Plüss játékok

Plüss játékok 

1560 terméket találtam.

Alkategóriák

Plüss bábok

Plüss bábok puha plüss anyagból készülnek. Csak egy paraván kell, s kész is a rögtönzött bábszínház! Fejleszti a kommunkilációs képességeket, a fantáziát, a beszédkészséget.

Plüss Diddl termékek

Diddl plüssállatok - Diddl egerek, Diddlina egérlányok, Pimboli macik, Galupy lovacska és Mimihopps nyuszik találhatók itt. Színes és fantáziadús kidolgozásuk kedvenc kabalává teszi.

Kinder Ferrero...

Kinder Ferrero figura, plüss és még sok egyéb más a gyűjteményedbe! Szerezd be minden darabját, hogy teljes legyen a gyűjteményed!

Egyéb plüss figurák

Egyéb plüss figurák

Interaktív és elemes...

Interaktív plüss játékok, hasukat, hátukat vagy kezüket megnyomva zenélnek, beszélnek vagy más hangot adnak.


Angol és német nyelven egyaránt!

IKEA plüssök és játékok

Eredeti IKEA és ritka plüssállatok, bábok, gyümölcs és zöldség plüssök kiváló minőségben, ölelni való kialakítással, puha plüss anyagból! Ha már nem gyártják, nálunk ráakadhatsz! Érdemes gyakran szétnézni nálunk!

Me To You plüss macik

Me To You: ez a kedvenc Me To You plüss maci! Imádjuk, mindenki ismeri, szép és mutatós kedvenc játék! Ajándékot keresel?  Tatty Teddy a barátság és a szeretet jelképe.

Szerte a világon kicsik és nagyok, fiúk és lányok a bűbája alá kerülnek. 

Moncsicsi és Nyamy...

Monchhichi, Moncsicsi és Nyamy plüssöket a 70-es évektől adták ki, napjainkig. A régi darabok a gyűjtők féltett kincsei. Nálunk néha rá lehet akadni 1-1 ritka darabra. Érdemes visszatérni, mert bármikor kaphatunk!

NICI plüssök

NICI pihe puha plüssök különlegesen szépen kidolgozott anyagból készülnek, kaphatók plüssállatok, kulcstartók, hűtömágnesek és egyedi NICI termékek. Formaviláguk szépen megalkotott, ha egy plüss a kezünkbe akad, megismerjük, hogy NICI a márkája.  Ritkaságok,amelyeket már nem lehet máshol kapni,mert évekkel ezelőtt gyártották.

Plüss háziállatok

Plüss házi kedvencek, kutyusok, cicák, nyuszik, lovacskák, tengerimalacok, hörcsögök, tyúkok, csibék, bárányok és még sok más szeretgetni való plüssállat.

Plüss hüllők és halak

Dínók, kígyók, krokodilok, gyíkok, ráják, polipok, bohóchalak és még sok más  egzotikus plüssállat kapható nálukn, méretarányosan kicsinyítve!

Plüss macik

Plüssmackók mindenféle méretben és kiadásban!


Erdők és mezők állatai...

Mókus, őz, farkas, róka, borz, süni, vakond, mosómedve, madarak és még sok más erdei állat igényes kivitelben, puha plüss anyagból.

Dzsungel sivatag...

Dzsungel, sivatag és szahara állatai - mint majmok, párducok, tigrisek, oroszlánok, szurikáták, struccok, papagájok és még sok más érdekes plüssállat!

Relikviák gyűjtőknek

Gyűjthető figurák, relikviák találhatók itt filmhősökről, filmekről. A filmek, tv játékok szereplői eleveneknek meg plüss és figura formájában.

Ujjbábok

Bábozás nagyon fejleszti a gyerekek fantáziáját! Ujjadra húzhatod a bábokat, mókásan játszhatsz velük.

Penny Vitateam...

Penny Vitateam Gyümölcs és zöldség plüssök kiváló minőségű puha plüss  anyagból kicsiknek és nagyoknak! Szerezd be az egész kollekciót!

Steiff antik plüssök

Steiff antik plüssök a német steiff cég termékei, antik értékes plüssök, a gyűjtők szívesen vásárolják.

My Blue Nose Friends...

My Blue Nose Friends plüssök gyermeked kedvencei lehetnek a Me To You macikkal együtt kedves szürke-fehér-kék tarka árnyalatú, puha állatkák.

