Állatfigurák

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Aktív szűrők

Állatfigurák: honlapunkon rengeteg Schleich, Bullyland figura található széles választékban.

Ezek a méretarányos háziállatok és vadállatok teljessé teszik a játékélményt. Garantált a szórakozás!

Minőségi anyagok, ezek a gyártók élethűen formázzák meg az állatokat, figurákat, amelyeket a természetben vadon élő állatokról és házi kedvenceinkről mintáztak. Találhatsz kutyust, kakast, libát, bocit, pompás paripákat, pónilovakat és még sok különleges állatkát.

A Schleich figurákkal játék növeli a gyermekek fantáziáját. Ezek képezik a színes kreativitás alapját, és a problémák megoldásának későbbi lehetőségét.

Érintés, érzés, szemlélődés, észlelés, felfedezés : pl.  póni lovaink úgy vágtatnak át az a mezőn, mintha közvetlenül a természetben lennénk. Mindegyik figura kinézete más és más. Ez nagyon fontos, mert minden érzékszervükkel tapasztalják meg a világukat, és így sokkal gyorsabban fejlődnek.

A legmagasabb minőségben készülnek ezek a figurák, hogy megtalálják ezek által az utat a gyermekek szívébe.

Állatfigura gyűjteményeink az alábbi alkategóriákban találhatók:

  • Háziállat figurák,
  • Sylvanien Families,
  • Vadállatok,
  • Schleich állatok, figurák és emberek,
  • Erdők mezők állatai,
  • Schleich lovak,
  • Dinoszaurusz figurák,
  • Hüllők, halak, rákok,
  • Sárkányok.

Pontosan kicsinyített másuk a műanyag és gumiállatok formájában kaphatók itt,  a malactól a mind megtalálhatók  ebben a kategóriában.  Ezek élethű mását elevenednek meg kézzel festett, gondosan tervezett állatfajták gumifiguráiban. Sokféle állattal az életben nem találkozunk, esetleg csak az állatkertben tudjuk megtekinteni, gyermekünknek bemutatni.  A gumifigurák segítségével a gyerekszobában közelebb kerül hozzánk a természet, díszítik a szobát, szerepjátékkal beleélhetjük magunkat az állatok világába. Egyes gyártók kézzel festik meg az állatfigurákat, különös gonddal figyelve a részletekre, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint az életben, a természetben, honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában.

https://jatekparadicsom.com/190-schleich-lovak

Már egész kicsiknek ajánljuk, apróbb babakezek, 12 hónapos kortól meg tudják fogni. Kiemelten fontos ebben a korban elkezdeni fejleszteni gyermekeink finommotorikus képességeit, ugyanakkor érzékelésüket (látás, tapintás, szaglás). Készségeik ekkor a megoldandó feladatok által, tarka színek, formák kirakásával, hangok megismertetése, egyéb kreativitásra fókuszáló tevékenységekkel valósítható meg. Szülőként a közös játék is formáló hatású, óvodás korban ért hatások, ingerek (még az ovis jel is) személyiségformáló hatású a felnőttkorra nézve. Később iskolás korban kifizetődik a befektetett munka, mivel könnyebben tanul meg a gyermek írni és olvasni, számolni, illetve rajzolni.