Primo kiegészítők

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Primo kiegészítők

28 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Primo kiegészítők: a Lego gyártó kisbabáknak szánt, már pár hónapostól akár 3-4 éves korig ajánlott játékcsaládja. A Lego Primo figurák, állatok strapabíró műanyagból készültek, számtalan módon bővíthető velük kedvenc Primo készleted. Széles választékban megtalálhatsz itt olyan építőelemeket, mint hidak, hinták, képes kockák, állatos labda és még sok egyéb hasznos elemet. Sokféle készségeket, képességeket lehet vele elsajátítani, fejleszteni. Ezek a csomagok színes kockákat, Pimo embereket és állatokat, tologatós Primo kisautót , csörgős elemeket tartalmaznak. De találhatsz még itt formaberakós Primo játékot, csörgős játékokat, gúlás építőjátékot, sőt még gurulós elefántot is.

Lego Primo vagy Lego Baby a kisbabánk első építőjátéka. 6 hónapos kisbabák először a kezükbe veszik a tárgyakat, a Lego Primot is, felkelti az érdeklődésüket szép élénk színük, formájuk vonzza a figyelmüket. Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Lego Primo játék a gyermekeknek, de szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Lego készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is.

Ezek a játékok már játékboltokban nem kaphatók, mivel nem gyártják már őket. Igazi ritkaságok, érdemes hát lecsapni rájuk még a készlet erejéig.