Lego Duplo vonatos dolgok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Duplo vonatos játékok

198 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Lego Duplo vonatpálya megépül, pöfékel a mozdony, elindul, zakatol, húzza a Duplo vagonokat. Lecsukják a Lego Duplo sorompót, Duplo autók várakoznak. A Lego Duplo váltót átállítja a masiniszta, és a mozdony elmegy a másik vágányra. Bővíthető, végtelen módon variálható.

Webáruházunkban számtalan modern Duplo vonatot találsz, köztük olyat, ami rendelkezik valódi hangeffektusokkal, 2 vagonnal, teherautóval, daruval ellátott épülettel, DUPLO-tégla kőbányával, alagút/híd szakasszal és még sok más vágánnyal. A vonatos elemek közé tartozik a közlekedési lámpa, az üzemanyagtöltő szivattyú, a szerszámok, a bútorok, a kerítés, a benzinkanna és persze a masiniszta is.

A Duplo vasúti sínek nem sokat változtak az évek során, így a régebbi vágányok teljes mértékben kompatibilisek a jelenlegiekkel. A régi és az új számokat a szín alapján lehet megkülönböztetni: a régebbiek feketék, míg a jelenleg készített számok szürkék.

Van némi kompatibilitás az összes Lego vasúti pálya között. Az évek során soha nem változtatták meg a vasúti sínek szélességét. Az összes korábbi modell vonatkocsija új pályán is tud közlekedni, és csatlakozni az új vonatokhoz.

A Lego Duplo gőzmozdony különösen könnyed játékélményt nyújt a "Push &Go" motorjával. Építhető hozzá egy az egész szobát körülvevő vonatsínpálya és akkor másra nincs is szükség, mint egy ügyes mozdonyvezetőre.

A kisgyermekek fejlesztik a finommotoros készségeket, miközben egymásra rakják a számkockákat, díszítik a vagonokat és fejlesztik a szociális készségeket.

Ez az óvodásoknak szánt vidám építőjáték-készlet tele van kreatív építéssel és fantáziadús játéklehetőségekkel, valamint rengeteg Disney varázslattal.