Készségfejlesztő játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Aktív szűrők

Mini Bandolino készségfejlesztő párosító játék Set 37 Állatok a kertünkben

Mini Bandolino...

Regular price 1 500 Ft -10% Ár 1 350 Ft
Raktáron
  • -10%
  • Új
Vegyes mágnesek

Vegyes mágnesek

Regular price 1 500 Ft -10% Ár 1 350 Ft
Raktáron
  • -10%
Antik fa hintaló

Antik fa hintaló

Regular price 2 900 Ft -10% Ár 2 610 Ft
Raktáron
  • -10%
Gonge: Turbino légzéstechnika fejlesztő játék

Gonge: Turbino...

Regular price 9 900 Ft -10% Ár 8 910 Ft
Raktáron
  • -10%
Super Bandolo készségfejlesztő fűzős párosító játék Set 13

Super Bandolo...

Regular price 1 500 Ft -10% Ár 1 350 Ft
Raktáron
  • -10%
Szoprán furulya

Szoprán furulya

Regular price 2 500 Ft -10% Ár 2 250 Ft
Raktáron
  • -10%

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

A készségfejlesztő játék szóösszetétel olyan tevékenységeket vagy eszközöket jelöl, amelyek a különböző készségek, például a kommunikációs, szociális, kognitív, motoros vagy érzelmi készségek fejlesztését célozzák. A készségfejlesztő tevékenységek vagy eszközök lehetnek játékosak, interaktívak, és lehetnek célzottak vagy általánosak.

Példák a készségfejlesztő tevékenységekre és eszközökre: mesék olvasása vagy mesélése, játékok játszása, építőjátékokkal vagy logikai játékokkal való játék, mozgásos tevékenységek, szerepjátékok, képzőművészeti vagy zenei tevékenységek, és még sok más.

A készségfejlesztő tevékenységek és eszközök használata lehet segítség a gyermekek és felnőttek fejlődésében és tanulásában, és hozzájárulhat az életminőség javításához.

Nagyon fontos, hogy a készségeket, képességeket az adott életkorban fejlesszük. A készségfejlesztő játékok hatalmas lehetőséget és segítséget nyújthatnak a gyermekek és kisiskolások korszerű és játékos, egyszerű és vidám neveléséhez, képességeinek megismeréséhez és azok szárnyaltatására.  A játék akkor jó, ha tanulás is, a felfedezés öröme és izgalma  is ugyanakkor. A készségfejlesztő játékok örömet szereznek felnőttnek és gyereknek egyaránt. Fontos, hogy a gyermek magabiztos, az ismereteket könnyedén vevő, sikerélményekkel gazdagodó kisgyermek mosolyogjon ránk játék közben.

A készségfejlesztő játékok adta lehetőségeket érdemes kihasználni, mert nagyon megkönnyítik az egész család dolgát,mert a legtöbb ilyen játék az alkotás örömét ajándékozza. Ilyen a rajz, A gyurma, vagy bármilyen más, a logikát, a képzeletet, vagy az emlékezőtehetséget fejlesztő játék, a készségfejlesztő játékok családja mindenre ad egy lehetőséget, a figyelmet lekötő hatásos megoldást. Amit játékkal tanulunk meg közösen, családi körben, holnap az iskolában ismerősen köszön vissza, és a jó jegyet képzeletben a szülő is beírhatja, amiért készségfejlesztő játékok közül választottunk a kis gyermekünknek.

A kreatív játékok pozitív hatásai

A gyereknevelést sokan a tanulással kötik össze és azt nem mindenki tudja, hogy különböző játékokkal és játékos módszerekkel milyen sokat lehet tanítani és tanulni. Nagyon sok olyan játék van a piacon, ami csak arra jó, hogy a gyereket lekösse, viszont semmilyen más pozitív hatása nincs. Cégünk ezen szeretne változtatni és már meg is tette az első lépéseket, a kreatív játékok forgalmazásával. A modern nevelés nagyban különbözik a régebbitől, aminek vannak előnyei és hátrányai is. A cégünk által forgalmazott kreatív játékok azért annyira népszerűek, mert, amellett, hogy lekötik a gyerek figyelmét, még fejlesztik is az agyműködését. Te is biztosan szívesebben adnál olyan játékot gyermeked kezébe, amitől hasznosan fejlődik. Ezt most megteheted, hiszen csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz egy üzletünkbe és szétnézel termékeink között. Ezekkel a játékokkal akár többen is lehet játszani, aminek az a nagy előnye, hogy több időt tölthetsz gyermekeddel.