My Scene Barbie babák

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

My Scene babák

35 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

My Scene Barbie babák különleges arcú,divatosan öltöztethető divatbabák! Különleges az arcuk, alakjuk áramvonalas, divatos ruhát viselnek. Amerikai divatbaba, Mattel volt a gyártója, 2002-ben adták kiaz első My Scene Barbie babát. Karcsú a testük, derekukat nem lehet csavarni és a fenekük nagyobb. Kicsi az orruk, széles az orrcsontjuk, hatalmas a szempillájuk és csillogó a szemük. Cipőjük egyedi, de a Bratz babákkal ellentétben van saját talpuk, arra húzzák a cipőt, a Barbie cipő is illik a lábukra. A fiú babáknak excluzív az arcmintája, arcuk mosolygó. Ajkuk túlzott, széles, szemük duzzadt, erősen kisminkelt. Jelentős versenytársa az MGA által gyártott Bratz babáknak. Szebbek és sokkal kimunkáltabbak. Eredetileg 3 karaktert terveztek belőle, végül tíz féle My Scene babát adtak ki. 2002-ben jelent meg Barbie, Madison és Chelsea. Személyiségük és etnikumuk különböző volt, ruháik és öltözködésük extrém formában divatos volt. Nevüket Barbie kivételével New York városrészeiről kapták. Hamarosan fiú babákat is kiadtak a sorozathoz, 2003-tól kezdve megjelent Nolee, Bryant, River és Hudson. A lány My Scene Barbie karakterek száma is bővült, megjelent  Delancey, Ellis, Kenzie, Nia, és a különleges karakterek: Lindsay, Jai, Tyson és Ryan. Saját háziállatuk is volt, amelyekről gondoskodhatnak. 
2004-ben új mosolygó arcmintákat készítettek a férfi és női karaktereknek. A női babákból csak pár karaktert készítettek így, de a férfi babákat ezekkel a mosolygós öntőformákkal készítették 2005 elejéig. A „Club Birthday” sorozatától kezdve arcmintáikat ismét normál arcformákra cserélték, így jobban hasonlítottak a A Bratz babasorra. 2005 végén kiadták a "My Bling Bling" nevű sort. A babák rövidebb ruhákat és térdhosszú lábbeliket viseltek. Ezek átlagosabb babákat eredményeztek, nem voltak olyan extrémek, mint az előző kollekció. Új arcformát is bevezettek, amelyben a babák részletesebb sminkkel és szemmel jelentek meg. 2006 végén Barbie-t egy másik Kennedy nevű karakter baba váltotta fel, aminek ugyanazok a tulajdonságai voltak, mint neki, Barbie barátját és háziállatát váltotta fel. Kennedy először a „Fab arcok / kifejezések” sorban jelent meg. A 2006-os "Swappin" sorozatától kezdve két új arcmintát készítettek a női babák számára - az egyik félig nyitott mosolygós szájjal, a másik pedig egy új, zárt gördülő szájjal rendelkezett. 2007-ben elindult egy kissé ellentmondásos babacsalád, a „Growing Up Glam” elnevezéssel: ha egy kulcsot elfordítottunk a baba hátulján, akkor magasabbá vált, és a melle is növekedni kezdett, hasonlóan a hírhedt „Growing Up” -hoz és a Up Skipper "Barbie babához. 
A Mattel 2008-ban befejezte a babák eladását az Egyesült Államokban, de más országokban még árulták a babákat. A Mattel cég 2011-ben abbahagyta a gyártást, bár a webhely 2014-ig működött.