Barbie babák jatekok - Játékparadicsom
Barbie babák játékok

Barbie babák játékok 

1199 terméket találtam.

Alkategóriák

Barbie babák

Barbie babát, gyermeked kedves hercegnőjét, hercegét, modell barbie babáját találhatod meg itt nálunk.. 

Barbie-ról kitaláltak egy családtörténetet, ez a marketing stratégia része volt. Vannak neki szülei: George és Margaret, vőlegénye pedig Ken. A Barbie babák 11,5 hüvelyk, vagyis kb 29 cm. Sok kiegészítő tartozik hozzá, hogy egy képzeletbeli városkába képzelhessük kedvenc babánkat, Barbiet. Nem hiányozhatnak a kollekcióból a lovak,kutyák és egyéb állatok. Ha hercegnőt álmodunk meg, akkor elengedhetetlen tartozék a párja, a herceg, a hintó, és a királyi palota. De ha a modern világba képzeljük barbienkat,akkor lesz neki sportkocsija,biciklije, minden, ami sportoláshoz, kiránduláshoz, a mindennapi élethez szükséges. Több száz különféle fajta és foglalkozású Barbiet találtak ki és alkottak meg.
Volt köztük rocker, mérnök, orvos, asztronauta és többek között sportoló is! Története óta a legnépszerűbb Barbie baba a Totally Hair Barbie, ami a honlapunkon megtalálható!
Barbie kiegészítők

Barbie villát berendezhetjük bútorokkal, lovakkal, járművekkel, ruhákba öltöztethetjük, minden, ami a Barbie babázáshoz szükséges. Ezekkel a Barbie kiegészítőkkel teljes lesz a kollekció, nem hiányozhatnak egy Barbie imádó kislány szobájából sem. 

My Scene Barbie babák
My Scene Barbie babák különleges arcú,divatosan öltöztethető divatbabák! Különleges az arcuk, alakjuk áramvonalas, divatos ruhát viselnek. Amerikai divatbaba, Mattel volt a gyártója, 2002-ben adták kiaz első My Scene Barbie babát. Karcsú a testük, derekukat nem lehet csavarni és a fenekük nagyobb. Kicsi az orruk, széles az orrcsontjuk, hatalmas a szempillájuk és csillogó a szemük. Cipőjük egyedi, de a Bratz babákkal ellentétben van saját talpuk, arra húzzák a cipőt, a Barbie cipő is illik a lábukra. A fiú babáknak excluzív az arcmintája, arcuk mosolygó. Ajkuk túlzott, széles, szemük duzzadt, erősen kisminkelt. Jelentős versenytársa az MGA által gyártott Bratz babáknak. Szebbek és sokkal kimunkáltabbak. Eredetileg 3 karaktert terveztek belőle, végül tíz féle My Scene babát adtak ki. 2002-ben jelent meg Barbie, Madison és Chelsea. Személyiségük és etnikumuk különböző volt, ruháik és öltözködésük extrém formában divatos volt. Nevüket Barbie kivételével New York városrészeiről kapták. Hamarosan fiú babákat is kiadtak a sorozathoz, 2003-tól kezdve megjelent Nolee, Bryant, River és Hudson. A lány My Scene Barbie karakterek száma is bővült, megjelent  Delancey, Ellis, Kenzie, Nia, és a különleges karakterek: Lindsay, Jai, Tyson és Ryan. Saját háziállatuk is volt, amelyekről gondoskodhatnak. 
2004-ben új mosolygó arcmintákat készítettek a férfi és női karaktereknek. A női babákból csak pár karaktert készítettek így, de a férfi babákat ezekkel a mosolygós öntőformákkal készítették 2005 elejéig. A „Club Birthday” sorozatától kezdve arcmintáikat ismét normál arcformákra cserélték, így jobban hasonlítottak a A Bratz babasorra. 2005 végén kiadták a "My Bling Bling" nevű sort. A babák rövidebb ruhákat és térdhosszú lábbeliket viseltek. Ezek átlagosabb babákat eredményeztek, nem voltak olyan extrémek, mint az előző kollekció. Új arcformát is bevezettek, amelyben a babák részletesebb sminkkel és szemmel jelentek meg. 2006 végén Barbie-t egy másik Kennedy nevű karakter baba váltotta fel, aminek ugyanazok a tulajdonságai voltak, mint neki, Barbie barátját és háziállatát váltotta fel. Kennedy először a „Fab arcok / kifejezések” sorban jelent meg. A 2006-os "Swappin" sorozatától kezdve két új arcmintát készítettek a női babák számára - az egyik félig nyitott mosolygós szájjal, a másik pedig egy új, zárt gördülő szájjal rendelkezett. 2007-ben elindult egy kissé ellentmondásos babacsalád, a „Growing Up Glam” elnevezéssel: ha egy kulcsot elfordítottunk a baba hátulján, akkor magasabbá vált, és a melle is növekedni kezdett, hasonlóan a hírhedt „Growing Up” -hoz és a Up Skipper "Barbie babához. 
A Mattel 2008-ban befejezte a babák eladását az Egyesült Államokban, de más országokban még árulták a babákat. A Mattel cég 2011-ben abbahagyta a gyártást, bár a webhely 2014-ig működött.
Bratz babák

