Állatfigurák

Állatfigurák 

62 terméket találtam.

Alkategóriák

Háziállat figurák

A ház körül élnek, haszonállatok és kis kedvencek. Gumi és egyéb anyagú állatok, amik az ember közvetlen környezetében megtalálhatók. Hasznosak, de az ember nélkül nem tudnának élni.

Sylvanien Families család

Sylvanien Families család legyen teljes! Állatokat, házakat, bútorokat és egyéb kiegészítőket lehet vásárolni. Gyűjtők és a gyerekek álma, hogy minél nagyobb legyen a Sylvanian családja.

Vadállatok

Az embertől függetlenül, gondoskodás nélkül élnek és szaporodnak a vadonban. A vadállatok között vannak növényevők és mindenevők is, ezért nem mind ragadozó. Itt található a kicsinyített másuk.

Schleich állatok...

Schleich állat és ember figurák széles választékban kaphatók honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában.

Erdők, mezők állatai

Ha még nem találkoztál vele az erdőben, mezőn, most közelről megnézheted, megérintheted. Az embertől függetlenül, mindenféle gondoskodás nélkül élnek és szaporodnak az erdőben, réten, vízi élőhelyeken.

Schleich lovak

Schleich lovak, csikók és pónilovak - gyártási évvel lehetőség szerint. Rengeteg ritkaság a gyűjteménybe!

Dinoszaurusz figurák

A dinoszauruszok változatos méretűek voltak, a szárazföldön éltek, 165 millió éven át éltek a Földön. Változatos állatcsoportot alkottak.

Hüllők,halak, rákok és...

A hüllők, halak, tengeri élőlények kicsinyített mása, amely segít megismerni az állatvilág azon részét, amellyel a hétköznapokban nem találkozunk.

Sárkányok

Sárkányok mitikus lények, nagy és hatalmas hüllők, mágikus, spirituális tulajdonságokkal.  Különféle lények találhatók itt, ma sárkánynak hívjuk.

oldalanként

Pteradoton ősmadár gumifigura

1,200 Ft
Raktáron

Interaktív t-rex dinoszaurusz

7,900 Ft
Raktáron

Schleich herceg gumifigura

1,700 Ft
Raktáron

Kutyakölyök gumifigura

400 Ft
Raktáron

Indián gumifigura

900 Ft
Raktáron

Bullyland csikó gumifigura

600 Ft
Raktáron

Sárkány figura

600 Ft
Raktáron

Schleich farkaskutya kölyök gumifigura

500 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt

Schleich Bayala tündér

2,200 Ft
Beszerzés alatt

Schleich királyi póniló

1,500 Ft
Raktáron

Schleich tűzokádó sárkány

2,200 Ft
Raktáron

Schleich Bayala nyári tündérlak

5,310 Ft 5,900 Ft -10%
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 62

Schleich, Bullyland és egyéb gyártók élethűen formázzák meg a kis állatokat, figurákat, amelyeket a természetben élő háziállatokról és vadállatokról mintázták. Pontosan kicsinyített másuk a műanyag és gumiállatok fogmájában kaphatók itt, a malactól a dinoszauruszokig mind megtalálhatók  ebben a kategóriában. A természetben nagyon sokféle állatfajta fordul meg. Kicsik, nagyok, háziállatok és vadállatok. Ezek élethű mását elevenítik meg itt gumifigurákban. Sokféle állattal az életben nem találkozunk, esetleg csak az állatkertben tudjuk megtekinteni, gyermekünknek bemutatni.  A gumifigurák segítségével a gyerekszobában közelebb kerül hozzánk a természet, díszítik a szobát, szerepjátékkal beleélhetjük magunkat at állatok világába.  Minőségben különféleképp készítik el. Egyes gyártók kézzel festik meg az állatfigurákat, különös gonddal figyelve a részletekre, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint az életben, a természetben. 

De azok az állatfigurák is visszadják a lényeget, amelyeket nem neves gyártók készítenek, mert a forma és színvilág visszaadja az állat lényeges jegyeit. 

A honlapunkon megvásárolhatók széles választékban.