Gyűjtemények és relikviák

Gyűjtemények és relikviák 

515 terméket találtam.

Alkategóriák

Tévéjátékokhoz relikviák

Ebben a kategóriában kézzel foghatóvá válnak a tv játék szereplői, a polc díszeivé válnak, gyűjteményed ékes darabja lehet, közte sok ritkaság, nehezen beszerezhető, mert már nem kapható.

Kinder Ferrero termékek

Ha Kinder,akkor a Kinder Tojásra gondolunk, vagyis a Kindertojásra. Vékony csokiban bújik egy meglepetés, és nagy élmény Kinder-t kapni. A kétrétegű csoki nagy ötlet volt, barna és fehér csokija isteni finomra lett, hamar elfogyott, de kárpótolt érte a kis műanyagtojásba zárt meglepi.

Star Wars figurák

A Star Wars Csillagok háborúja filmek cselekménye „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” játszódik, az elképzelt Galaxist uraló Galaktikus Köztársaság, és a Galaktikus Birodalom közti átmenetek, majd a Galaktikus polgárháború a Lázadó Szövetség és a Galaktikus Birodalom között zajlik.

Ezeket a szereplőket lehet nálunk megvásárolni széles választékban. Szinte mindenből csak egy darab van, némelyik ritkaság.

Kinder Maxi figurák...

A Kinder-nek nagyon sok terméke van, válogathatunk az újabb és egyre különlegesebb egyedi Kinder csokik és benne lévő Maxi plüssök és játékok közül. A választék sokszínű, ritkaság,igazi régiségek is vannak közte.

PEZ cukorka tartó

PEZ cukorka tartókat a pez cukorkához gyártják, az összes rajzfilmhőst megtalálhatjuk itt. Régóta gyártják ezeket a pez adagolókat, a régebbi darabok igazi ritkaságok, gyűjtők kedvencei.

Angry Birds madarak

Angry Birds egy kétdimenziós videójáték, ami logikai elemeket is tartalmaz. A játék lényege, hogy a egy csúzli segítségével kell a különböző színű és formájú önfeláldozó madarakat különböző helyekre kilőni, azzal a céllal, hogy a disznókat elpusztítsa.

Nintendo gyűjtemények

A SNES a cég második otthoni konzolja, a Nintendo Entertainment System (NES 1985 ) utódja. Világsiker lett, nagyon sokféle játékot készítettek hozzá. A játékok szereplői megelevenednek, megfoghatóvá válnak ölelni való plüssök formájában. Itt kapható Super Mario, Luigi, Yoshi, Pokémon plüssök, Donkey Kong és sokféle más plüss.Néhány igazi ritkaság! Ne hiányozzon egy sem a gyűjteményedből!

Vintage játékok

Vintage játékok a 80-as, 90-es évek játékai, régiségei, amelyek gyűjteményed díszei lehetnek.

oldalanként
Huf4900https://jatekparadicsom.com/vintage-jatekok/51495-vintage-feher-cica.html

Vintage fehér cica 

4,900 Ft
Raktáron
Huf1300https://jatekparadicsom.com/angry-birds-madarak/51471-angry-birds-boomerang-nagycsoru-pluess-madar-ablakdisz.html

Angry Birds Boomerang nagycsőrű plüss madár ablakdísz

1,300 Ft
Raktáron
Huf1300https://jatekparadicsom.com/angry-birds-madarak/51469-angry-birds-sarga-pluss-madar.html

Angry Birds sárga plüss madár

1,300 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/kinder-ferrero-termekek/51433-kinder-ferrero-star-wars-darth-wader.html

Kinder Ferrero Star Wars Darth Wader

1,000 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51412-minnie-eger-pez-cukorkatarto.html

PEZ Minnie egér cukorkatartó

1,500 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/nintendo-gyujtemenyek/51292-gokartozo-nintendo-super-mario.html

Gokartozó Nintendo Super Mario 

1,900 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51284-kueloenleges-versdenyauto-pez-cukorkatarto.html

Különleges versdenyautó PEZ cukorkatartó

3,900 Ft
Raktáron
Huf300https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51283-bogar-pez-cukorkatarto.html

Bogár PEZ cukorkatartó

300 Ft
Raktáron
Huf300https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51282-bogar-pez-cukorkatarto.html

Bogár PEZ cukorkatartó

300 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51281-telefon-pez-cukorkatarto.html

Telefon Pez cukorkatartó

1,000 Ft
Raktáron
Huf2000https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51280-kueloenleges-csorike-pez-cukorkatarto.html

Csőrike PEZ cukorkatartó

2,000 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/pez-cukorka-tarto/51279-vintage-donald-kacsa-pez-cukorkatarto.html

Donald kacsa  PEZ cukorkatartó

1,500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 515

Gyűjtemény; ez a szó sokféle tartalmat, tárgyat jelenthet. Élete során minden ember rajong valamiért, szereti azok relikviáit a polcán látni. Szenvedélyesen vadásszuk, minél szélesebb, gazdagabb legyen a gyűjteményünk. Gyűjtők és relikvia vadászok figyelmébe ajánljuk ezt a kategória csoportot: ha kindert, star wars relikviát vennél, jó helyen jársz!

A Star Wars Csillagok háborúja filmeposz világsiker, mindenki ismeri, szereti. George Lucas a rendezője, cselekménye „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” játszódik, az elképzelt Galaxist uraló Galaktikus Köztársaság, majd Galaktikus Birodalom közti átmenetek, és a Galaktikus polgárháború körül forog. A jó és a rossz harcáról szól, sajátos mitikus és kalandos elemekkel.

A Kinder Ferrerot Kinder tojást  a Ferrero cég gyártja, a csokitojásban meglepetés játék található, kisgyermekek és lelkes gyűjtők nagy örömére. A játékok általában sárga színű műanyag kapszulában van, ez rejti a meglepetést, utalva a tojássárgájára, de más színű kapszulákkal is készülnek. Az első Kinder tojások 1972-ben jelentek meg, ezek már a gyűjtők féltett kincsei lettek napjainkban.