Bratz babák egy amerikai divatbaba család, különleges játékbabák, sűrű szép hajjal, kisebb testmérettel, gyermekek kedvenc gyűjteményének darabja. Az MGA Entertainment cég gyártja. Lány és fiú kollekció is készült belőle. Az iráni származású Isaac Larian játékgyáros találta ki, 

Monster High babák

Monster High szörny babák egy számítógépes animációs rajzfilmsorozat szereplői. A történet egy szörnyiskolában játszódik, ahová a szörnyek gyermekei járnak. Főszereplők:  Frankie Stein, Draculaura, Clawdeen Wolf, Cleo de Nile, Deuce Gorgon, Lagoona Blue, Ghoulia Yelps, Operetta, Abbey Bominable, Nefera de Nile,  Holt Hyde és  Spectra Vondergeist. Spin-offja az Ever After High. A Monster High játékgyűjtemény, könyvsorozat, nagyon sokan rajonganak érte, hogy minden szereplőt megszerezzenek.

A szörnyiskolában, gimiben tanulnak a Monster High gyerekek, de élik emellett a fiatalok megszokott életét, kibeszélik a fiúkat, sminkelnek, fényképezkednek. Ebben a suliban őrült tudományokat tanulnak: rémtartástant és testsorvasztást. Ezek a tanulók rémségek egyébként szörnyen jó fazonok. Vannak köztük zombik, vérfarkasok, vámpírok és tengeri szörnyek is.

Monster High kiegészítők

Monster High kiegészítők  között válogathatsz, teljesen berendezheted Monster High babádnak, hogy jól érezze magát. Vehetsz bútorokat, egyéb használati árgyakat, hogy teljes legyen a készlet.

oldalanként
Huf8900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56183-monster-high-13-kivansag-gigi-grant-baba.html

Monster High: 13 kívánság Gigi Grant baba

8,900 Ft
Raktáron
Huf9900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56182-monster-high-13-kivansag-cleo-de-nile-baba-nefere-testvere.html

Monster High: 13 kívánság Cleo de Nile baba, első kiadás

9,900 Ft
Raktáron
Huf8900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56181-monster-high-abbey-bominable-baba.html

Monster High: Abbey Bominable baba, fekete csizmában

8,900 Ft
Raktáron
Huf8900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56180-monster-high-abbey-bominable-baba.html

Monster High: Abbey Bominable baba

8,900 Ft
Raktáron
Huf8500https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56178-monster-high-coffin-bean-frankie-stein-baba.html

Monster High Coffin Bean: Frankie Stein baba RITKASÁG

8,500 Ft
Raktáron
Huf7900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56176-monster-high-scaris-paravaros-abbey-bominable-baba-allvanyon.html

Monster High: Scaris Paraváros Abbey Bominable baba, állványon

7,900 Ft
Raktáron
Huf8900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56175-monster-high-abbey-bominable-a-jeti-lanya-allvanyon.html

Monster High: Abbey Bominable a Jeti lánya, állványon

8,900 Ft
Raktáron
Huf9900https://jatekparadicsom.com/monster-high-babak/56174-monster-high-boo-york-deuce-gorgon-baba.html

Monster High: Boo York Deuce Gorgon baba

9,900 Ft
Raktáron
Huf3500https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/56173-mattel-barbie-baba-szoke-haju-kek-szemu.html

Mattel Barbie baba: szőke hajú, kék szemű

3,500 Ft
Raktáron
Huf3800https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/56172-mattel-barbie-water-play-barna-haju-afroamerikai-baba.html

