Babák - Játékparadicsom
Babák

Babák 

755 terméket találtam.

Alkategóriák

Baby Born pisilős babák

Baby Born pisilős baba teste műanyag, fürdethető, olyan, mint egy igazi csecsemő: bepisil, ha megitatják. Meg is lehet etetni, de mindenképp pelenkát kell adni rá, mert nem szobatiszta. Vigyázz,be fog pisilni! Ekkor pelust kell rajta cserélned. Hatalmas választékban kaphatók hozzá Baby Born kiegészítők. Baby Born baba mérete: 43 cm.

Baby Born babaruhák

Baby Born babaruhákkal öröm lesz a játék, mert nagyon fontos kellékei a babázásnak. Öltöztesd Baby Born babádat az évszaknak megfelelően szebbnél szebb Baby Born ruhácskába! 

Baby Born kiegészítők

Baby Born babához Baby Born kiegészítőket lehet vásárolni. Egész Baby Born kollekciót lehet vásárolni a babának, Zapf Baby Born téli anoráktól kezdve a bikiniig. Etetni és itatni lehet Baby Born cumisüveggel és egyéb felszereléssel, ami itt megvásárolható. Fürdethető, zuhanyzós fürdőkádat és egyéb kellékeket is vásárolhat hozzá. Baby Born baba mérete: 43 cm. 

Baby Born Miniworld...

Baby Born babáknak és felszerelésének a Baby Born Miniword a kicsinyített változata. Ha egyszer játszik vele kislányunk, nem tudja letenni, végtelen változatú kiegészítőkkel kapható a Baby Born Miniword babacsalád.

A Baby Born Miniworld játékbabák kis méretű kiadásúak. Rengeteg kiegészítő, bútor, használati tárgy vásárolható hozzá. Berendezheted velük saját Miniworld babaházad.

A Baby Born babák 43 cm-esek, műanyag a testük, a hajlatoknál mozgatható minden testrészük, és még fürdethetők is.

Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában eredeti Baby Born és Baby Born Miniworld, Baby Annabell és Chou Chou babák és kiegészítőik találhatók, széles választékban és változatos kivitelben.

Baby Annabell babák

Baby Annabell babákkal szívesen játszanak a kislányok. Anyai ösztön kialakulását segíti, hogy a  kislány babázik. Szeretgetős és elemes, interaktív babák segítenek ebben. Olyan babázni a Baby Annabell babákkal, mintha neki is lenne kisbabája. A szerepjáték nagyon fontos az egészséges fejlődésükhöz.

Chou Chou babák

Chou Chou babák nagyon kedves, szeretnivaló játékbabák. Ölelgetős és elemes babákat találunk. Gyermeked gondoskodhat róla, öltöztethető, öröm vele a babázás.

Baby Annabell kiegészítők

Baby Annabell babákhoz vásárolhatók ruhákat, hordozót, bútort és mindent, ami egy igazi babázáshoz, babagondozáshoz kell. Ezek a babák 48 és 36 cm-esek, a kislányok imádnak játszani velük, gondozni őket.

Chou Chou baba...

Chou Chou baba kiegészítőket kahatók, hogy igazi legyen a babázás. Cumit adhat kislányod a szájába, ne sírjon, felöltöztetheti szebbnél szebb ruhácskákba. Babahordozóba téve elringathatja, hogy a baby annabell babának édes legyen az álma.

Karakter babák

Karakter babák sokszínű arcmimikával, jellemző arcvonásokkal és gesztusokkal készülnek. Örömet szerez, ha rájuk nézünk, mert síró, nevető, morcos, vagy kíváncsi babák néznek ránk. A kiemelt arcmimikájuk, kifejező karakterük miatt lettek karakterbabák! Ezek a karakter babák mind másfélék, grimaszolnak, vigyorognak, nyelvüket nyújtják, szopják az ujjukat.  Gyűjteményedbe szerezd be mindegyiket!

Cabbage Patch CPK...

