Készségfejlesztő játékok

Készségfejlesztő játékok 

41 terméket találtam.

Alkategóriák

Bandolino párosító...

Német nyelvű, az illusztrációk segítenek ( hiszen képes az egész feladatsor) egy rendkívül remek fejlesztő már 3 éves kortól....mi tartozik hozzá? keresd a hibát, mi nem tartozik hozzá? történetlánc, színek,- formák, stb. rengeteg témában. A játék nagyszerű, hiszen a felső sorban minden képhez tartozik egy válasz az alsó sorból, de ez nem pont egymás alatti kép.....ezért fűzögeted a megfelelő helyre a madzagot....majd ha készen vagy ,megfordítod és a hátoldalán azonnal ellenőrizheted is magad, hogy jól válaszoltál-e?

LÜK fejlesztő játékcsalád

40 éves szakmai múltra és sikerre tekint vissza a nemzetközileg ismert és elismert fejlesztő játékcsalád: a LÜK. Játékosan, indirekt módon fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, logikus gondolkodását. Aktívan segít az iskolára való felkészülésben. Otthoni és intézményes fejlesztőmunkához egyaránt ajánljuk!

Egyéb fejlesztő játékok
Párosító és egyéb készségfejlesztő tanuló játékok, amelyek bevezetnek a színek, számok és a környezet világába.
Rajzoló sablonok,...
A sablonok segítségével készíthet gyermeked érdekes képeket, nagy sikerélmény, mikor megjelennek a papíron a kész rajzok
Kirakó kockák

Mozaik képkockákból képeket lehet kirakni. 6 oldala van egy kockának.

Elemes játékok

Mindenféle olyan játék, amibe elemet kell tenni, zenél vagy hangot ad, vagy mozog, vagy világít.

Az elemes játékok nagy lehetőség a fejlesztll játékok terén. A játékok,amibe elem kell,világítanak,beszélnek,zenélnek,sokféle fejlesztő funkciót töltenek be.

oldalanként

Mini Bandolino készségfejlesztő párosító játék Set  44 Erdőben

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Mini Bandolino készségfejlesztő párosító játék Set  18 bevásárlás

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Bandolo készségfejlesztő fűzős párosító játék Set 37

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Mini Bandolino készségfejlesztő párosító játék Set  54 Ismerem a számokat

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

KLIPP KLAPP LÜK készségfejlesztő párosító füzet   

2,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Bambino LÜK füzet Koncentrációs feladatok

2,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Akciós Mini Bandolino készségfejlesztő párosító játék Set  8 Járművek

1,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Színkirakó készségfejlesztő párosító játék

2,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Bandolo készségfejlesztő fonalas párosító játék

1,500 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)

Bambino LÜK füzet Koncentrációs feladatok

3,000 Ft
Raktáron
0 Ismertető(k)
Beszerzés alatt

Bambino LÜK  füzet  Mik illenek össze?

800 Ft
Beszerzés alatt
0 Ismertető(k)
Beszerzés alatt

Bambino LÜK  füzet  

800 Ft
Beszerzés alatt
0 Ismertető(k)
Mutat 1 - 12 / 41

Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

Nagyon fontos, hogy a készségeket, képességeket az adott életkorban fejlesszük. A készségfejlesztő játékok hatalmas lehetőséget és segítséget nyújthatnak a gyermekek és kisiskolások korszerű és játékos, egyszerű és vidám neveléséhez, képességeinek megismeréséhez és azok szárnyaltatására.  A játék akkor jó, ha tanulás is, a felfedezés öröme és izgalma  is ugyanakkor. A készségfejlesztő játékok örömet szereznek felnőttnek és gyereknek egyaránt. Fontos, hogy a gyermek magabiztos, az ismereteket könnyedén vevő, sikerélményekkel gazdagodó kisgyermek mosolyogjon ránk játék közben.

A készségfejlesztő játékok adta lehetőségeket érdemes kihasználni, mert nagyon megkönnyítik az egész család dolgát,mert a legtöbb ilyen játék az alkotás örömét ajándékozza. Ilyen a rajz, A gyurma, vagy bármilyen más, a logikát, a képzeletet, vagy az emlékezőtehetséget fejlesztő játék, a készségfejlesztő játékok családja mindenre ad egy lehetőséget, a figyelmet lekötő hatásos megoldást. Amit játékkal tanulunk meg közösen, családi körben, holnap az iskolában ismerősen köszön vissza, és a jó jegyet képzeletben a szülő is beírhatja, amiért készségfejlesztő játékok közül választottunk a kis gyermekünknek.

A kreatív játékok pozitív hatásai

A gyereknevelést sokan a tanulással kötik össze és azt nem mindenki tudja, hogy különböző játékokkal és játékos módszerekkel milyen sokat lehet tanítani és tanulni. Nagyon sok olyan játék van a piacon, ami csak arra jó, hogy a gyereket lekösse, viszont semmilyen más pozitív hatása nincs. Cégünk ezen szeretne változtatni és már meg is tette az első lépéseket, a kreatív játékok forgalmazásával. A modern nevelés nagyban különbözik a régebbitől, aminek vannak előnyei és hátrányai is. A cégünk által forgalmazott kreatív játékok azért annyira népszerűek, mert, amellett, hogy lekötik a gyerek figyelmét, még fejlesztik is az agyműködését. Te is biztosan szívesebben adnál olyan játékot gyermeked kezébe, amitől hasznosan fejlődik. Ezt most megteheted, hiszen csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz egy üzletünkbe és szétnézel termékeink között. Ezekkel a játékokkal akár többen is lehet játszani, aminek az a nagy előnye, hogy több időt tölthetsz gyermekeddel.