Mattel Barbie Water Play: barna hajú, afroamerikai baba

3,800 Ft
Raktáron
Huf900https://jatekparadicsom.com/barbie-kiegeszitk/56016-mattel-barbie-fashionistas-lila-magassarku-papucs.html

Mattel Barbie Fashionistas: lila magassarkú papucs

900 Ft
Raktáron
Huf2500https://jatekparadicsom.com/barbie-kiegeszitk/56015-vintage-mattel-barbie-cipo-csillamos-rozsaszin-magassarku.html

Vintage Mattel Barbie cipő: csillámos rózsaszín magassarkú

2,500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 1199

Barbie babákról;

Barbie születésnapja hivatalosan 1959. március 9. Ekkor mutatták be a New York-i játékvásáron.

Barbie az egyik legkedveltebb lányos márka, kedvenc játékbaba, az 1960-as évektől lehet kapni. Mattel a legismertebb gyártója, a kitalálójáról nevezték el Barbienak a babát, és annak férjéről Kennek a fiú Barbie babát. 

Barbie babák divatbabák, az egyik leggyakrabban vásárolt játékbaba. Általában magasságuk 29 cm, azaz 11,5 hüvelyk. Már nagyon régóta a kislányok kedvence. Nagyon sokféle Barbie babát lehet kapni, van molett, terhes, magas, alacsony, fiú, lány, szőke, barna, stb.  Gyerekek és gyűjtők egyaránt vásárolják. A Mattel cég gyártja, de kisebb cégek is kiadják különböző fajtáit.  Kaphatók hozzá Barbie ruhák, Barbie bútorok, Barbie kiegészítők és Barbie lovak is. Be lehet rendezni a Barbie házat, a Barbie ruhákat szekrénybe tenni, a Barbie családot beköltöztetni. Barbie a világ 150 országában kapható.

Ha a Barbie játékbirodalomra gondolunk, találunk háziállatokat, kutyát, macskát, lovat és még sokféle mást is. Elengedhetetlen, hogy a Barbie ház előtt álljon a Barbie autó, ami lehet Barbie cabrio, Barbie jeep, vagy a hercegnőt szállító Barbie hintó. Barbie nem hiányozhat egy kislány szobájából sem.

Változatos Barbie világa, ezzel próbálják bemutatni, hogy milyen sokszínű a nők élete a világban. Barbie világán keresztül bemutatják, milyen sokféle foglalkozása lehet a nőnek a Barbie orvostól a Barbie űrhajósig. Izgalmas személyiség, sokféle hobbija van, nagyszerűen főz, lovagol, síek, úszik, vezet autót, lehet orvos, de akár bébiszitter is.

Hatalmas élményeket élhetsz át, ha Barbie-val kalandozol. Nem csak a babát vásárolhatod meg,da választhatsz kedvenc babádnak kiegészítőket is.

Vintage, Retro Barbie babákat is vásárolhatsz nálunk, olyan babákat, amelyeket az 1970-es, 80-as, 90-es években gyártottak, sok köztük a gyűjtői darab, sokan versengenek a megszerzésükért.
Válogass weboldalunk széles Barbie kínálatából, Barbie babákat, Monster High babákat, Barbie járműveket, Barbie kiegészítőket.

Böngésszen a játékaink között, nálunk rendkívül széles választékot talál. Kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes nézni az újdonságokat a főoldalunkon!

Barbie kislányával

Carol Spencer tervezte 1963 és 1999 között a Barbie ruhakollekcióit. Szenvedéllyel tervezte ezeket a ruhákat,csizmákat és kiegészítőket, lakását velük díszítette ki. 
Az első Barbie fekete-fehér csíkos úszódresszes volt, szőke és barna hajú. 
2019-ben volt Barbie 60. születésnapja, generációkon át hatalmas sikert aratott, nincs olyan család, aki gyermekénél ne lett volna megtalálható. 
A Barbie divatbabát a Mattel tervezi. Az a koncepció ihlette ezt a babafajtát, hogy ez felnőtt nőt ábrázol alakjában, kinézetében, nem pedig kisbabát, mint általában a játékiparban szokás. A Barbie babát Ruth Handler amerikai hölgy találta ki,a lány babát lányáról, Barbaráról Barbie-bak, a fiút Kenneth-ről Ken-nek nevezte el. 
Hatalmas sikert aratott, amikor 1959-ben megjelent,és a sikere azóta is töretlen.