Társasjátékok

Társasjátékok 

1112 terméket találtam.

Alkategóriák

Társasjátékok kicsiknek

Társasjátékok kicsiknek: itt megtalálhatod a legkisebbeknek való társasjátékokat 3 éves kor alatt. Párosító, memória, kirakó és egyéb egyszerű, a megfigyelést fejlesztő játékok, tarka ábráinak köszönhetően előtérbe kerül a színek felismerése, sőt a tapintás és maga az érzékelés fejlesztése is. Kialakításának köszönhető, hogy a vastag kartonlapokat az apró babakezek is könnyen meg tudják fogni. A legkisebb korosztály számára különösen fontos, hogy a szülő gyermekével együtt játsszon, segítsen neki a feladatok megoldásában és a tudás elsajátításában. A kisgyermekek nagyon gyorsan fejlődnek, nem mindegy hogyan kötjük le a figyelmüket, egyéni igényeik figyelembe vételével válasszunk társasjátékot nekik. Finommotorikus képességeik ilyenkor alakulnak ki, az érzékelés is ekkor fejlődik a legtöbbet: a tapintás, a látás, a szaglás és a hallás. Ugyanakkor, ha megfelelően foglalkozunk a kisgyermekekkel, koncentrációs képességükön is javíthatunk, ami által könnyebben boldogulhatnak majd az iskolapadban. Ha ezeket a készségeket már korán elkezdjük fejleszteni, később segíteni fog az írás és olvasás, számolás elsajátításában.

Társasjátékok 3 éves...

Társasjátékokat a 3 éves korosztálytól ajánljuk. Ezekkel a társasokkal egyszerű szabályok szerint kell kirakni a számokat, színeket, formákat. Ezeket a feladatokat lehet játékvariációkkal színesebbé tenni. Fontos hatása van a feladattudatra, a kitartásra, a közösségi érzésre, nagy jelentősége van az iskola-előkészítés miatt is. Fejleszteni tudjuk a ritmusérzéket, a formákat meg tudja különböztetni, erre készült társasjátékokkal fejleszteni tudjuk ezeket a készségeket. Figyeljünk a fokozatosságra, egyre nehezítsük a játékot játékvariációk alkalmazásával. Szerepjátékokkal is fejleszthetünk, meg kell mutatni, hogyan lépked a játékban szereplő állat, milyen hangot ad. A variációk tárháza végtelen. 
Kezdhetjük a játszást memória játékokkal, kezdetben kevesebb párral, aztán nehezíthetjük, ahogy könnyen megy már neki. Segíti a szocializációt us, hiszen társas játék, együtt játszunk, kapcsolatban vagyunk, alkalmazkodni kell, hiszen hol ő nyer, hol pedig a társa. Személyiségfejlesztő hatása van, a kudarctűrő képességre jó hatással van. A társasozással együtt jár a győzelem és a vesztés is. Megtanítjuk vele ezeknek az érzéseknek az elviselését. Értelmi fejlődésére is hatással van, fejleszti a logikus gondolkodást, a koncentrációt, az odafigyelést, gazdagítja érzelemvilágát, kreativitását. Szerepe van az időtartamnak is, válasszunk először egyszerű, rövid idő alatt lejátszható társasokat, majd növeljük a játékidőt. Ennek fontos szerepe van az iskola-előkészítésben, a gyermek nyelvi fejlődésében, az egymásra figyelésben, a figyelem fenntartásában, az interakciókban és a kérdés-feleletben.

Társasjátékok 6 éves...

