Primo készletek

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Primo készletek

48 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Primo készletek: a Lego gyártó kisbabáknak szánt, már pár hónapostól akár 3-4 éves korig ajánlott játékcsaládja. Honlapunkon széles választékban kaphatóak egyedi játékcsomagok. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Ezek a csomagok színes kockákat, Pimo embereket és állatokat, tologatós Primo kisautót , csörgős elemeket tartalmaznak. De találhatsz még itt formaberakós Primo játékot, csörgős játékokat, gúlás építőjátékot, sőt még gurulós elefántot is.

https://jatekparadicsom.com/320-primo-emberek-es-allatok

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető.

https://jatekparadicsom.com/319-primo-kiegeszitok

A nagy, könnyen kézbe fogható, élénk színű LEGO® PRIMO® kockákkal a 6-18 hónapos kisgyermekek játékosan tanulhatnak. Épületeket építenek, például tornyokat,  autókat irányíthatnak, szétszedhetnek, összekapcsolhatnak. Építkezhetnek, életre kelthetik a környezetüket Lego Primo állatokkal és Lego Primo figurákkal. A Primo® készletekkel a gyermekek felfedezhetik a világot, miközben fejlesztik finommotoros képességeiket, készségeiket. A Lego Primoval a szórakozást nem hanyagolják el! A készletek számtalan lehetőséget kínálnak és kombinálhatók. Ily módon a gyerekek bővíthetik tudásukat és képzeletüket. Más Primo formák körül is választhatnak, sőt egyszerű építkezési formákat is, amelyek felkeltik a gyermekek kíváncsiságát. Ez szórakoztatóvá teszi a tanulást. Ezekkel az elkészült készletekkel, valamint a játék és a tanulás iránti lelkesedésüket népszerűsítő készletekkel a gyermekek felejthetetlen pillanatokat teremtenek játék közben.

Ezek a játékok már játékboltokban nem kaphatók, mivel nem gyártják már őket. Igazi ritkaságok, érdemes hát lecsapni rájuk még a készlet erejéig.

https://jatekparadicsom.com/154-lego-primo