Gyerekkönyvek

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Gyermek könyvek

532 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

A mesekönyvek nagyon fontosak a kisgyermekek életében. Fontos, hogy megszerettessük a könyveket, lapozzuk, nézzük és olvassuk.

A mai modern számítógés világban is vegyünk könyvet gyermekünknek, mert a digitális világ nem helyettesíti, pótolja a könyveket. Angol, német és magyar nyelvű könyveket talál a honlapunkon, széles választékban, nyelv szerint kategórizálva. A szép színes képek vonzzák a gyermekek figyelmét, fejlesztő hatásuk mérhető. A könyvek a nyugalom szigetét képezik, le kell ülni mellé, és a figyelmet a könyvre kell ilrányítani. A mesék, a könyvek évszázadok óta közvetítik az alap értékeket, szimbolikusan megelevenítik feladatainkat, vágyainkat, megpróbáltatásainkat. Tapasztalatokat már kisgyermekkorban szerezni kell. Érdemes már a 6 éven aluli gyermekek olvasás-kultúrájának fejlesztésére és az irodalom népszerűsítésére.

Szeretnél gyermekednek jó könyveket? Jó helyen jársz, a Játékparadicsomban megtalálod, amit keresel.

Egy könyv nem minden gyermeknek szól, de minden gyermeknek van egy könyve.

A gyermekkönyv a gyermekirodalom és az írástudás egyik forrása. Megtalálhatjuk a legjobb könyveket minden korosztály számára, és összeállíthatjuk a legjobb könyvlistákat. Szerzői és illusztrátori válogatásokat is készíthetünk, és írástudási tippeket és tevékenységeket oszthatunk meg, amelyek segítik a szülőket, nagyszülőket, tanárokat.