Társasjátékok 6 éves kortól: itt találhatóak a már iskoláskorú gyermekeknek, kisiskolásoknak való társasok. Ezek a játékok kissé bonyolultabbak már, hosszabb ideig lekötik a gyerekek figyelmét. A társasok között vannak szórakoztató, taktikai, stratégiai, ügyességi és egyéb készségfejlesztő társasjátékok is. Rossz idő esetén ideális választás,  így a gyerkőcök nem a képernyő előtt töltik szabadidejüket, hanem lehetőséget adhatunk nekik a számolás, a megfigyelés és memóriájuk fejlesztésére. Találhatunk itt olyan játékokat is, melyekkel nem csak a gyerekek, hanem az egész család együtt játszhat, remek kikapcsolódás és közös program. Ha csoportosan játszunk többedmagunkkal, a játék célja a győzelem, a kicsik versenybe szállhatnak egymás ellen, teljesen átadhatják magukat a játék örömének. Az alsó tagozatos korúaknak ajánljuk őket. A játékok segítségével fejleszthetjük a számolási készséget, a kombinatorikát, ezek a játékok látványosak és motiválóak. A társasjátékokal fejlődik a koncentráció, a kötelességtudat, rendszeresség, pontosság, kitartás, megbízhatóság és a becsületesség. Elérkezett az idő, hogy az ilyen korú gyermekekkel kipróbáljuk a stratégiai és az ügyességi társasjátékokat. Garantált a jókedv és közben a tanulunk is!

Társasjátékok 10 éves...

Társasjátékok 10 éves kortól: ezek a társasokat nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk, gondolkodtató és stratégiai játékok találhatóak itt. A társasjáték összehozza a családot, barátokat, élménydús órákat szerezve. Ezeknél a játékoknál nagyon fontos a kitartás, a kritikus gondolkodás, hogy előre tervezzünk, a versenyszellem, mivel egymás ellen kell versengenünk, győzd hát le a többieket, de ha kikapnál, akkor se búslakodj - vegyél revansot rajtuk! Játszhatunk a barátainkkal, de a családtagokkal is. Garantált az izgalom, senki sem fog unatkozni. Rossz idő esetén kiváló lehetőség szabadidős kikapcsolódásra. Ha jól kalkulálsz, megfelelő logikával játszol, tiéd lehet az egész birodalom, meghódíthatod az egész világot (játéktáblát) és megszerezheted az összes játékpénzt, nyerd hát el a többiektől mindenüket! Válogass ezekből a társasjátékokból, amelyek egy része antik darabokból áll, ezek már bolti forgalomban nem találhatók meg, csak nálunk kaphatók. Készletünk folyamatosan bővül, válassz kedvedre különleges társasjátékaink közül!

Úti társasjátékok 3...

Úti társasjátékok 3 éves kortól: ezeket a társasokat az ovis korosztálynak ajánljuk, azért úti játékok, mert kis méretüknek köszönhetően bárhova magukkal vihetjük őket, így tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek egy hosszú utazás alatt. Fontos elemük, hogy az első társasjátékokban megjelennek a szabályok, amit minden játékosnak be kell tartania. Ilyenek lehetnek a megadott szempontok, hogyan kell kirakni a számokat, színeket és formákat. Ezeket a feladatokat lehet játékvariációkkal színesebbé tenni. Fontos hatása van a feladattudatra, a kitartásra, a közösségi érzésre, nagy jelentősége van az iskola-előkészítés miatt is. Fejleszteni tudjuk a ritmusérzéket, a formákat meg tudja különböztetni, erre készült társasjátékokkal fejleszteni tudjuk ezeket a készségeket. Figyeljünk a fokozatosságra, egyre nehezítsük a játékot játékvariációk alkalmazásával. Szerepjátékokkal is fejleszthetünk, meg kell mutatni, hogyan lépked a játékban szereplő állat, milyen hangot ad. A variációk tárháza végtelen. 
Kezdhetjük a játszást memória játékokkal, kezdetben kevesebb párral, aztán nehezíthetjük, ahogy könnyen megy már neki. Segíti a szocializációt is, együtt játszunk, kapcsolatban vagyunk, alkalmazkodni kell, hiszen hol ő nyer, hol pedig a társa. Személyiségfejlesztő hatása van, a kudarctűrő képességre jó hatással van. A társasozással együtt jár a győzelem és a vesztés is. Megtanítjuk vele ezeknek az érzéseknek az elviselését. Értelmi fejlődésére is hatással van, fejleszti a logikus gondolkodást, a koncentrációt, az odafigyelést, gazdagítja érzelemvilágát, kreativitását. Szerepe van az időtartamnak is, válasszunk először egyszerű, rövid idő alatt lejátszható társasokat, majd növeljük a játékidőt. Ennek fontos szerepe van az iskola-előkészítésben, a gyermek nyelvi fejlődésében, az egymásra figyelésben, a figyelem fenntartásában, az interakciókban és a kérdés-feleletben.

