Chuggington Pályaudvar vonatai

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Chuggington Pályaudvar vonatai

15 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Chuggington vagon

Chuggington vagon

Regular price 1 300 Ft -15% Ár 1 105 Ft
Nincs készleten
  • -15%

A Chuggington (Chuggington: Tales from the Rails) egy brit számítógép-animációs gyermek televíziós sorozat, amely kisgyermekeknek készült, és amelyet a Ludorum PLC (1–5. sorozat) és a Herschend Entertainment Studios (hatodik sorozat) készített. 
Chuggington város központja hatalmas épületekkel rendelkezik. A városközpont alatt piros, kék, sárga, zöld színű vasúti alagutak futnak egymás mellett, amelyek a külvilágba vezetnek.

A kitalált Chuggington városában fiatal és kezdő vasúti tanoncok, azaz vononcok, Koko, Wilson, Brúnó, Hoot, Toot és Piper napjaiba kapunk betekintést. A gyakornokok megtanulják a hűséges barátság értékét, az őszinteség fogalmát, a figyelmesen hallgatást, kitartanak egymás mellett nehéz időkben, feladatokat teljesítenek, erőszak nélkül oldják meg a konfliktusokat és hasonló értékeket. A vononc mozdonyok intelligensek, empatikusak, függetlenek és önállóak, arcuk pedig vidámságot tükröz.

Wilson hihetetlenül lelkes és tele van végtelen önbizalommal! Ő egy többfunkciós mozdony, amely készen áll arra, hogy új készségeket sajátítson el, megmentse a menthetőt és meglovagolja a síneket!

Koko szupergyors, szuper-rettenthetetlen, szuper kalandvágyó és mindig készen áll egy versenyre! Ő egy teljesen elektromos, áramvonalas mozdony, amelyet nagy sebességű, nagy energiájú és hatalmas szórakozásra terveztek!

Brúnó elképesztően erős, rendkívül bátor és mindig megbízható mozdony! Ő egy keményen dolgozó, szilárd dízel-elektromos mozdony, amely erős és stabil!

Piper a legfiatalabb gyakornok Chuggingtonban! Ő egy kazán típusú gőzgép, tele csodával és tanulási vágyakkal. Nagyon bájos teremtés!

Hoot és Toot iker tolatásmotoros gyakornokok, kifejezetten különböző személyiségekkel - ami néha veszekedésekhez és testvérpárbajhoz vezet!

Weboldalunkon megtalálhatóak Koko, Wilson és Dunbar vonatok is!