Cabbage Patch CPK Káposztaföldi babák története: Xavier Roberts kirándulása során egy káposztaföldön találta magát. Különféle bébik és kisgyermekek kandikáltak ki a káposztákból. Mind másmilyen volt, saját személyiséggel, névvel és születésnappal. Gonosz gyerekkereskedök jöttek, összefogdosták a gyermekeket.  Xavier elzavarta őket és mevígasztalta a síró kicsiket. Cabbage Patch Kids-nek (káposztaföldi kölyök) foglak titeket nevezni. a gyerekek örömmel fogadták.

Disney babák

Disney hercegnők és babácskák mindenféle változatban megtalálhatók, tündérek, játékbabák és királylányok plüss és műanyag testtel, kisebb és nagyobb méretben.

Játékbabák

Játékbabák fontos tartozékai a kislányok babázásához. Ösztönösen szeretnek a kislányok babákkal játszani, gondoskodnak róluk, öltöztetik, etetik, sétáltatják, elaltatják. nagyon vigyáznak a babára, hogy jól érezze magát.

Anne Geddes babák

Anne Geddes álomszerű munkái és kompozíciói gyerekekkel - főként babákkal - az egész világot lenyűgözték már! Most nálunk is elkápráztatnak mindenkit ezek a kedves és igen élethű, jelmezes babák. Főleg gyűjtők figyelmébe ajánlunk, de a kicsik kedves társa is lehet maci, egérke, tigris, leopárd, vagy éppen katica jelmezbe bújtatott játékbaba.

Dora, a felfedező és...

Dóra, a felfedező amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat,- Dora minden részben felfedező útra indul Csizi majommal, ellensségük a róka, aki akadályozza őket, hogy elérjék a céljukat. Izgalmas és érdekes kalandok a kislánnyal és a majommal, komoly kérdésekre keresi a választ az okos kislány Dora.

Fifi virágoskertje babák

Fifi virágoskertje egy brit számítógépes animációs sorozat. babák  Fifi egy kis nefelejcs, hatalmas az életkedve, mindenkit felvidít, mindig mosolyog, hatalmas kalandokba keveredik. Barátai: Zümi, Kankalin és Viola.

Tchibo babaruhák
43cm-es babára való ruhácskák, kiegészítők. Minőségben és méretben is egyezik a Baby Born babaruhákkal.
ELC műanyag játékfigurák

ELC műanyag játékfigurák játékkészletek nagyon jó kiegészítője.,variálható vele a játékkészlet. Az ELC anyaga finom kialakítású, szép színes.

Rongybabák

Rongybabák a kislányok kedvenc ölelgetős játékai. Puha kidolgozásuk, finom anyaguk miatt igazi alvótárs és kedves kabala válik belőlük. Változatos megjelenésük és kidolgozásuk segít, hogy kiválaszd a gyermekednek leginkább megfelelőt. A Játékparadicsom széles választékot kínál a rongybabákból.

Disney kicsi babák

Disney kicsi babák a híres Disney gyártó babái, imádják a kisgyermekek, magukkal vihetik, gyűjjthetik, hogy legyen meg mindegyik mese szereplője.

Gyűjthető kisbabák

Gyűjthető kisbabák picike szép kisbabák, öröm velük a játék, szerezz be belőlük minél többfélét, mert annyál nagyobb lesz gyermeked boldogsága.

Élethű és Reborn babák

Élethű és Reborn babákat egyedileg kézzel készítik, olyanok ezek a babák, mintha egy élő babát néznénk, tartanánk a kezünkben.

Babaruhák és kiegészítők

Babaruhák és kiegészítőkből válogathatsz játékbabákból, hogy változatosan tudja gyermeked babáját felöltöztetni.

Újszülött játékbabák

Újszülött játékbabák segítenek a kislányoknak az anyai ösztön erősítéséban. Úgy gondoskodhatnak róla, mintha a kisbabájuk lenne.

Lalaloopsy babák

Lalaloopsy babák  műanyagból készülnek, szeme gomb, és olyan, mintha igazi lenne!Végtagjai egyszerűen mozgathatők.

Plüss mese és...

Plüss mese és rajzfilmhősök beköltözhetnek a szobádba, gyermeked kedves kabalájává válhatnak. Szerezd meg mindegyik babát!