Úti társasjátékok 6...

Úti társasjátékok 6 éves kortól: ebben a kategóriában találhatók a kisiskolás kortól ajánlott társasjátékok - úti kiadásban, amelyek bárhová magunkkal vihetők, akár egy hosszú utazáson is játszhatunk velük. Fejlesztik a számoló készséget, gondolkodást, feladattudatot. Kitartásra késztet, fontos a közös játék, a közösségi tudat fejlesztése. Ezeket magunkkal is vihetjük, kicsi mérete miatt magunkkal vihetjük, kiváló szórakozást nyújtanak útközben is. Társasjátékok 6 éves kortól: itt találhatóak a már iskoláskorú gyermekeknek, kisiskolásoknak való társasok. Rossz idő esetén ideális választás,  így a gyerkőcök nem a képernyő előtt töltik szabadidejüket, hanem lehetőséget adhatunk nekik a számolás, a megfigyelés és memóriájuk fejlesztésére. Találhatunk itt olyan játékokat is, melyekkel nem csak a gyerekek, hanem az egész család együtt játszhat, remek kikapcsolódás és közös program. Ha csoportosan játszunk többedmagunkkal, a játék célja a győzelem, a kicsik versenybe szállhatnak egymás ellen, teljesen átadhatják magukat a játék örömének. Az alsó tagozatos korúaknak ajánljuk őket. A játékok segítségével fejleszthetjük a számolási készséget, a kombinatorikát, ezek a játékok látványosak és motiválóak. A társasjátékokal fejlődik a koncentráció, a kötelességtudat, rendszeresség, pontosság, kitartás, megbízhatóság és a becsületesség. Elérkezett az idő, hogy az ilyen korú gyermekekkel kipróbáljuk a stratégiai és az ügyességi társasjátékokat. Garantált a jókedv és közben a tanulunk is!

Úti társasjátékok 10...

Úti társasjátékok 10 éves kortól: ezeket a társasokat nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk, gondolkodtató és stratégiai játékok találhatóak itt - kompakt méretben, bárhová magunkkal vihetjük, akár egy hosszú utazásra is, mivel kis helyen is elférnek. A társasjáték összehozza a családot, barátokat, élménydús órákat szerezve. Ezeknél a játékoknál nagyon fontos a kitartás, a kritikus gondolkodás, hogy előre tervezzünk, a versenyszellem, mivel egymás ellen kell versengenünk, győzd hát le a többieket, de ha kikapnál, akkor se búslakodj - vegyél revansot rajtuk! Játszhatunk a barátainkkal, de a családtagokkal is. Garantált az izgalom, senki sem fog unatkozni. Rossz idő esetén kiváló lehetőség szabadidős kikapcsolódásra. Ha jól kalkulálsz, megfelelő logikával játszol, tiéd lehet az egész birodalom, meghódíthatod az egész világot (játéktáblát) és megszerezheted az összes játékpénzt, nyerd hát el a többiektől mindenüket! Válogass ezekből a társasjátékokból, amelyek egy része antik darabokból áll, ezek már bolti forgalomban nem találhatók meg, csak nálunk kaphatók. Készletünk folyamatosan bővül, válassz kedvedre különleges társasjátékaink közül!

