Playmobil járműves készletek

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Playmobil járműves készletek

192 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Playmobil járműves készletek: széles választékban van itt ebben a kategóriában versenyautó, motor, traktor, de van még gokart pilótával, vitorlás homokfutó, terepjáró, jach, utánfutó, de utasszállító gép is utasokkal, pilótákkal és még sok érdekesség. Különleges kiegészítőket találhatsz kedvenc Playmobil építőjátékodhoz, melyekbe beleültetheted a Playmobil embereket, állatkákat és tologathatod őket, variálhatod, összekapcsolhatod őket egymással. Más áruházaktól eltérően egyesével is vásárolható, kiegészíthető Playmobil játékgyűjteményed. Ha csak egyvalami hiányzik a  Plyamobil készletből, nálunk jó helyen jár, egyesével is meg tudja vásárolni ezeket az elemeket. Máshol már nem kaphatók, már nem gyártják, ezért érdemes lecsapni még rájuk a készlet erejéig.

Vidám és felhőtlen szórakozást nyújt a Playmobil építőjáték a gyermekeknek és szívesen bekapcsolódnak a játékba a szülők is. Örömmel válnak kis időre gyermekké a felnőttek, mikor a Playmobil készletekkel játszanak. Ez a közös játék pedig nagyon jót tesz a szülő-gyermek kapcsolatnak is. A felnőttek is kicsit gyermeknek érezhetik magukat. Az elkészült készletek sikerélményt nyújtanak gyermekünknek. Fejlesztik a finommotorikus képességeiket, a gondolkodást, hiszen sokféleképpen lehet egy készletet felépíteni. Az elkészült készlet sosem lehet teljesen kész, mert kiegészíthető, variálható, átépíthető.

Figyelem! 3 éves kor alatt nem ajánlott, az apró részek a kisgyermekeknél fulladást okozhatnak. Ovisoknak szülői felügyelet mellett.