Lego játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Aktív szűrők

LEGO Scala Kate baba

LEGO Scala Kate baba

Regular price 4 900 Ft -15% Ár 4 165 Ft
Raktáron
  • -15%
  • ÚJDONSÁG
Lego kis fenyőfa

Lego kis fenyőfa

Regular price 1 000 Ft -15% Ár 850 Ft
Raktáron
  • -15%
  • ÚJDONSÁG
LEGO Creator 8291 Tűzoltóautó, hiányos

LEGO Creator 8291...

Regular price 8 900 Ft -15% Ár 7 565 Ft
Raktáron
  • Kiárusítás!
  • -15%
LEGO bordó polip

LEGO bordó polip

Regular price 2 500 Ft -15% Ár 2 125 Ft
Raktáron
  • -15%
LEGO Technic 42057 Ultrakönnyű helikopter

LEGO Technic 42057...

Regular price 2 900 Ft -15% Ár 2 465 Ft
Raktáron
  • Kiárusítás!
  • -15%
Lego cápa

Lego cápa

Regular price 1 600 Ft -15% Ár 1 360 Ft
Raktáron
  • -15%

 A Lego ® játékok: Lego minifigurák (emberek, állatok, készletek fegyverekkel), különböző kiegészítők találhatók honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában. Összeállított "kilós" Lego csomagok színes építőkockákkal a képeken látható összeállításban és formában. Egyedi építményeket, járműveket vagy csatákat készíthetsz a segítségével . Állítsd össze magadnak álmaid Legos dobozát! Bontakoztasd ki kreativitásodat, képzeletednek semmi sem szabhat határt.

A Lego egy kiváló minőségű anyagból készített építőjáték. 1932-ben gyártották az első kockát, abból fejlődött ki a világszerte ismert márkavédett játékcsalád. A Lego szót mindenki ismeri; felnőtt és gyermek egyaránt. Játszhat vele a pici baba is, mert a Lego Primo vagy Lego Quatro kifejezetten nekik készült, nagyobb formavilágú, elnagyolt kialakítású. Kisgyermek és felnőtt önfeledten játszik együtt vele, kiváló fejlesztő szórakozás. Csak a fantázia szabhat határt, mit tudnak megépíteni a kockákból, elemekből és kiegészítőkből. Fejleszthetjük vele a motorikus mozgást, a kézügyességet, a kreativitást. Sokféle színben gyártjàk,  szépérzék is fejlődik általa. A Lego összehozza az egész családot, órákat lehet játszani, építeni, variálni, kiegészíteni az elkészült művet, épületet, készletet.

Lego tematizált játékcsoportokból áll. A fiús játékoktól a lányosig mindenki talál kedvére való készletet.

A filmek is megihlették a gyártók fantáziáját, elkészítették a Lego filmszereplők és helyszínek kicsinyített mását. A Star Wars Lego az egyik legkeresettebb típus, gyűjtők kedves vágya, hogy minél több darab a birtokában legyen! A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/18524-star-wars-lego-figura.html De népszerű játék filmhős Harry Potter is, Mickey egér és sok más is életre kel ebben a játékvilágban. Fejlődik az alkotóképesség, a problémamegoldás.

A Lego játékok sok fajtájával találkozhatunk.

- Lego City Lego város amelyben arányosan jelennek meg az épületek, a járművek, az emberek, állatok és kiegészítők. Különböző szettekkel szerezhetünk örömet gyermekünknek, és bővíthetjük a Lego városunkat.

- Lego vonatos játékok; kiemelkedik a Lego fajtái közül. Gondossággal lettek összeállítva, a kézzel tologatóstól az elemesig. 

- A Lego Technik járművek mechanikai funkciókkal rendelkeznek, összeszerelése gondosságot és pontosságot igényel. Kedvelt a gyűjtők körében. A honlapunkon talál belőle: https://jatekparadicsom.com/lego-emberek-/22213-lego-technik-versenyauto.html

- A Lego Castle Lego várakhoz speciális elemeket gyártottak, hogy valósághű legyena felépítmény. Kiegészíthető hadsereggel, katonákkal, lovakkal, fegyverekkel, ágyúkkal és egyéb kiegészítőkkel.

- A Lego kalózos készletek rajzolása eltér a hagyományos emberekétől, az igazi kalózokról mintázták. Az alaplapok tavasak és egyéb terepmintásak. 

- Lego Mindstorms, Lego Búvárok, Lego Juniors, Lego Nexo  Knights, Lego Ninjago, Lego Friends és Lego Space készletekkel is találkozhatunk. 

- A Lego Fabuland a 80-as évben volt kapható, a gyűjtők nagy kedvence!

Ha egy Lego doboz előkerül, garantált lesz a játék, a szórakozás, a kreatív élmény. 

Böngésszen kedvére Honlapunkon, válogasson a folyamatosan bővülő Lego kínálatunkból!