Duplo képes elemek

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Duplo képes elemek

324 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Lego Duplo képek kisebb és nagyobb Lego Duplo építkőkockákon, homorú elemeken és egyéb kiegészítőkön is megtalálhatóak. Színes számok, virágminták, kisállatok mellett jellemző a vödör, halacska, pénz, szappan, házikó, szerszám, autó, borítékcumisüveg, jelzőlámpa, cérna és serleg is megtalálható.

Amikor a gyermek fejlődéséről van szó, a jó érzelmi intelligencia fejlesztése kulcsfontosságú az önkifejezéshez, ami fontos szerepet játszik az általános növekedésben.

A kreatív önkifejezés nagyszerű út ahhoz, hogy kifejezzük egyéniségünket különböző területeken. Ebben segíthet a Lego Duplo építőjáték.

A Lego Duplo játékkészletekkel való játék nagyszerű módja annak, hogy fejleszd a gyermek érzelmi intelligenciáját, beleértve az önkifejezést is.

Az önkifejezés fejlesztése a gyermekekben lehetővé teszi számukra, hogy hitelesek legyenek, a legjobb énjükké váljanak, és teljes mértékben elérjék képességeiket. És valóban ez a kulcsa a boldogságnak és a valódi kiteljesedésnek minden gyermek és szülő életében.

A Lego Duplo kockákkal nem lehet jó vagy rossz módon játszani, mert a Duplo univerzumban minden lehetséges! A gyermekek könnyedén újraalkothatják a modelleket, vagy valami teljesen újat építhetnek. A Lego Duplo nagyszerű eszköz a gyermekek fejlődéséhez oly sok szinten! A gyerekek fejlesztik motoros készségeiket, miközben egyesítik és egymásra rakják az elemeket, dolgoznak problémamegoldó készségeiken, amikor logikus megoldásokat keresnek, és megtanulják, hogyan tartsanak ki a kívánt cél elérése érdekében. Ez jobban felkészíti őket arra, hogy szembenézzenek az élet minden kihívásával!