Társasjátékok

Társasjátékok 

21 terméket találtam.

Alkategóriák

Társasjátékok kicsiknek

Ezek a társasjátékok a legkisebbeknek valók. Párosító,megfigyelést fejlesztő: színek felismerése,tapintás,érzékelés. Vastag,könnyen megfogható kartonlapokkal, a kis babakezek is könnyen meg tudják fogni.

Társasjátékok 3 éves...

Társasjátékokat 3 éves kortól ajánljuk. Ezekkel a játékokkal egyszerű szabályok szerint kell kitakni a számokat, színeket. Ezeket a feladatokat lehet a játékvariációkkal színesebbé tenni. Fontos hatása van a feladattudatra, a kitartásra, a közösségi érzésre, fontos az iskola-előkészítés miatt.

Úti társasjátékok 3...

Ovis korosztálynak ajánljuk, fontos eleme, hogy az első társasjátékokban megjelennek a szabályok, amit minden játékosnak be kell tartani. Az úti társasjátékot bárhová el tudjuk vinni kis mérete miatt.

Társasjátékok 6 éves...

Alsó tagozatos kortól ajánlott játékokat találunk itt. A játékok segítségével fejleszthetjük a számolási készséget, a kombinatorikát, ezek a játékk látványosakés motiválóak. A társasjátékokal fejlődik a kötelességtudat, rendszeresség,pontosság, kitartás, megbízhatóság és a becsületesség.

Úti társasjátékok 6...

Ebben a kategóriában találhatók a kisiskolás kortól ajánlott társasjátékok. Fejlesztik a számoló készséget, gondolkodást, feladattudatot. Kitartásra késztet, fontos a közös játék, a közösségi tudat fejlesztése. Ezeket magunkkal is vihetjük, kicsi mérete miatt magunkkal vihetjük, kiváló szórakozást nyújtanak útközben is.

Úti társasjátékok 10...

Nagyobb gyerekeknek, egészen a felnőtt korosztályig ajánlott társasjátékok találhatók ebben a kategóriában. Nagyobb szerepet kap a stratégisi gondolkodás, a taktika és a gondolkodás. Mérete miatt magunkkal vihetjük, így garantált a szórakozás.

Társasjátékok 10 éves...

Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott, gondolkodtató és stratégiai társasjátékok kaphatók ebben a kategóriában. A társasjáték összehozza a családot, barátokat, élménydús órákat szerezve. Válogasson ezekből a társasjátékokból, amelyek egy részét már bolti forgalomban nem, csak nálunk talál meg és tud megvásárolni.

oldalanként

Aranyásók kártyajáték

1,800 Ft 2,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Abalone társasjáték

4,410 Ft 4,900 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Rummikub, kőrömi társasjáték

3,150 Ft 3,500 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Betű szófelismerő - Mik illenek össze? Párosító társasjáték

1,800 Ft 2,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Just in Time társasjáték

3,510 Ft 3,900 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Okos kertész társasjáték 

2,610 Ft 2,900 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

HABA 4093 Bella Blümchen Bella virágszál társasjáték

2,430 Ft 2,700 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

TOMY Tricky Golf Golyós útvesztő társasjáték

3,675 Ft 4,900 Ft -25%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Catan - Az első telepesek társasjáték kiegészítő Új!

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Catan - Az első telepesek társasjáték kiegészítő Új!

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

HIVE ügyességi társasjáték

4,950 Ft 5,500 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)

Knibbelix Ördöglakat ügyességi társasjáték

900 Ft 1,000 Ft -10%
Raktáron
0 Ismertető(k)
Mutat 1 - 12 / 21

Társasjátékok: a legkisebb korosztálytól egészen a felnőtteknek való társasjátékok találhatók meg itt. A kicsik és a felnőttek is találnak korosztályuknak,érdeklődésüknek megfelelő társasjátékokat.

A társasjáték, ami összehozza az egész családot

Manapság nem kis gondot okozhat egy szülőnek eldönteni, hogy milyen játékot is vásároljon a csemetének. Egyrészt óriási választékból kell megtalálnunk a legjobbat, másrészt nagy dilemmát okozhat az is, hogy szülőként engedjük-e már egészen fiatal korban, hogy átvegyék a klasszikus, igazi értékeket képviselő társasjátékok helyét a modern számítógépes játékok?

Lehet-e egyáltalán olyan társasjátékot találni manapság egy gyermek számára, ami alkalmas arra, hogy megragadja az érdeklődését, illetve fantáziáját?

Szerencsére a társasjátékok között igazán nagy választék áll a rendelkezésünkre. A feladatunk pedig az, hogy olyat keressünk, amely egyaránt képes fejleszteni a gondolkodást, logikai és stratégiai érzéket, továbbá felhőtlen örömöt és szórakozást is nyújt.

A társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az egész családot, a közösen megélt öröm, kudarc, siker - mind csupa olyan élmény, amit más típusú játék aligha tud megadni. A közös játékok segítségével gyermekünk hamar megtanulhat egy csapatban dolgozni, illetve gondolkodni, ennek következtében rendkívül intenzív agymunkát is végez, ami nagyon hasznos lehet az iskolai tanulmányokra nézve. A társasjátékok nyújtják a legjobb megoldást a könnyed tanulásra.

Válasszon Ön is minőségi társasjátékot gyermekének, és bátran rendeljen webáruházunkból!