Barbie baba, Barbie babák játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Aktív szűrők

Monster High pult

Monster High pult

Regular price 800 Ft -15% Ár 680 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Barbie lila bakancs

Barbie lila bakancs

Regular price 1 500 Ft -15% Ár 1 275 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Barbie lóitató

Barbie lóitató

Regular price 1 000 Ft -15% Ár 850 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Barbie szelep

Barbie szelep

Regular price 400 Ft -15% Ár 340 Ft
Raktáron
 • -15%
 • ÚJDONSÁG
Vintage Mattel Ocean Friends Barbie baba

Vintage Mattel Ocean...

Regular price 8 900 Ft -15% Ár 7 565 Ft
Raktáron
 • Kiárusítás!
 • -15%
 • ÚJDONSÁG

Barbie babákról;

Barbie születésnapja hivatalosan 1959. március 9. Ekkor mutatták be a New York-i játékvásáron.

Barbie az egyik legkedveltebb lányos márka, kedvenc játékbaba, az 1960-as évektől lehet kapni. Mattel a legismertebb gyártója, a kitalálójáról nevezték el Barbienak a babát, és annak férjéről Kennek a fiú Barbie babát. 

Barbie babák divatbabák, az egyik leggyakrabban vásárolt játékbaba. Általában magasságuk 29 cm, azaz 11,5 hüvelyk. Már nagyon régóta a kislányok kedvence. Nagyon sokféle Barbie babát lehet kapni, van molett, terhes, magas, alacsony, fiú, lány, szőke, barna, stb.  Gyerekek és gyűjtők egyaránt vásárolják. A Mattel cég gyártja, de kisebb cégek is kiadják különböző fajtáit.  Kaphatók hozzá Barbie ruhák, Barbie bútorok, Barbie kiegészítők és Barbie lovak is. Be lehet rendezni a Barbie házat, a Barbie ruhákat szekrénybe tenni, a Barbie családot beköltöztetni. Barbie a világ 150 országában kapható.

Ha a Barbie játékbirodalomra gondolunk, találunk háziállatokat, kutyát, macskát, lovat és még sokféle mást is. Elengedhetetlen, hogy a Barbie ház előtt álljon a Barbie autó, ami lehet Barbie cabrio, Barbie jeep, vagy a hercegnőt szállító Barbie hintó. Barbie nem hiányozhat egy kislány szobájából sem.

Változatos Barbie világa, ezzel próbálják bemutatni, hogy milyen sokszínű a nők élete a világban. Barbie világán keresztül bemutatják, milyen sokféle foglalkozása lehet a nőnek a Barbie orvostól a Barbie űrhajósig. Izgalmas személyiség, sokféle hobbija van, nagyszerűen főz, lovagol, síek, úszik, vezet autót, lehet orvos, de akár bébiszitter is.

Hatalmas élményeket élhetsz át, ha Barbie-val kalandozol. Nem csak a babát vásárolhatod meg,da választhatsz kedvenc babádnak kiegészítőket is.

Vintage, Retro Barbie babákat is vásárolhatsz nálunk, olyan babákat, amelyeket az 1970-es, 80-as, 90-es években gyártottak, sok köztük a gyűjtői darab, sokan versengenek a megszerzésükért.
Válogass weboldalunk széles Barbie kínálatából, Barbie babákat, Monster High babákat, Barbie járműveket, Barbie kiegészítőket.

Böngésszen a játékaink között, nálunk rendkívül széles választékot talál. Kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes nézni az újdonságokat a főoldalunkon!

Barbie kislányával

Carol Spencer tervezte 1963 és 1999 között a Barbie ruhakollekcióit. Szenvedéllyel tervezte ezeket a ruhákat,csizmákat és kiegészítőket, lakását velük díszítette ki. 
Az első Barbie fekete-fehér csíkos úszódresszes volt, szőke és barna hajú. 
2019-ben volt Barbie 60. születésnapja, generációkon át hatalmas sikert aratott, nincs olyan család, aki gyermekénél ne lett volna megtalálható. 
A Barbie divatbabát a Mattel tervezi. Az a koncepció ihlette ezt a babafajtát, hogy ez felnőtt nőt ábrázol alakjában, kinézetében, nem pedig kisbabát, mint általában a játékiparban szokás. A Barbie babát Ruth Handler amerikai hölgy találta ki,a lány babát lányáról, Barbaráról Barbie-bak, a fiút Kenneth-ről Ken-nek nevezte el. 
Hatalmas sikert aratott, amikor 1959-ben megjelent,és a sikere azóta is töretlen.