Barbie babák jatekok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Barbie, Monster High babák és kiegészítők

3254 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Vintage Mattel Malibu Beach Party baba

Vintage Mattel...

Regular price 19 900 Ft -10% Ár 17 910 Ft
Raktáron
  • -10%
Mattel Barbie világoskék-fehér színű bárszék

Mattel Barbie...

Regular price 1 000 Ft -10% Ár 900 Ft
Raktáron
  • -10%

Barbie babákról;

Barbie születésnapja hivatalosan 1959. március 9. Ekkor mutatták be a New York-i játékvásáron.

Barbie az egyik legkedveltebb lányos márka, kedvenc játékbaba, az 1960-as évektől lehet kapni. Mattel a legismertebb gyártója, a kitalálójáról nevezték el Barbienak a babát, és annak férjéről Kennek a fiú Barbie babát. 

Barbie babák divatbabák, az egyik leggyakrabban vásárolt játékbaba. Általában magasságuk 29 cm, azaz 11,5 hüvelyk. Már nagyon régóta a kislányok kedvence. Nagyon sokféle Barbie babát lehet kapni, van molett, terhes, magas, alacsony, fiú, lány, szőke, barna, stb.  Gyerekek és gyűjtők egyaránt vásárolják. A Mattel cég gyártja, de kisebb cégek is kiadják különböző fajtáit.  Kaphatók hozzá Barbie ruhák, Barbie bútorok, Barbie kiegészítők és Barbie lovak is. Be lehet rendezni a Barbie házat, a Barbie ruhákat szekrénybe tenni, a Barbie családot beköltöztetni. Barbie a világ 150 országában kapható.

Ha a Barbie játékbirodalomra gondolunk, találunk háziállatokat, kutyát, macskát, lovat és még sokféle mást is. Elengedhetetlen, hogy a Barbie ház előtt álljon a Barbie autó, ami lehet Barbie cabrio, Barbie jeep, vagy a hercegnőt szállító Barbie hintó. Barbie nem hiányozhat egy kislány szobájából sem.

Változatos Barbie világa, ezzel próbálják bemutatni, hogy milyen sokszínű a nők élete a világban. Barbie világán keresztül bemutatják, milyen sokféle foglalkozása lehet a nőnek a Barbie orvostól a Barbie űrhajósig. Izgalmas személyiség, sokféle hobbija van, nagyszerűen főz, lovagol, síek, úszik, vezet autót, lehet orvos, de akár bébiszitter is.

Hatalmas élményeket élhetsz át, ha Barbie-val kalandozol. Nem csak a babát vásárolhatod meg,da választhatsz kedvenc babádnak kiegészítőket is.

Vintage, Retro Barbie babákat is vásárolhatsz nálunk, olyan babákat, amelyeket az 1970-es, 80-as, 90-es években gyártottak, sok köztük a gyűjtői darab, sokan versengenek a megszerzésükért.
Válogass weboldalunk széles Barbie kínálatából, Barbie babákat, Monster High babákat, Barbie járműveket, Barbie kiegészítőket.

Böngésszen a játékaink között, nálunk rendkívül széles választékot talál. Kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes nézni az újdonságokat a főoldalunkon!

Barbie kislányával

Carol Spencer tervezte 1963 és 1999 között a Barbie ruhakollekcióit. Szenvedéllyel tervezte ezeket a ruhákat,csizmákat és kiegészítőket, lakását velük díszítette ki. 
Az első Barbie fekete-fehér csíkos úszódresszes volt, szőke és barna hajú. 
2019-ben volt Barbie 60. születésnapja, generációkon át hatalmas sikert aratott, nincs olyan család, aki gyermekénél ne lett volna megtalálható. 
A Barbie divatbabát a Mattel tervezi. Az a koncepció ihlette ezt a babafajtát, hogy ez felnőtt nőt ábrázol alakjában, kinézetében, nem pedig kisbabát, mint általában a játékiparban szokás. A Barbie babát Ruth Handler amerikai hölgy találta ki,a lány babát lányáról, Barbaráról Barbie-bak, a fiút Kenneth-ről Ken-nek nevezte el. 
Hatalmas sikert aratott, amikor 1959-ben megjelent,és a sikere azóta is töretlen.