Társasjátékok

Társasjátékok 

431 terméket találtam.

Alkategóriák

Társasjátékok kicsiknek

Ezek a társasjátékok a legkisebbeknek valók. Párosító,megfigyelést fejlesztő: színek felismerése,tapintás,érzékelés. Vastag,könnyen megfogható kartonlapokkal, a kis babakezek is könnyen meg tudják fogni.

Társasjátékok 3 éves...

Társasjátékokat 3 éves kortól ajánljuk. Ezekkel a játékokkal egyszerű szabályok szerint kell kitakni a számokat, színeket. Ezeket a feladatokat lehet a játékvariációkkal színesebbé tenni. Fontos hatása van a feladattudatra, a kitartásra, a közösségi érzésre, fontos az iskola-előkészítés miatt.

Úti társasjátékok 3...

Ovis korosztálynak ajánljuk, fontos eleme, hogy az első társasjátékokban megjelennek a szabályok, amit minden játékosnak be kell tartani. Az úti társasjátékot bárhová el tudjuk vinni kis mérete miatt.

Társasjátékok 6 éves...

Alsó tagozatos kortól ajánlott játékokat találunk itt. A játékok segítségével fejleszthetjük a számolási készséget, a kombinatorikát, ezek a játékk látványosakés motiválóak. A társasjátékokal fejlődik a kötelességtudat, rendszeresség,pontosság, kitartás, megbízhatóság és a becsületesség.

Úti társasjátékok 6...

Ebben a kategóriában találhatók a kisiskolás kortól ajánlott társasjátékok. Fejlesztik a számoló készséget, gondolkodást, feladattudatot. Kitartásra késztet, fontos a közös játék, a közösségi tudat fejlesztése. Ezeket magunkkal is vihetjük, kicsi mérete miatt magunkkal vihetjük, kiváló szórakozást nyújtanak útközben is.

Úti társasjátékok 10...

Nagyobb gyerekeknek, egészen a felnőtt korosztályig ajánlott társasjátékok találhatók ebben a kategóriában. Nagyobb szerepet kap a stratégisi gondolkodás, a taktika és a gondolkodás. Mérete miatt magunkkal vihetjük, így garantált a szórakozás.

Társasjátékok 10 éves...

Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott, gondolkodtató és stratégiai társasjátékok kaphatók ebben a kategóriában. A társasjáték összehozza a családot, barátokat, élménydús órákat szerezve. Válogasson ezekből a társasjátékokból, amelyek egy részét már bolti forgalomban nem, csak nálunk talál meg és tud megvásárolni.

oldalanként

HABA 4170 Obstgarten,  Gyümölcsöskert társasjáték Jubileimi kiadás fém dobozos! Extra ritkaság!

9,900 Ft
Raktáron

Tierbaby memory Állatkölykök memória társasjáték

1,500 Ft
Raktáron

Régen és ma Ellentétek Memory memóriafejlesztő társasjáték

2,500 Ft
Raktáron

Verflixxt! Ilyen az élet társasjáték

5,500 Ft
Raktáron

Haba 4241 Hexenkraut und Spinnenbein társasjáték

5,500 Ft
Raktáron

HABA 5878 Meine ersten Spiele Teddy Farben & Formen társasjáték

3,200 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt

Qwirkle társasjáték     

2,250 Ft 4,500 Ft -50%
Beszerzés alatt

Colorama társasjáték

2,320 Ft 2,900 Ft -20%
Raktáron

Zicke Zacke Csupa csupasz Tyúkeszű társasjáték

5,900 Ft
Raktáron

HABA 4470 Ohren Ziehen társasjáték

3,500 Ft
Raktáron

Bohnanza Babszüret társasjáték

2,800 Ft
Raktáron

A Bagdadi Tolvaj társasjáték

8,500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 431

Társasjátékok: a legkisebb korosztálytól egészen a felnőtteknek való társasjátékok találhatók meg itt. A kicsik és a felnőttek is találnak korosztályuknak,érdeklődésüknek megfelelő társasjátékokat.

A társasjáték, ami összehozza az egész családot

Manapság nem kis gondot okozhat egy szülőnek eldönteni, hogy milyen játékot is vásároljon a csemetének. Egyrészt óriási választékból kell megtalálnunk a legjobbat, másrészt nagy dilemmát okozhat az is, hogy szülőként engedjük-e már egészen fiatal korban, hogy átvegyék a klasszikus, igazi értékeket képviselő társasjátékok helyét a modern számítógépes játékok?

Lehet-e egyáltalán olyan társasjátékot találni manapság egy gyermek számára, ami alkalmas arra, hogy megragadja az érdeklődését, illetve fantáziáját?

Szerencsére a társasjátékok között igazán nagy választék áll a rendelkezésünkre. A feladatunk pedig az, hogy olyat keressünk, amely egyaránt képes fejleszteni a gondolkodást, logikai és stratégiai érzéket, továbbá felhőtlen örömöt és szórakozást is nyújt.

A társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az egész családot, a közösen megélt öröm, kudarc, siker - mind csupa olyan élmény, amit más típusú játék aligha tud megadni. A közös játékok segítségével gyermekünk hamar megtanulhat egy csapatban dolgozni, illetve gondolkodni, ennek következtében rendkívül intenzív agymunkát is végez, ami nagyon hasznos lehet az iskolai tanulmányokra nézve. A társasjátékok nyújtják a legjobb megoldást a könnyed tanulásra.

Válasszon Ön is minőségi társasjátékot gyermekének, és bátran rendeljen webáruházunkból!