Lego játékok - Játékparadicsom
Lego játékok

Lego játékok 

386 terméket találtam.

Alkategóriák

Lego minifigurák

Lego minifigurák: böngéssz kedvedre honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában változatos Lego figuráink között, megtalálhatod őket széles választékban.  Egészítsd ki Ninjago, építkezés, farm készletedet a segítségével. Interaktív csatajelenet összeállításához egyéb kiegészítők közül is válogathatsz: járművek, fegyverek, lovak, minden ami csak kell. Így akár teljesen beleélheted magad a játékba. Gazdagodik a Lego játékgyűjtemény és a játékélmény, garantált a minőségi szórakozás! Filmhős minifigurák: Star Wars, Harry Potter, Ninjago harcosok, repülőgép pilóták, munkások, űrhajósok, focijátékos , motoros, szerelő, mentős, tűzoltó, rendőr, középkori katona, kalóz és még sok más figura vár Rád!

Lego állatok

Lego állatok: itt találhatsz különböző háziállatokat, valamint vadállatokat is egyaránt. Ezek a méretarányosan kidolgozott kiegészítők honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában, széles választékban. Kicsik és nagyok egyaránt kedvelik, kiegészíthetik a Lego játékkészleteiket. A kisebb korosztály tagjai segítségével fejleszthetik empátiájukat, együttérzésüket, ha gondoskodnak róluk. Szükség van rá a házak, várak, farm, és egyéb készletek teljessé tételénél. Figyelem! Az apró részeket a picik lenyelhetik, 3 év alatt nem ajánlott, ovisoknak pedig szülő felügyelete mellett biztonságos.

Lego kiegészítők

Lego kiegészítők: alaplapok, ház elemek (ajtó, ablak, tető és tetőtér elem), Lego elektromos vonathoz sín elemek, trafó és még nagyon sokféle különleges Lego  kiegészítőt találhatsz honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában. Egyedi összeállítások és csomagok, színes fakockák, minifigurák, járművek pilótákkal, fegyverek, hogy teljes legyen a játékélmény. Böngéssz kedvedre széles választékunkból! Legyen teljes Lego dobozod, építs interaktív csatajelenetet és invitáld meg családtagjaidat, barátaidat, az osztálytársakat egy felejthetetlen élményre.

Lego készletek

Lego készletek: honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában egyedileg kimért, "kilós" kiszerelésű, színes építőkockák. A képeken látható összeállításban és formában. Antik ritkaság Ninjago kártyapakli is a Tiéd lehet! Ezek az összeállított készletek figurákkal, ömlesztett kockákkal tökéletesek első igazi Lego készleted megalkotásához . Ha gyermekének örömet szeretne szerezni, itt válogasson! Kicsik és nagyok egyaránt kedvelik. Figyelem! A picik játék közben az apró részeket lenyelhetik. 3 éves kor alatt nem ajánlott, óvodás korúaknak szülői felügyelettel. A játékban csak a fantázia szabhat határt. Ezekből a Lego ömlesztett csomagokból, egyedi kineézetű építményeket, akár városokat is lehet építeni.

Lego járművek

Lego járművek: honlapunk széles választékával megtalálhatók Lego Technik versenyautók, terepjárók, kamion, helikopter, Ninjago repülőgép figurával, Lego kétéltű jármű, motorok és rengeteg autó, még Verdák szereplők is. Különböző minifugák között böngészhetsz nálunk, járműves készleteid elengedhetetlen kelléke pilóta figuráid, A Lego járművek szétszedhetők, variálhatók. Ültesd bele kedvedre járműves készleteid elengedhetetlen kellékeit, kedvenc pilóta figuráid. Különleges készleteket alkothatunk a segítségükkel Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált a minőségi szórakozás. 3 éves kor alatt nem ajánlott, a picik lenyelhetik a játék kis darabkáit. Ovis korúaknak szülői felügyelettel!

Lego Star Wars

Lego Star Wars: a nálunk található Lego Star Wars gyűjteményben megtalálhatók: Lego Star Wars készletek és Lego Minifigurák. A George Lucas alkotta filmsorozat szereplői elevenednek meg honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában, széles választékban. Olyanok mint: Darth Vader, Yoda mester, Han Solo, Trooper Birodalmi rohamosztagosok, Jar Jar Binks, R2-D2 vagy akár Luke Skywalker! Böngéssz kedvedre, nálunk beszerezheted kedvenc filmhőseidet, kiegészítheted készleteidet, hogy teljes legyen a játékélmény. 3 éves kor alatt nem ajánlott, ovis korúaknak csak szülői felügyelet mellett. Meglepheted szeretteid vele, baráti társaságod, osztálytársaid közül a Star Wars rajongókat, garantált a meglepetés és a felhőtlen szórakozás!

oldalanként
Huf2000https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/56295-lego-piros-epitokocka-tarolodoboz.html

LEGO piros színű, nagy méretű építőkocka tárolódoboz (üres)

2,000 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/56291-lego-friends-feher-nyuszi.html

LEGO Friends fehér nyuszi

1,000 Ft
Raktáron
Huf1500https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/55896-lego-castle-minifigura-koezepkori-katona-karddal.html

