Babafelszerelések

Babafelszerelések 

Egy termék érhető el.

Alkategóriák

Bébiőr
készletben egy adó és egy vevő készülék található. kétirányú kommunikáció lehetséges, a szülői egységtől a gyermek egysége felé is.
Szobatisztaság

A királyi bili végigkíséri a kis királyfikat és hercegnőket a bilire és vécére szoktatás folyamatán. Ezzel a termékkel a tanulási folyamat gyerekjáték.

Kerti játékok

A kertünk ékei lehetnek a színes kerti játékok. A legtöbb játékot beltérben és nagyobb teraszon is felállíthatjuk. Jó minőségűek, gyermekbarát anyagból készülnek.

Hátizsákok, táskák
Állat és rajzfilmfigurás hátizsákok, táskák
Egyéb kiegészítők

Babaszobába kiegészítők és egyéb dolgok

Babahinták

Rugós és egyéb babahinták

Járássegítő játékok
Mindenféle kismotor, golyóvezető játék, ami segíti babád első felállását, s első lépéseit
Baseball gyermek sapkák
Toy Story, Dora, Barbie, Ben 10 és mindenféle rajzfilmhős a sapkán

WC szűkítő szobatisztaságra szoktatáshoz

1,500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 1 / 1

Zenélők, légzésfigyelők,wc-fellépők,minden,ami még kellhet.

A baba megszületése csoda minden leendő anya és apa számára. amikor megszületik a gondolat, hogy gyermeket szeretne a pár, már azon gondolkodnak, milyen lesz, kicsit belőlük  egy kis jövevény. Amikor megfogant, elkezdődik a lázas készülődés, várakozás, minden nap és gondolat a magzat, a születendő gyermek körül forog.

Hogyan lehet boldoggá és kiegyensúlyozottá tenni a fejlődését. A szülők beszereznek minden lehetséges babafelszerelést, amire a baba érkezésekor szükség lehet.

A babaör, bébiőr segít abban, hogy nyugodtan pihenjünk mi is, mert halljuk, hogy a kisbabánk levegőt vesz, szuszog és édesen alszik. De azt is rögtön meghalljuk a bébiőr segítségével, ha nyöszörög, sír, éhes, szomjas, vagy épp tisztába kell tenni.

A baba érkezásekor szükség van nagyon sokféle felszerelésre, ezekből is található sokféle a honlapunkon.