Lego játékok

Lego játékok 

205 terméket találtam.

Alkategóriák

Lego minifigurák

Különálló minifigurákat rendelhet itt. Lego minifigurák segítségével teljes lesz a Lego készlet. Segítségükkel jobban beleélhetik magukat a játékba, gazdagodik a Lego játékgyűjtemény, nagyobb lesz a játékélmény. Filmhősök: Star Wars, Harry Potter, munkások, űrhajósok, katonák és még sok más figura vár Rád! Böngéssz kedvedre a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!

Lego állatok

A Lego háziállatok és vadállatok méretarányosan kidolgozott kiegészítők. A gyermekek szeretnek gondoskodni az állatokról, ha ezeket a kis állatkákat Lego figurákként megkapják, fejleszthetik empátiájukat, együttérzésüket, gondoskodnak róluk. Szükség van rá a házak, várak és egyéb készletek teljessé tételénél. Nálunk folyamatosan bővülő választékot talál.

Lego kiegészítők

Kilós építőkockákkal, egyéb kiegészítőkkel nagyon sokféle Lego készletet készíthet,ha innen vásárol Legot. Az elkészült épület bővíthető,variálható, folyamatosan megújuló választékunkból.

Lego készletek

Összeállított szettek, készletek találhatók ebben a kategóriában. Ha gyermekének örömet szeretne szerezni, itt válogasson! A játékban csak a fantázia szabhat határt.

Lego járművek

Lego járművek: a Lego járművekbe beültethetjük a Lego emberkéket,vezethetik. A Lego járművek szétszedhetők,variálhatók. Különleges készleteket készíthetünk belőle.

Lego Star Wars

A Star Wars Lego gyűjtemény a Star Wars sorozat alapján készült.  A szereplők elevenednek meg a figurákban,járművekbe ülnek, a rajongók nagy örömére.

Lego Fabuland

Lego Fabuland egy régi, ritka szép Lego világot  jelenít meg. Ez a Lego széria különlegesen kedves, meseszerű. 1979-ben adták ki az elsőt, gyűjtők számára drágakincs.

oldalanként
Huf1700https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49562-lego-chima-oroszlan-toerzsfonoek.html

Lego Chima oroszlán törzsfőnök

1,700 Ft
Raktáron
Huf1700https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49560-lego-chima-oroszlan-toerzsfonoek.html

Lego Chima oroszlán törzsfőnök

1,700 Ft
Raktáron
Huf5900https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/49272-lego-belville-keszlet-a.html

Lego Belville készlet

5,900 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49182-lego-supergirl.html

Lego Supergirl

1,000 Ft
Raktáron
Huf1200https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49179-lego-tini-nindzsa-donatello-teknoc.html

Lego Tini Nindzsa Donatello teknőc

1,200 Ft
Raktáron
Huf1300https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/49158-kis-lego-zoeld-alaplap-16-x-16.html

Kis Lego zöld alaplap

1,300 Ft
Raktáron
Huf2200https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/49151-lego-epitesi-utmutato-csomag.html

Lego építési útmutató csomag

2,200 Ft
Raktáron
Huf3900https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/48997-lego-technic-versenyauto.html

Lego Technic versenyautó

3,900 Ft
Raktáron
Huf3000https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/48962-lego-ninjago-repuelogep-figuraval.html

Lego Ninjago repülőgép figurával

3,000 Ft
Raktáron
Huf300https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48958-lego-munkas-figura.html

Lego munkás figura

300 Ft
Raktáron
Huf2000https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48882-lego-motoros-figura.html

Lego motoros figura

2,000 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48881-lego-ninjago-figura.html

Lego Ninjago figura

1,500 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 205

LegoR játékok

 világáról:

A Lego egy kiváló minőségű anyagból készített építőjáték. 1932-ben gyártották az első kockát, abból fejlődött ki a világszerte ismert márkavédett játékcsalád. A Lego szót mindenki ismeri; felnőtt és gyermek egyaránt. Játszhat vele a pici baba is, mert a Lego Primo vagy Lego Quatro kifejezetten nekik készült, nagyobb formavilágú, elnagyolt kialakítású. Kisgyermek és felnőtt önfeledten játszik együtt vele, kiváló fejlesztő szórakozás. Csak a fantázia szabhat határt, mit tudnak megépíteni a kockákból, elemekből és kiegészítőkből. Fejleszthetjük vele a motorikus mozgást, a kézügyességet, a kreativitást. Sokféle színben gyártjàk,  szépérzék is fejlődik általa. A Lego összehozza az egész családot, órákat lehet játszani, építeni, variálni, kiegészíteni az elkészült művet, épületet, készletet.

Lego tematizált játékcsoportokból áll. A fiús játékoktól a lányosig mindenki talál kedvére való készletet.

A filmek is megihlették a gyártók fantáziáját, elkészítették a Lego filmszereplők és helyszínek kicsinyített mását. A Star Wars Lego az egyik legkeresettebb típus, gyűjtők kedves vágya, hogy minél több darab a birtokában legyen! A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/18524-star-wars-lego-figura.html De népszerű játék filmhős Harry Potter is, Mickey egér és sok más is életre kel ebben a játékvilágban. Fejlődik az alkotóképesség, a problémamegoldás.

A Lego játékok sok fajtájával találkozhatunk.

- Lego City Lego város amelyben arányosan jelennek meg az épületek, a járművek, az emberek, állatok és kiegészítők. Különböző szettekkel szerezhetünk örömet gyermekünknek, és bővíthetjük a Lego városunkat.

- Lego vonatos játékok; kiemelkedik a Lego fajtái közül. Gondossággal lettek összeállítva, a kézzel tologatóstól az elemesig. 

- A Lego Technik járművek mechanikai funkciókkal rendelkeznek, összeszerelése gondosságot és pontosságot igényel. Kedvelt a gyűjtők körében. A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/22213-lego-technik-versenyauto.html

- A Lego Castle Lego várakhoz speciális elemeket gyártottak, hogy valósághű legyena felépítmény. Kiegészíthető hadsereggel, katonákkal, lovakkal, fegyverekkel, ágyúkkal és egyéb kiegészítőkkel.

- A Lego kalózos készletek rajzolása eltér a hagyományos emberekétől, az igazi kalózokról mintázták. Az alaplapok tavasak és egyéb terepmintásak. 

- Lego Mindstorms, Lego Búvárok, Lego Juniors, Lego Nexo  Knights, Lego Ninjago, Lego Friends és Lego Space készletekkel is találkozhatunk. 

- A Lego Fabuland a 80-as évben volt kapható, a gyűjtők nagy kedvence!

Ha egy Lego doboz előkerül, garantált lesz a játék, a szórakozás, a kreatív élmény. 

Böngésszen kedvére Honlapunkon, válogasson a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!