Társasjáték alkatrészek

Társasjáték alkatrészek: folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatod a játékok alkatrészeit, melyek külön megvásárolhatók - figurák, bábuk, fakockák, dobókockák, homokóra és még sok minden más. Itt a lehetőség, hogy kiegészítsd kedvenc, sokat nyüstölt társasjátékod, így nem kell kidobni, folytatódhat is a móka. Remek kikapcsolódást nyújt mindig a társasozás, összehozza a családtagokat, barátokat. Nincs is jobb, mint kenterbe verni a többieket vagy hatalmas revansot venni miután kikaptunk. Válogass bátran alkatrészeink között!

oldalanként
Huf2800https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok-10-eves-kortol/52957-vegas-tarsasjatek.html

Vegas társasjáték

2,800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52922-halli-galli-csengo.html

Halli Galli csengő

800 Ft
Raktáron
Huf50https://jatekparadicsom.com/tarsasjatek-alkatreszek/52716-majom-zoeld-babu.html

Majom zöld bábu

50 Ft
Raktáron
Huf4500https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok-3-eves-kortol/52715-vintage-apfelchen-almafacskam-tarsasjatek.html

Apfelchen Almafácskám társasjáték

4,500 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf1500https://jatekparadicsom.com/uti-tarsasjatekok-3-eves-kortol/52451-toy-story-roemi-kartyajatek.html

Toy Story römi kártyajáték

1,500 Ft
Beszerzés alatt
Huf1000https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52384-snap-alllatos-quartett-kartyajatek.html

SNAP! álllatos Quartett kártyajáték

1,000 Ft
Raktáron
Huf1800https://jatekparadicsom.com/uti-tarsasjatekok-6-eves-kortol/52377-magna-puzzle-kepkirako-uegyessegi-jatek.html

Magna Puzzle képkirakó ügyességi játék

1,800 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/uti-tarsasjatekok-6-eves-kortol/52269-star-wars-the-clon-wars-ueberfall-der-droiden-tarsasjatek.html

Star Wars The Clon Wars überfall der Droiden társasjáték    

1,500 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52268-elfer-raus-elo-a-tizenegyesekkel-tarsasjatek-extra-ritkasag.html

Elfer raus! – Elő a tizenegyesekkel!

2,900 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52262-barenbande-mackocsapat-tarsasjatek.html

Barenbande Mackócsapat társasjáték

3,500 Ft
Raktáron
Huf50https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52236-zoeld-fa-lohere.html

Zöld fa lóhere

50 Ft
Raktáron
Huf30https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52235-sarga-fagolyo.html

Sárga fagolyó

30 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 1112

Társasjátékok: a legkisebb korosztálytól egészen a felnőtteknek való társasjátékok találhatók meg itt. A kicsik és a felnőttek is találnak korosztályuknak,érdeklődésüknek megfelelő társasjátékokat.

A társasjáték, ami összehozza az egész családot

Manapság nem kis gondot okozhat egy szülőnek eldönteni, hogy milyen játékot is vásároljon a csemetének. Egyrészt óriási választékból kell megtalálnunk a legjobbat, másrészt nagy dilemmát okozhat az is, hogy szülőként engedjük-e már egészen fiatal korban, hogy átvegyék a klasszikus, igazi értékeket képviselő társasjátékok helyét a modern számítógépes játékok?

Lehet-e egyáltalán olyan társasjátékot találni manapság egy gyermek számára, ami alkalmas arra, hogy megragadja az érdeklődését, illetve fantáziáját?

Szerencsére a társasjátékok között igazán nagy választék áll a rendelkezésünkre. A feladatunk pedig az, hogy olyat keressünk, amely egyaránt képes fejleszteni a gondolkodást, logikai és stratégiai érzéket, továbbá felhőtlen örömöt és szórakozást is nyújt.

A társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az egész családot, a közösen megélt öröm, kudarc, siker - mind csupa olyan élmény, amit más típusú játék aligha tud megadni. A közös játékok segítségével gyermekünk hamar megtanulhat egy csapatban dolgozni, illetve gondolkodni, ennek következtében rendkívül intenzív agymunkát is végez, ami nagyon hasznos lehet az iskolai tanulmányokra nézve. A társasjátékok nyújtják a legjobb megoldást a könnyed tanulásra.

Válasszon Ön is minőségi társasjátékot gyermekének, és bátran rendeljen webáruházunkból!