Fiókod

Üdvözlünk, Belépek

Kosaradban 0 termék

Babák

Babák

Alkategóriák

 • Baby Born pisilős babák

  Baby Born pisilős baba teste műanyag, fürdethető, olyan, mint egy igazi csecsemő: bepisil, ha megitatják. Meg is lehet etetni, de mindenképp pelenkát kell adni rá, mert nem szobatiszta. Vigyázz,be fog pisilni! Ekkor pelust kell rajta cserélned. Hatalmas választékban kaphatók hozzá Baby Born kiegészítők. Baby Born baba mérete: 43 cm.

 • Baby Born babaruhák

  Baby Born babaruhák nagyon fontos kellékei a babázásnak. Öltöztesd Baby Born babádat az évszaknak megfelelően szebbnél szebb ruhácskákba! 

 • Baby Born kiegészítők

  Baby Born babához találsz nálunk Baby Born kiegészítőket. Gyermeked öröme nagy lesz, mert egész kollekciót tudsz vásárolni a babának,Baby Born téli anoráktól kezdve a bikiniig. Babádat meg tudod etetni és itatni cumisüveggel és egyéb felszereléssel, ami itt megvásárolható. Fürdetheted, zuhanyzós fürdőkádat és egyéb kellékeket is vásárolhatsz hozzá. Baby Born baba mérete: 43 cm. 

 • Baby Born Miniworld

  Baby Born babáknak és felszerelésének kicsinyített világa, ha egyszer játszik vele kislányod, nem tudja letenni, végtelen változatú kiegészítőkkel

 • Baby Annabell babák

  Baby Annabell babákkal szívesen játszanak a kislányok. Anyai ösztön kialakulását segíti, hogy   gyermeked babázik, szeretgetős és elemes, interaktív babák segítenek ebben. Olyan babázni velük, mintha neki is lenne kisbabája. A szerepjáték nagyon fontos az egészséges fejlődésükhöz.

 • Chou Chou babák

  Chou Chou babák nagyon kedves, szeretnivaló játékbabák. Ölelgetős és elemes babákat találunk. Gyermeked gondoskodhat róla, öltöztethető, öröm vele a babázás.

 • Baby Annabell kiegészítők

  Baby Annabell babákhoz vásárolhatók ruhákat, hordozót, bútort és mindent, ami egy igazi babázáshoz, babagondozáshoz kell. Ezek a babák 48 és 36 cm-esek, a kislányok imádnak játszani velük, gondozni őket.

 • Chou Chou baba kiegészítők

  Chou Chou baba kiegészítőket kahatók, hogy igazi legyen a babázás. Cumit adhat kislányod a szájába, ne sírjon, felöltöztetheti szebbnél szebb ruhácskákba. Babahordozóba téve elringathatja, hogy a baby annabell babának édes legyen az álma.

 • Karakter babák

  Karakter babák sokszínű arcmimikával, jellemző arcvonásokkal és gesztusokkal készülnek. Örömet szerez, ha rájuk nézünk, mert síró, nevető, morcos, vagy kíváncsi babák néznek ránk. A kiemelt arcmimikájuk, kifejező karakterük miatt lettek karakterbabák! Ezek a karakter babák mind másfélék, grimaszolnak, vigyorognak, nyelvüket nyújtják, szopják az ujjukat.  Gyűjteményedbe szerezd be mindegyiket!

 • Cabbage Patch CPK Káposztaföldi babák

  Cabbage Patch CPK Káposztaföldi babák története: Xavier Roberts kirándulása során egy káposztaföldön találta magát. Különféle bébik és kisgyermekek kandikáltak ki a káposztákból. Mind másmilyen volt, saját személyiséggel, névvel és születésnappal. Gonosz gyerekkereskedök jöttek, összefogdosták a gyermekeket.  Xavier elzavarta őket és mevígasztalta a síró kicsiket. Cabbage Patch Kids-nek (káposztaföldi kölyök) foglak titeket nevezni. a gyerekek örömmel fogadták.

 • Disney és Mattel babák

  Hercegnők és babák mindenféle változatban tündérek, játékbabák és királylányok kislányod örömére.

 • Babák és kiegészítők

  Babák és kiegészítők fontos tartozékai a kislányok babázásához. Ösztönösen szeretnek a kislányok babákkal játszani, gondoskodnak róluk, öltöztetik, etetik, sétáltatják, elaltatják. nagyon vigyáznak a babára, hogy jól érezze magát.

 • Anne Geddes babák

  Híres Ausztrál, Új-Zélandi fotográfus Anne Geddes álomszerű munkái és kompozíciói gyerekekkel - főként babákkal - az egész világot lenyűgözték már!

  Most hozzánk is megérkeztek, hogy elkápráztassanak mindenkit ezek a kedves és igen élethű, jelmezes babák, melyet főleg gyűjtők figyelmébe ajánlunk, de a kicsik kedves társa is lehet maci, egérke, tigris, leopárd, vagy éppen katica jelmezbe bújtatott játék baba.

 • Dora, a felfedező és barátai

  Dóra, a felfedező - izgalmas és érdekes kalandok a kislánnyal és a majommal, érdekes kérdésekre keresi a választ az okos kislány Dora.

 • Fifi virágoskertje babák

  Fifi virágoskertje babák Nefelejcs Fifi és barátai, Zümi, Kankalin és Viola karakterekkel kapcsolatos játékokat találsz.

 • Tchibo babaruhák

  43cm-es babára való ruhácskák, kiegészítők. Minőségben és méretben is egyezik a Baby Born babaruhákkal.

 • ELC műanyag játékfigurák

  ELC műanyag játékfigurák

 • Rongybabák

  Rongybabák a kislányok kedvenc ölelgetős játékai. Puha kidolgozásuk, finom anyaguk miatt igazi alvótárs és kedves kabala válik belőlük. Változatos megjelenésük és kidolgozásuk segít, hogy kiválaszd a gyermekednek leginkább megfelelőt. A Játékparadicsom széles választékot kínál a rongybabákból.


Babákkal játszani a...

Babákkal játszani a kislányok kedvenc játéka, pici koruktól szeretnek velük játszani. Babázás közben látja magát, az élményeket feldolgozza, érzelmeket fejez ki, szerepeket tanul és gyakorol. Az anyai ösztön kialakulásának fontos segédeszközei a babás játékok, babák, rongybabák, baby born, chou chou, baby annabell babaruhák és kiegészítők. Babázás közben érzelmeket fejeznek ki, nagyon szeretik a kisbabát, ragaszkodnak hozzá. Napjainkban a gyerekek márkás babakátékokkal játszanak, Baby Born, Chou Chou, Baby Annabell, Barbie játékokkal, és kiegészítőikkel. A kicsik játék közben, játszva tanulják meg, hogy fontos dolog gondoskodni, szeretni, ellátni a kisbabát. A babák, baby born, chou chou, baby annabell és a többi játék úgy van kialakítva, hogy a gyermek érezze, hogy mindent megtett a kisbabáért. Öröm neki, hogy kedves babája nevet, elégedetten mosolyog kisgyerek anyukájára. A www.jatekparadicsom.com oldalon széles választékban megtalálhatók ezek a játékok és kiegészítőik.

Több

Kategóriák

Gyártók

Játékparadicsom | +36 70 629 5313 | 8200 Veszprém, Hérics u. 1/F