LEGO Castle minifigura: középkori katona karddal

1,500 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/55895-lego-benszueloett-harcos-minifigura-szamszerijjal.html

LEGO benszülött harcos minifigura számszeríjjal

1,900 Ft
Raktáron
Huf1900https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/55894-lego-benszueloett-harcos-minifigura-szamszerijjal.html

LEGO benszülött harcos minifigura számszeríjjal

1,900 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf2999.7https://jatekparadicsom.com/lego-keszletek/55852-akcios-lego-scala-3201-keszlet.html

Akciós LEGO Scala 3201 készlet

3,000 Ft 9,000 Ft -66.67%
Beszerzés alatt
Huf1800https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/55493-lego-ninjago-minifigura.html

LEGO Ninjago minifigura

1,800 Ft
Raktáron
Huf1800https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/55492-lego-ninjago-minifigura.html

LEGO Ninjago minifigura

1,800 Ft
Raktáron
Huf800https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/55437-lego-kis-fenyofa.html

Lego kis fenyőfa

800 Ft
Raktáron
Huf1000https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/55436-lego-nagy-fenyofa.html

Lego nagy fenyőfa

1,000 Ft
Raktáron
Huf1200https://jatekparadicsom.com/lego-allatok/55245-lego-krokodil.html

LEGO krokodil

1,200 Ft
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf1000https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/55106-lego-belville-fiu-baba-farmernadragban.html

LEGO Belville fiú baba farmernadrágban

1,000 Ft
Beszerzés alatt
Mutat 1 - 12 / 386

 A Lego ® játékok: Lego minifigurák (emberek, állatok, készletek fegyverekkel), különböző kiegészítők találhatók honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában. Összeállított "kilós" Lego csomagok színes építőkockákkal a képeken látható összeállításban és formában. Egyedi építményeket, járműveket vagy csatákat készíthetsz a segítségével . Állítsd össze magadnak álmaid Legos dobozát! Bontakoztasd ki kreativitásodat, képzeletednek semmi sem szabhat határt.

A Lego egy kiváló minőségű anyagból készített építőjáték. 1932-ben gyártották az első kockát, abból fejlődött ki a világszerte ismert márkavédett játékcsalád. A Lego szót mindenki ismeri; felnőtt és gyermek egyaránt. Játszhat vele a pici baba is, mert a Lego Primo vagy Lego Quatro kifejezetten nekik készült, nagyobb formavilágú, elnagyolt kialakítású. Kisgyermek és felnőtt önfeledten játszik együtt vele, kiváló fejlesztő szórakozás. Csak a fantázia szabhat határt, mit tudnak megépíteni a kockákból, elemekből és kiegészítőkből. Fejleszthetjük vele a motorikus mozgást, a kézügyességet, a kreativitást. Sokféle színben gyártjàk,  szépérzék is fejlődik általa. A Lego összehozza az egész családot, órákat lehet játszani, építeni, variálni, kiegészíteni az elkészült művet, épületet, készletet.

Lego tematizált játékcsoportokból áll. A fiús játékoktól a lányosig mindenki talál kedvére való készletet.

A filmek is megihlették a gyártók fantáziáját, elkészítették a Lego filmszereplők és helyszínek kicsinyített mását. A Star Wars Lego az egyik legkeresettebb típus, gyűjtők kedves vágya, hogy minél több darab a birtokában legyen! A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/18524-star-wars-lego-figura.html De népszerű játék filmhős Harry Potter is, Mickey egér és sok más is életre kel ebben a játékvilágban. Fejlődik az alkotóképesség, a problémamegoldás.

A Lego játékok sok fajtájával találkozhatunk.

- Lego City Lego város amelyben arányosan jelennek meg az épületek, a járművek, az emberek, állatok és kiegészítők. Különböző szettekkel szerezhetünk örömet gyermekünknek, és bővíthetjük a Lego városunkat.

- Lego vonatos játékok; kiemelkedik a Lego fajtái közül. Gondossággal lettek összeállítva, a kézzel tologatóstól az elemesig. 

- A Lego Technik járművek mechanikai funkciókkal rendelkeznek, összeszerelése gondosságot és pontosságot igényel. Kedvelt a gyűjtők körében. A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/22213-lego-technik-versenyauto.html

- A Lego Castle Lego várakhoz speciális elemeket gyártottak, hogy valósághű legyena felépítmény. Kiegészíthető hadsereggel, katonákkal, lovakkal, fegyverekkel, ágyúkkal és egyéb kiegészítőkkel.

- A Lego kalózos készletek rajzolása eltér a hagyományos emberekétől, az igazi kalózokról mintázták. Az alaplapok tavasak és egyéb terepmintásak. 

- Lego Mindstorms, Lego Búvárok, Lego Juniors, Lego Nexo  Knights, Lego Ninjago, Lego Friends és Lego Space készletekkel is találkozhatunk. 

- A Lego Fabuland a 80-as évben volt kapható, a gyűjtők nagy kedvence!

Ha egy Lego doboz előkerül, garantált lesz a játék, a szórakozás, a kreatív élmény. 

Böngésszen kedvére Honlapunkon, válogasson a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!