Plüss dinosaurus

Plüss dinosaurus a dinosaurusok élethű plüss mása, gyermeked ezekkel a játékokkal a szobába varázsolhatják az ősvilágot, a Dinosaurusok világát.

oldalanként
Huf2500https://jatekparadicsom.com/pluss-diddl-termekek/51346-szivecskes-ruhas-diddlina-egerlany.html

Szivecskés ruhás Diddlina egérlány 

2,500 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/pluss-jatekok/51340-big-nose-pluess-maci.html

Big Nose plüss maci

2,900 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/nici-plussok/51326-nici-pluess-maci-hutomagnes.html

NICI plüss maci hűtőmágnes

1,000 Ft
Raktáron
Huf1800https://jatekparadicsom.com/nici-plussok/51325-nici-hasalo-pluss-maci-medve.html

NICI hasaló plüss maci medve

1,800 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/nici-plussok/51321-nici-pluess-tigris.html

NICI plüss tigris

1,500 Ft
Raktáron
Huf2000https://jatekparadicsom.com/pluss-hullok-es-halak/51320-wild-republic-elethu-pluess-csoergokigyo.html

Élethű plüss csörgőkígyó

2,000 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/ikea-plussok-es-jatekok/51316-ritkasag-ikea-pluess-mumia-gyerekrajzbol-keszitve.html

Ritkaság! IKEA plüss múmia gyerekrajzból készítve

3,900 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/ikea-plussok-es-jatekok/51313-ritkasag-ikea-pluess-kutya-gyerekrajzbol-keszitve.html

Ritkaság! IKEA plüss kutya gyerekrajzból készítve

3,900 Ft
Raktáron
Huf1750https://jatekparadicsom.com/ikea-plussok-es-jatekok/51285-akcios-ikea-fabler-mus-kiralylany-pluess-egerke-ritkasag.html

IKEA királylány plüss egérke

1,750 Ft 3,500 Ft -50%
Raktáron
Huf1200https://jatekparadicsom.com/nici-plussok/51232-nici-pluess-egerke-hutomagnes.html

NICI plüss  egérke hűtőmágnes

1,200 Ft
Raktáron
Huf2500https://jatekparadicsom.com/ikea-plussok-es-jatekok/51033-ritkasag-ikea-pluess-ora.html

Ritkaság! IKEA plüss óra

2,500 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/nici-plussok/50961-nici-pluess-barna-lovacska-kulcstarto.html

NICI plüss barna lovacska kulcstartó

800 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 1560

Plüss játékokról:

Az egyik legismertebb és legközkedveltebb játék a plüss játék,plüss figura! Ha a plüss szót meghalljuk, tudjuk, hogy egy nagyon sikeres, közkedvelt játékfajtáról van szó. A plüss játékok színükkel, formavilágukkal gazdagítják a gyermekek környezetét, fejlesztik szépérzéküket. Díszítik a szobát, egy szép plüss örömet szerez kisgyermeknek és felnőttnek egyaránt. Csak a fantázia szab határt, hogy milyen plüss figura készüljön. A tervezők követik a meséket, megfigyelik a szereplőket, azokról mintázzák a plüss játékokat. A megfigyelés nemcsak a rajzfilmekre terjed ki, hanem mintázzák a természetben előforduló állatokat, a környezetet és azt mintázva készítik el élethű másukat. Formájuk, anyaguk felkeltik a gyermekek figyelmét, érdeklődését. Kedvenc alvójátékok is plüss anyagból készülnek. Finom puhák, kellemes az érintésük,segítenek, hogy gyermekünk álomba szenderüljön és szép legyen az álma. Vannak olyan kedvenc plüss játékok, ami nélkül nem is tud elaludni. 

Különféle gyártók készítenek márkavédett minőségi plüssöket, ezek igazán szépek és ízlésesek. Ilyen a Nici, Ikea termékek és a Me To You maci plüssök. 

A bábozás nélkülözhetetlen kelléke a plüss báb. Fejleszti a gyermekek fantáziáját, beszédkészségét. Egy bábjáték szenzációs szórakozás az egész családnak. Ha kezünkbe vesszük a bábot, sokféle lehetőség rejlik benne. A bábfigurákkal való mesélés és énekelgetés kitűnően fejlesztia gyermekek beszédkészségét, a ritmusérzékét, saját gondolataikat is megfogalmazhatják a plüss bábok által.