egyéb más a gyűjteményedbe! Szerezd be minden darabját, hogy teljes legyen a gyűjteményed!

 • Egyéb plüss figurák

  Egyéb plüss figurák

 • Interaktív és elemes plüssök

  Interaktív plüss játékok, hasukat, hátukat vagy kezüket megnyomva zenélnek, beszélnek vagy más hangot adnak.


  Angol és német nyelven egyaránt!

 • IKEA plüssök és játékok

  Eredeti IKEA és ritka plüssállatok, bábok, gyümölcs és zöldség plüssök kiváló minőségben, ölelni való kialakítással, puha plüss anyagból! Ha már nem gyártják, nálunk ráakadhatsz! Érdemes gyakran szétnézni nálunk!

 • Me To You plüss macik

  Me To You: ez a kedvenc Me To You plüss maci! Imádjuk, mindenki ismeri, szép és mutatós kedvenc játék! Ajándékot keresel?  Tatty Teddy a barátság és a szeretet jelképe.

  Szerte a világon kicsik és nagyok, fiúk és lányok a bűbája alá kerülnek. 

 • Moncsicsi és Nyamy plüssök

  Monchhichi, Moncsicsi és Nyamy plüssöket a 70-es évektől adták ki, napjainkig. A régi darabok a gyűjtők féltett kincsei. Nálunk néha rá lehet akadni 1-1 ritka darabra. Érdemes visszatérni, mert bármikor kaphatunk!

 • NICI plüssök

  NICI termékek finom, puha anyagból készülnek, kaphatók plüssállatok, kulcstartók, hűtömágnesek és egyedi NICI termékek igényes kivitelben, kiváló minőségben. Formaviláguk szépen kidolgozott, ha egy plüss a kezünkbe akad, megismerjük, hogy NICI a márkája. Olyan NICI játékok kaphatók nálunk, amit már máshol nem tud beszerezni.

 • Plüss háziállatok

  Plüss házi kedvencek, kutyusok, cicák, nyuszik, lovacskák, tengerimalacok, hörcsögök, tyúkok, csibék, bárányok és még sok más szeretgetni való plüssállat.

 • Plüss hüllők és halak

  Dínók, kígyók, krokodilok, gyíkok, ráják, polipok, bohóchalak és még sok más  egzotikus plüssállat kapható nálukn, méretarányosan kicsinyítve!

 • Plüss macik

  Plüssmackók mindenféle méretben és kiadásban!


 • Erdők és mezők állatai plüssök

  Mókus, őz, farkas, róka, borz, süni, vakond, mosómedve, madarak és még sok más erdei állat igényes kivitelben, puha plüss anyagból.

 • Dzsungel sivatag állatai plüssök

  Dzsungel, sivatag és szahara állatai - mint majmok, párducok, tigrisek, oroszlánok, szurikáták, struccok, papagájok és még sok más érdekes plüssállat!

 • Relikviák gyűjtőknek

  Gyűjthető figurák, relikviák találhatók itt filmhősökről, filmekről. A filmek, tv játékok szereplői eleveneknek meg plüss és figura formájában.

 • Ujjbábok

  Bábozás nagyon fejleszti a gyerekek fantáziáját! Ujjadra húzhatod a bábokat, mókásan játszhatsz velük.

 • Penny Vitateam Gyümölcs és zöldség plüssök

  Penny Vitateam Gyümölcs és zöldség plüssök kiváló minőségű puha plüss  anyagból kicsiknek és nagyoknak! Szerezd be az egész kollekciót!


Plüss játékokról:

...

Plüss játékokról:

Az egyik legismertebb és legközkedveltebb játék a plüss játék,plüss figura! Ha a plüss szót meghalljuk, tudjuk, hogy egy nagyon sikeres, közkedvelt játékfajtáról van szó. A plüss játékok színükkel, formavilágukkal gazdagítják a gyermekek környezetét, fejlesztik szépérzéküket. Díszítik a szobát, egy szép plüss örömet szerez kisgyermeknek és felnőttnek egyaránt. Csak a fantázia szab határt, hogy milyen plüss figura készüljön. A tervezők követik a meséket, megfigyelik a szereplőket, azokról mintázzák a plüss játékokat. A megfigyelés nemcsak a rajzfilmekre terjed ki, hanem mintázzák a természetben előforduló állatokat, a környezetet és azt mintázva készítik el élethű másukat. Formájuk, anyaguk felkeltik a gyermekek figyelmét, érdeklődését. Kedvenc alvójátékok is plüss anyagból készülnek. Finom puhák, kellemes az érintésük,segítenek, hogy gyermekünk álomba szenderüljön és szép legyen az álma. Vannak olyan kedvenc plüss játékok, ami nélkül nem is tud elaludni. 

Különféle gyártók készítenek márkavédett minőségi plüssöket, ezek igazán szépek és ízlésesek. Ilyen a Nici, Ikea termékek és a Me To You maci plüssök. 

A bábozás nélkülözhetetlen kelléke a plüss báb. Fejleszti a gyermekek fantáziáját, beszédkészségét. Egy bábjáték szenzációs szórakozás az egész családnak. Ha kezünkbe vesszük a bábot, sokféle lehetőség rejlik benne. A bábfigurákkal való mesélés és énekelgetés kitűnően fejlesztia gyermekek beszédkészségét, a ritmusérzékét, saját gondolataikat is megfogalmazhatják a plüss bábok által.

Több

Kategóriák

Gyártók

Játékparadicsom | +36 70 629 5313 | 8200 Veszprém, Hérics u. 1/F