Lego játékok

Lego játékok 

437 terméket találtam.

Alkategóriák

Lego minifigurák

Egyedi Lego Minifigurákat rendelhet itt nálunk. Ezek a Lego figurák segítségével teljes lesz a Lego készlet. Így már jobban beleélhetik magukat a játékba, gazdagodik a Lego játékgyűjtemény, nagyobb lesz a játékélmény. Filmhősök: Star Wars, Harry Potter, munkások, űrhajósok, katonák és még sok más figura vár Rád! Böngéssz kedvedre a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!

Lego állatok

A Lego háziállatok és vadállatok méretarányosan kidolgozott kiegészítők. A gyermekek szeretnek gondoskodni a Lego állatokról, ha ezeket a kis állatkákat Lego figurákként megkapják, fejleszthetik empátiájukat, együttérzésüket, gondoskodnak róluk. Szükség van rá a házak, várak és egyéb készletek teljessé tételénél. Nálunk folyamatosan bővülő választékot talál, amelyekből öröm kiválogatni a Lego állatkákat.

Lego kiegészítők

Kilós építőkockákkal, egyéb kiegészítőkkel nagyon sokféle Lego készletet készíthet,ha innen vásárol Legot. Az elkészült épület bővíthető,variálható, folyamatosan megújuló választékunkból.

Lego készletek

Lego készletek összeállított szettek, gyűjtemények találhatók ebben a kategóriában. Ha gyermekének örömet szeretne szerezni, itt válogasson! A játékban csak a fantázia szabhat határt. Lego ömlesztett lego is kapható, amelyből építményeket, akár városokat is lehet építeni.

Lego járművek

Lego járművek: a Lego járművekbe beültethetjük a Lego emberkéket,vezethetik. A Lego járművek szétszedhetők,variálhatók. Különleges készleteket készíthetünk belőle.

Lego Star Wars

A Star Wars Lego gyűjtemény a Star Wars sorozat alapján készült.  A szereplők elevenednek meg a figurákban,járművekbe ülnek, a rajongók nagy örömére.

Lego Fabuland

Lego Fabuland egy régi, ritka szép Lego világot  jelenít meg. Ez a Lego széria különlegesen kedves, meseszerű. 1979-ben adták ki az elsőt, gyűjtők számára drágakincs.

oldalanként
Huf1530https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49562-lego-chima-oroszlan-toerzsfonoek.html

Lego Chima oroszlán törzsfőnök

1,530 Ft 1,700 Ft -10%
Raktáron
Huf1530https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49560-lego-chima-oroszlan-toerzsfonoek.html

Lego Chima oroszlán törzsfőnök

1,530 Ft 1,700 Ft -10%
Raktáron
Huf5310https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/49272-lego-belville-keszlet-a.html

Lego Belville készlet

5,310 Ft 5,900 Ft -10%
Raktáron
Huf900https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49182-lego-supergirl.html

Lego Supergirl

900 Ft 1,000 Ft -10%
Raktáron
Huf1080https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/49179-lego-tini-nindzsa-donatello-teknoc.html

Lego Tini Nindzsa Donatello teknőc

1,080 Ft 1,200 Ft -10%
Raktáron
Huf1170https://jatekparadicsom.com/lego-kiegeszitok/49158-kis-lego-zoeld-alaplap-16-x-16.html

Kis Lego zöld alaplap

1,170 Ft 1,300 Ft -10%
Raktáron
Huf1980https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/49151-lego-epitesi-utmutato-csomag.html

Lego építési útmutató csomag

1,980 Ft 2,200 Ft -10%
Raktáron
Huf3510https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/48997-lego-technic-versenyauto.html

Lego Technic versenyautó

3,510 Ft 3,900 Ft -10%
Raktáron
Huf2700https://jatekparadicsom.com/lego-jatekok/48962-lego-ninjago-repuelogep-figuraval.html

Lego Ninjago repülőgép figurával

2,700 Ft 3,000 Ft -10%
Raktáron
Beszerzés alatt
Huf270https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48958-lego-munkas-figura.html

Lego munkás figura

270 Ft 300 Ft -10%
Beszerzés alatt
Huf1800https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48882-lego-motoros-figura.html

Lego motoros figura

1,800 Ft 2,000 Ft -10%
Raktáron
Huf1350https://jatekparadicsom.com/lego-minifigurak/48881-lego-ninjago-figura.html

Lego Ninjago figura

1,350 Ft 1,500 Ft -10%
Raktáron
Mutat 1 - 12 / 437

LegoR játékok

 világáról:

A Lego egy kiváló minőségű anyagból készített építőjáték. 1932-ben gyártották az első kockát, abból fejlődött ki a világszerte ismert márkavédett játékcsalád. A Lego szót mindenki ismeri; felnőtt és gyermek egyaránt. Játszhat vele a pici baba is, mert a Lego Primo vagy Lego Quatro kifejezetten nekik készült, nagyobb formavilágú, elnagyolt kialakítású. Kisgyermek és felnőtt önfeledten játszik együtt vele, kiváló fejlesztő szórakozás. Csak a fantázia szabhat határt, mit tudnak megépíteni a kockákból, elemekből és kiegészítőkből. Fejleszthetjük vele a motorikus mozgást, a kézügyességet, a kreativitást. Sokféle színben gyártjàk,  szépérzék is fejlődik általa. A Lego összehozza az egész családot, órákat lehet játszani, építeni, variálni, kiegészíteni az elkészült művet, épületet, készletet.

Lego tematizált játékcsoportokból áll. A fiús játékoktól a lányosig mindenki talál kedvére való készletet.

A filmek is megihlették a gyártók fantáziáját, elkészítették a Lego filmszereplők és helyszínek kicsinyített mását. A Star Wars Lego az egyik legkeresettebb típus, gyűjtők kedves vágya, hogy minél több darab a birtokában legyen! A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/18524-star-wars-lego-figura.html De népszerű játék filmhős Harry Potter is, Mickey egér és sok más is életre kel ebben a játékvilágban. Fejlődik az alkotóképesség, a problémamegoldás.

A Lego játékok sok fajtájával találkozhatunk.

- Lego City Lego város amelyben arányosan jelennek meg az épületek, a járművek, az emberek, állatok és kiegészítők. Különböző szettekkel szerezhetünk örömet gyermekünknek, és bővíthetjük a Lego városunkat.

- Lego vonatos játékok; kiemelkedik a Lego fajtái közül. Gondossággal lettek összeállítva, a kézzel tologatóstól az elemesig. 

- A Lego Technik járművek mechanikai funkciókkal rendelkeznek, összeszerelése gondosságot és pontosságot igényel. Kedvelt a gyűjtők körében. A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/22213-lego-technik-versenyauto.html

- A Lego Castle Lego várakhoz speciális elemeket gyártottak, hogy valósághű legyena felépítmény. Kiegészíthető hadsereggel, katonákkal, lovakkal, fegyverekkel, ágyúkkal és egyéb kiegészítőkkel.

- A Lego kalózos készletek rajzolása eltér a hagyományos emberekétől, az igazi kalózokról mintázták. Az alaplapok tavasak és egyéb terepmintásak. 

- Lego Mindstorms, Lego Búvárok, Lego Juniors, Lego Nexo  Knights, Lego Ninjago, Lego Friends és Lego Space készletekkel is találkozhatunk. 

- A Lego Fabuland a 80-as évben volt kapható, a gyűjtők nagy kedvence!

Ha egy Lego doboz előkerül, garantált lesz a játék, a szórakozás, a kreatív élmény. 

Böngésszen kedvére Honlapunkon, válogasson a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!