Különleges játékbabák

Különleges játékbabák kaphatók nálunk, mindegyik egyedi, szépen kidolgozott, szép arccal, mindegyikből csak egy darab van, mind egyedi. Gyűjteményed szép darabja lehet.

Porcelán babák

Porcelán babák gyűjtők kedves babái, szívesen bővítik készleteiket. Szobák, vitrinek díszei, mindegyik más arcú, kidolgozású, méretű. 

oldalanként
Huf600https://jatekparadicsom.com/baby-born-miniworld-babak-butorok-es-kiegeszitok/56243-baby-born-miniworld-baba.html

Baby Born Miniworld baba

600 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/pluess-mese-es-rajzfilmhosoek/56164-little-miss-muffin-coconut-deluxe-pluess-baba.html

Little Miss Muffin: Coconut Deluxe baba

1,900 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/pluess-mese-es-rajzfilmhosoek/56163-little-miss-muffin-vanilla-deluxe-pluess-baba.html

Little Miss Muffin: Vanilla Deluxe baba

1,900 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf3900https://jatekparadicsom.com/karakter-babak/56148-neveto-kislany-karakter-baba.html

Nevető kislány karakter baba 

3,900 Ft
Beszerzés alatt
Huf2900https://jatekparadicsom.com/disney-babak/56138-disney-frozen-ii-jegvarazs-elza-pluess-baba.html

Disney Frozen II Jégvarázs: Elza plüss baba

2,900 Ft
Raktáron
Huf4900https://jatekparadicsom.com/egyeb-rajzfilmhosoek/56126-viki-a-viking-pluess-baba-ritkasag.html

Viki, a viking plüss baba RITKASÁG

4,900 Ft
Raktáron
Huf9900https://jatekparadicsom.com/baby-born-pisilos-babak/56077-vintage-zapf-baby-born-fekete-haju-pisilos-baba.html

Vintage Zapf Baby Born fekete hajú pisilős baba

9,900 Ft
Raktáron
Huf4900https://jatekparadicsom.com/karakter-babak/56072-arias-neveto-kislany-karakter-baba.html

Arias nevető kislány karakter baba 

4,900 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/pluess-mese-es-rajzfilmhosoek/56069-pippi-langstrumpf-harisnyas-pippi-pluess-baba.html

Pippi Langstrumpf, Harisnyás Pippi plüss baba

3,900 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/chou-chou-baba-kiegeszitok/55954-zapf-chou-chou-rozsaszin-cumi.html

Zapf Chou Chou babához rózsaszín cumi

1,900 Ft
Raktáron
Huf9900https://jatekparadicsom.com/disney-babak/55952-disney-animators-tangled-aranyhaj-animator-baba.html

Disney Animators: Tangled, Aranyhaj animátor baba RITKASÁG

9,900 Ft
Raktáron
Huf2600https://jatekparadicsom.com/baby-born-pisilos-babak/55877-akcios-zapf-baby-born-ujszueloett-baba.html

Akciós Zapf Baby Born újszülött baba

2,600 Ft 4,000 Ft -35%
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 755

Babákkal játszani a kislányok kedvenc játéka, pici koruktól szeretnek velük játszani. Babázás közben látja magát, az élményeket feldolgozza, érzelmeket fejez ki, szerepeket tanul és gyakorol. Az anyai ösztön kialakulásának fontos segédeszközei a babás játékok, babák, rongybabák, baby born, chou chou, baby annabell babaruhák és kiegészítők. Babázás közben érzelmeket fejeznek ki, nagyon szeretik a kisbabát, ragaszkodnak hozzá. Napjainkban a gyerekek márkás babakátékokkal játszanak, Baby Born, Chou Chou, Baby Annabell, Barbie játékokkal, és kiegészítőikkel. A kicsik játék közben, játszva tanulják meg, hogy fontos dolog gondoskodni, szeretni, ellátni a kisbabát. A babák, baby born, chou chou, baby annabell és a többi játék úgy van kialakítva, hogy a gyermek érezze, hogy mindent megtett a kisbabáért. Öröm neki, hogy kedves babája nevet, elégedetten mosolyog kisgyerek anyukájára. A www.jatekparadicsom.com oldalon széles választékban megtalálhatók ezek a játékok és kiegészítőik.