Társasjátékok

Társasjátékok 

1148 terméket találtam.

Alkategóriák

Társasjátékok kicsiknek

Társasjátékok kicsiknek a legegyszerűbb társasjátékok a legkisebbeknek valók. Párosító,vmegfigyelést fejlesztő: színek felismerése, tapintás, érzékelés. Vastag, könnyen megfogható kartonlapokat tartalmaz, a kis babakezek is könnyen meg tudják fogni. Már ebben a korban fontos, hogy gyermekünkkel együtt játsszon. Érzékszerveik fejlődnek gyorsan, ennek figyelembe vételével válasszunk társasjátékot nekik. Fejleszthetjük velük a tapintást, látást, szaglást és a hallást is. Ha ezeket a koordinációs készségeket már korán fejlesztjük, segíteni fog később az írás elsajátításában. 

Társasjátékok 3 éves...

Társasjátékokat a 3 éves korosztálytól ajánljuk. Ezekkel a társasokkal egyszerű szabályok szerint kell kirakni a számokat, színeket, formákat. Ezeket a feladatokat lehet játékvariációkkal színesebbé tenni. Fontos hatása van a feladattudatra, a kitartásra, a közösségi érzésre, nagy jelentősége van az iskola-előkészítés miatt is. Fejleszteni tudjuk a ritmusérzéket, a formákat meg tudja különböztetni, erre készült társasjátékokkal fejleszteni tudjuk ezeket a készségeket. Figyeljünk a fokozatosságra, egyre nehezítsük a játékot játékvariációk alkalmazásával. Szerepjátékokkal is fejleszthetünk, meg kell mutatni, hogyan lépked a játékban szereplő állat, milyen hangot ad. A variációk tárháza végtelen. 
Kezdhetjük a játszást memória játékokkal, kezdetben kevesebb párral, aztán nehezíthetjük, ahogy könnyen megy már neki. Segíti a szocializációt us, hiszen társas játék, együtt játszunk, kapcsolatban vagyunk, alkalmazkodni kell, hiszen hol ő nyer, hol pedig a társa. Személyiségfejlesztő hatása van, a kudarctűrő képességre jó hatással van. A társasozással együtt jár a győzelem és a vesztés is. Megtanítjuk vele ezeknek az érzéseknek az elviselését. Értelmi fejlődésére is hatással van, fejleszti a logikus gondolkodást, a koncentrációt, az odafigyelést, gazdagítja érzelemvilágát, kreativitását. Szerepe van az időtartamnak is, válasszunk először egyszerű, rövid idő alatt lejátszható társasokat, majd növeljük a játékidőt. Ennek fontos szerepe van az iskola-előkészítésben, a gyermek nyelvi fejlődésében, az egymásra figyelésben, a figyelem fenntartásában, az interakciókban és a kérdés-feleletben.

Társasjátékok 6 éves...

Társasjátékok 6 éves kortól iskoláskorú gyermekekkel olyan társasjátékokkal játsszunk, amik hosszabb ideig lekötik a figyelmüket. Ha csoportosan játszunk, a cél a győzelem, teljesen átadják magukat a játék örömének. Az alsó tagozatos kortól ajánlott játékokat találjuk itt. A játékok segítségével fejleszthetjük a számolási készséget, a kombinatorikát, ezek a játékk látványosakés motiválóak. A társasjátékokal fejlődik a kötelességtudat, rendszeresség,pontosság, kitartás, megbízhatóság és a becsületesség. Elérkezett az idő, hogy az ilyen korú gyermekekkel kipróbáljuk a és az ügyességi társasjátékokat. 

Társasjátékok 10 éves...

Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott, gondolkodtató és stratégiai társasjátékok kaphatók ebben a kategóriában. A társasjáték összehozza a családot, barátokat, élménydús órákat szerezve. Válogasson ezekből a társasjátékokból, amelyek egy részét már bolti forgalomban nem, csak nálunk talál meg és tud megvásárolni.

Úti társasjátékok 3...

Ovis korosztálynak ajánljuk, fontos eleme, hogy az első társasjátékokban megjelennek a szabályok, amit minden játékosnak be kell tartani. Az úti társasjátékot bárhová el tudjuk vinni kis mérete miatt.

Úti társasjátékok 6...

