Autók vonatok és járművek

Autók vonatok és járművek 

128 terméket találtam.

Alkategóriák

Thomas mozdony és barátai

Thomas a gözmozdony egy angol televíziós animációs sorozat. Gyártója a  HiT Entertainment. Thomas Sodor szigetén él barátaival. Számos vasútvonalát a North Western Railway nevű vállalat üzemelteti.

Játékautók

Játékautók találhatók itt, jó áron, szépek és olcsók, tologatósak,távirányítósak is lehetnek.

Cars Verdák szereplők

Cars Verdák című animációs filmet a Pixar gyártotta és a Walt Disney Pictures mutatta be. Főszereplője Villám McQueen, a vagány versenyverda, akinek legjobb barátja Cimbi - és ez fordítva is igaz.

Bob The Builder járművek

Brit televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat. Bob egy ügyes ezermester, aki mindent megjavít, ami elromlik. Segítői a munkagépei, akik építenek, ásnak, helyrehoznak mindent, ha úgy adja a helyzet.

Chuggington Pályaudvar...

Chuggington Pályaudvar vonatai: A történet egy képzelt városban, Chuggingtonban játszódik. A történet főszereplői a "vononcok", vagyis Brúnó, Wilson és Koko (később csatlakozik hozzájuk Piper, Hoot és Toot). A három tanonc általában fontos és újszerű feladatokat kap, aminek köszönhetően nagy kalandba keverednek.

Matchbox autók

A gyermekek nagyon szívesen játszanak matchbox kisautókkal. Tologatják, hangot utánoznak, egy kis játék autós világot hoznak létre. A felnőttek is szeretik, mert gyűjteményüket gazdagítják velük.

Mozdonyok

A kis mozdonyok a gyermekek kedvencei. Szinte minden kisfiú álma, hogy felnőttként mozdonyezető legyen, ezért nagyon szívesen játszanak játékmozdonyokkal.

ELC mágneses autók

Az ELC kisautók szép színesek, egymáshoz kapcsolhatók, variálhatók, bővíthetők. A gyermekek imádnak velük játszani.

Kisautók babáknak

A kisautókat a babák kis kezéhez alakították ki. Biztonságokat, kellemes a tapintásuk. Gurulnak, örömet szereznek a gyermekeknek.

oldalanként

Verdák Miles Benzington műanyag kisautó

1,800 Ft 2,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Guido fém targonca Dinoco színeiben

1,800 Ft 2,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Matchbox helikopter

450 Ft 500 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Sally kisautó

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Akciós! Verdák Sally fém kisautó

1,600 Ft 2,200 Ft -27.28%
Raktáron
0 Ismertető(k)
Beszerzés alatt

Verdák Sally fém kisautó

1,980 Ft 2,200 Ft -10%
Beszerzés alatt
0 Ismertető(k)

Verdák Sally kisautó

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Őrmester kisautó

1,260 Ft 1,400 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Őrmester fém kisautó

2,250 Ft 2,500 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Őrmester kisautó

1,620 Ft 1,800 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Verdák Tőtike kisautó

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Bully Verdák Flynn McKémbridge gumifigura

900 Ft 1,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)
Mutat 1 - 12 / 128

A Matchbox : gyufásdoboz - egy 1953 óta létező angol játék- és modellmárkanév, ami elsősorban játékautóiról ismert. A játékautó elnevezés nagyon régi szó. A kisfiúk kedvenc játékai. A kisfiúk gurítják, tologatják, hangot utánozzák, imádnak kis autókkal, mozdonyokkal, járművekkel játszani. Ezeket a járműveket elsősorban gyermekeknek gyártják, fontos a minőség.  Nem csak gyermekek játszanak vele, hanem a felnőtt gyűjtők is mit nem adnának egy ritka darabért. Vannak limitált sorszámozott autók is, ezek különösen népszerűek a gyűjtők körében. A Cars Verdák egy számítógép-animációs film a Pixar cégtől. A történet egy olyan világban játszódik, amit emberi arcokkal ábrázolt autók és más járművek népesítenek be. Villám McQueen a Szelep Kupa versenyének zöldfülű újonca. Túlzottan elbizakodott, arrogáns, megbecsülést nem mutat csapata iránt, másokkal se nagyon törődik, csakis az érdekli, hogy ő legyen az első újonc, aki megnyeri a Szelep Kupát és egy rendkívül jövedelmező szerződéshez jusson a Dinocóval. A futam hármas holtversenyt hoz McQueen, az állandó második és a szabályokra fittyet hányó Joe Komposztor és a veterán King között.