Fisher-Price jatekok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Fisher-Price játékok

310 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

A Fisher-Price játékokról

A kisgyermekeknek a legfontosab  dolguk a játék. Nagyon ismert mondat, hogy; játszva tanulnak. És mennyire igaz! A babák arcára kiül a boldogság, ha meglátják a színes játékokat. Színük felkeltia figyelmüket, hangot adnak, villognak és zenélnek. Rácsodálkoznak a világra, fejlődik a megismerés, a figyelem, a fantázia. A kicsik mindig számukra új dolgokkal találkoznak,játszanak és közben tanulnak. A játék a Fisher-Price  játékcsaláddal boldog órákat szerez kicisknek és nagyoknak egyaránt.

A baba életének első éveiben nagyon sok örömteli pillanatot oszt meg velünk!  A Fisher-Price     vállalat játékai a baba fejlődését tartja szem előtt, hogy minden pillanat élmény legyen, amit kisgyermekével tölt. A játékok ötleteit a Fisher-Price tapasztalataival, szaktudásával és kreativitásával és a kisgyermekes szülők ötleteivel kapcsolják össze. Nagy gombokkal, fényekkel, hangokkal és telis-tele olyan játékokkal, amik szórakoztatják a legkisebbeket, ugyanakkor fejlesztik és színekről, formákról, számokról tanítják őket. Mindannyian mások – Van köztük kerekes, húzogatós játék, karikatorony vagy talpán álló állatka, mind mások, mégis van egy olyan különlegességük, ami összeköti őket, figyelnek egymásra. Miközben pedig átélik ezt az élményt, észrevétlenül fejlődnek a nagymozgások, a finommotorika, az érzékelés és megtanulnak egy sor hasznos új dolgot a világról. Képzelj el egy világot, ahol a játék végtelen lehetőségeket rejt.  A gyereked képzelete valóra válik ezekkel a játékokkal! A kicsik megkapják a legnagyobb hatalmat kapnak, a képzelőerőt, amivel aztán rengeteg kalandos történetet élhetnek át. A rendkívüli választéknak köszönhetően a legkisebbek annyi izgalmas utazást élhetnek át, amennyit csak szeretnének, minden alkalommal másfelé véve az irányt. Az egyik legfantasztikusabb dolog az Fisher-Price játékokban az, hogy a sorozatok minden készlete minőségi, ezzel gyakorlatilag végtelenre bővítve a lehetőségeket. Minél több a játék, annál több a felfedezés! A játékok elemei strapabírók és robosztusak (kiállják az idő próbáját), a készletek tele vannak mókás elemekkel, amik fenntartják a gyerekek érdeklődését és alkalmanként órákon át szórakoztatják őket. Ráadásul az összes játék és készlet a dobozból kivéve azonnal játékra kész.
Ha ezzel játszik a kicsi, az neked is jó érzés, mert tudod, hogy fejleszti a kreativitását, edzi a képzelőerejét és gyakorolja a történetmesélést.

https://jatekparadicsom.com/45-fisher-price-jatekok

Fejlesztő, tanuló játékok, járássegítők