Ebben a kategóriában találhatók a kisiskolás kortól ajánlott társasjátékok. Fejlesztik a számoló készséget, gondolkodást, feladattudatot. Kitartásra késztet, fontos a közös játék, a közösségi tudat fejlesztése. Ezeket magunkkal is vihetjük, kicsi mérete miatt magunkkal vihetjük, kiváló szórakozást nyújtanak útközben is.

Úti társasjátékok 10...

Nagyobb gyerekeknek, egészen a felnőtt korosztályig ajánlott társasjátékok találhatók ebben a kategóriában. Nagyobb szerepet kap a stratégisi gondolkodás, a taktika és a gondolkodás. Mérete miatt magunkkal vihetjük, így garantált a szórakozás.

Társasjáték alkatrészek

Társasjáték alkatrészek>Társasjáték alkatrészeket találhatsz nálunk, itt a lehetőség, hogy kiegészítsd a társasjátékot és hiánytalan játékkal játszhass! Válogass bátran a figurák, kockák között!

oldalanként
Huf1500https://jatekparadicsom.com/uti-tarsasjatekok-6-eves-kortol/52269-star-wars-the-clon-wars-ueberfall-der-droiden-tarsasjatek.html

Star Wars The Clon Wars überfall der Droiden társasjáték    

1,500 Ft
Raktáron
Huf2900https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52268-elfer-raus-elo-a-tizenegyesekkel-tarsasjatek-extra-ritkasag.html

Elfer raus! – Elő a tizenegyesekkel!

2,900 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52262-barenbande-mackocsapat-tarsasjatek.html

Barenbande Mackócsapat társasjáték

3,500 Ft
Raktáron
Huf50https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52236-zoeld-fa-lohere.html

Zöld fa lóhere

50 Ft
Raktáron
Huf30https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52235-sarga-fagolyo.html

Sárga fagolyó

30 Ft
Raktáron
Huf30https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52234-zoeld-fagolyo.html

Zöld fagolyó

30 Ft
Raktáron
Huf30https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52233-piros-fagolyo.html

Piros fagolyó

30 Ft
Raktáron
Huf30https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52232-kek-fagolyo.html

Kék fagolyó

30 Ft
Raktáron
Huf50https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52231-horgasz-halacska.html

Horgász halacska

50 Ft
Raktáron
Huf60https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52230-zoeld-fababu.html

Zöld fabábu

60 Ft
Raktáron
Huf60https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52229-kek-fababu.html

Kék fabábu

60 Ft
Raktáron
Huf60https://jatekparadicsom.com/tarsasjatekok/52228-sarga-fababu.html

Sárga fabábu

60 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 1148

Társasjátékok: a legkisebb korosztálytól egészen a felnőtteknek való társasjátékok találhatók meg itt. A kicsik és a felnőttek is találnak korosztályuknak,érdeklődésüknek megfelelő társasjátékokat.

A társasjáték, ami összehozza az egész családot

Manapság nem kis gondot okozhat egy szülőnek eldönteni, hogy milyen játékot is vásároljon a csemetének. Egyrészt óriási választékból kell megtalálnunk a legjobbat, másrészt nagy dilemmát okozhat az is, hogy szülőként engedjük-e már egészen fiatal korban, hogy átvegyék a klasszikus, igazi értékeket képviselő társasjátékok helyét a modern számítógépes játékok?

Lehet-e egyáltalán olyan társasjátékot találni manapság egy gyermek számára, ami alkalmas arra, hogy megragadja az érdeklődését, illetve fantáziáját?

Szerencsére a társasjátékok között igazán nagy választék áll a rendelkezésünkre. A feladatunk pedig az, hogy olyat keressünk, amely egyaránt képes fejleszteni a gondolkodást, logikai és stratégiai érzéket, továbbá felhőtlen örömöt és szórakozást is nyújt.

A társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az egész családot, a közösen megélt öröm, kudarc, siker - mind csupa olyan élmény, amit más típusú játék aligha tud megadni. A közös játékok segítségével gyermekünk hamar megtanulhat egy csapatban dolgozni, illetve gondolkodni, ennek következtében rendkívül intenzív agymunkát is végez, ami nagyon hasznos lehet az iskolai tanulmányokra nézve. A társasjátékok nyújtják a legjobb megoldást a könnyed tanulásra.

Válasszon Ön is minőségi társasjátékot gyermekének, és bátran rendeljen webáruházunkból!