Bandolino párosító játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Bandolino párosító játékok

120 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

Nézd, olvasd, párosítsd, tekerd a megfelelő helyre a madzagot!

A játék német nyelvű, de nyelvtudást nem igényel. Az illusztrációk segítenek, az egész feladatsor kizárólag képekből áll. Ez egy rendkívül jó fejlesztő játék akár 3 éves kortól. Mi tartozik hozzá? Keresd a hibát, mi nem tartozik hozzá! Történetlánc, színek,- formák, és még sok más témában találhatsz feladatokat. A játék nagyon egyszerű, hiszen a felső sorban minden képhez tartozik egy válasz az alsó sorból, de ez nem pont egymás alatti kép, tedd a megfelelő helyre a madzagot, majd ha készen vagy, megfordítod és a hátoldalán azonnal ellenőrizheted is magad, hogy jól válaszoltál-e. Tehát fűzd a megfelelő helyre a madzagot, ha elkészültél, megfordítod a lapot, így máris látod az eredményt, hogy jól dolgoztál-e. Minden lap hátoldalán megtalálható a jó vonalvezetés. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában készségfejlesztő párosító játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt: Mini Bandolino, Bandolo, Super Bandolo, Finger Quiz, Rollino, Schlüssel Quiz játékok széles választékban. Olyanok is melyek antik darabok, máshol már nem kaphatók és kizálólag külföldön jelentek meg.

Bandolino

A szórakoztató oktató játékok

A gyerekek meg akarják érteni a világot, és minden tantárgyról kérdeznek. A kicsik már az óvodában szeretnék, ha tényszerű kérdéseiket az életkornak megfelelő módon magyaráznák el. Az óvodában és az általános iskolában a kérdések pontosabbá válnak, a gyerekek érdeklődési körei pedig változatosabbá válnak. A Bandolino oktatási játékokkal a gyerekek önállóan válaszolhatnak tényszerű kérdéseikre, megismerhetik a tudás területeinek részleteit, és szórakozással és kíváncsisággal új területeket tanulhatnak meg. A Bandolino az óvodás korban és az általános iskolában is elfoglalja a gyerekeket az izgalmas fonalas játékon keresztül.

 

Hogyan működik a Bandolino oktatójáték?

A Bandolino játékok erős, téglalap alakú kartonrekeszek, amelyek megoldási zsinórral vannak ellátva. A Bandolinos 32 oldalán feladatokat és megoldásokat nyomtatnak, amelyek megfelelnek az oktatási játék témájának. Minden válaszmezőnek van egy bevágása, amelybe a gyermeknek be kell csomagolnia az oldatzsinórt. Ez azt eredményezi, hogy az egyes ventillátorkártyák hátoldalán a megoldáskábel mintázata látható. Ha az egyes feladatok helyesen kapcsolódnak a megfelelő megoldásokhoz, akkor a karakterlánc mintája egybevág a nyomtatott mintával, és gyermeke önállóan megoldotta a téma első rejtvényét.

Élénk színek és praktikus formátum

A Bandolinok mérete 7,6 cm x 23,4 cm x 2,3 cm, így nagyon praktikusak és bárhová elvihetők. Ha az autóút attól félünk, hogy unalmassá válik a gyerekek számára, vagy ha várni kell a gyermekorvosnál, vagy ha egy esős délután rokonok látogatásával szerepel a programban: A Bandolino garantálja, hogy gyermeke egyedül foglalhatják el magukat, és jól érzik magukat a tanulásban és a felfedezésben. Az egyes kártyák színes, gyermekbarát illusztrációkkal vannak ellátva. Az óvodáskori bandolinóval felfedezik a színeket, a formákat vagy a természetet, és 4 éves kortól játszhatják őket. Az óvodában kissé nehezebb témák várják a gyermekeket 5 éves koruktól. Az általános iskolás bandolinóval gyermeke közlekedési oktatásra, helyesírási gyakorlatokra, olvasási és számtani feladatokra szolgáló játékokat végezhet, vagy érdeklődhet az unikornisok, dinoszauruszok, csillagok, lovak vagy vasút, hajó és repülőgép témái iránt. Bármelyik téma is érdekli a gyermekedet, melyik területet szeretné felfedezni, vagy mely területeken szórakozik és szeretne rejtvényeket megoldani: A vicces, Bandolino sorozat széles választékkal rendelkezik, több mint 50 különböző témakörrel. A mini-Bandolinosok mindössze 12 feladatkártyával alkalmasak kis ajándékokra vagy ajándéktárgyként egy gyermek születésnapi partijára is.

 

Az általános iskolás, óvodás és óvodai Bandolino sorozatban különböző német gyermekkönyv-szerzők vettek részt, akik az egyes témákat tananyagként fejlesztették ki. A szerzők között olyan ismert gyermekkönyv-szerzők vannak, mint Bianca Johannsen, Britta Vorbach, Christine Morton, Friederike Barnhusen, Brigitta Nicolas, Jo Moore vagy Ina Hoffmann. A nem elektronikus tanulási játék hatása és fenntarthatósága különösen figyelemre méltó az óvodásoknál és az általános iskolásoknál. A koncentrációt és a memória teljesítményét jelentősen növeli a tekercselés feladat.

 

Játékok, szórakozás, rejtvények és ugyanakkor fontos alapfogalmak és témák gyakorlása és megtanulása: ezt ígéri a Bandolino, a Area kiadó robusztus rajongói fonalass játékai. Gyermeke imádni fogja ezeket a játékokat!

https://jatekparadicsom.com/87-bandolino-parosito-jatekok