LÜK fejlesztő játékok

Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

LÜK fejlesztő játékcsalád

125 termék található.

Alkategóriák

Aktív szűrők

40 éves szakmai múltra és sikerre tekint vissza a nemzetközileg ismert és elismert fejlesztő játékcsalád: a LÜK. Játékosan, indirekt módon fejleszti a gyermek figyelmét, megfigyelőképességét, logikus gondolkodását. Aktívan segít az iskolára való felkészülésben. Otthoni és intézményes fejlesztőmunkához egyaránt ajánljuk!

A Westermann-Lernspielverlag LÜK-je az önkontroll tanulási rendszere, amelyet több mint 40 éve próbálnak ki és teszteltek. A LÜK doboz a tanulást, a gyakorlást, az irányítást jelenti matematikából, németből, angolból és sok más tantárgyból. A Játékparadicsomnál minden LÜK tanulási rendszert megtalál, nagyon olcsó, és a legtöbb füzetük azonnal elérhetők.

LÜK dobozaink a LÜK oktatójátékokhoz:

LÜK tábla nagy, 24 lemezzel és a hozzá illő tanulási füzetek az 1. és 7. osztály között vannak.

Mini LÜK doboz 12 lemezzel ideális belépő az óvodába és az általános iskolás korosztálynak.

Bambino LÜK megoldás eszköz óvodásoknak, az első LÜK játék.

A Westermann-Verlag-i LÜK számos módon támogathatja a következő generációt az érzékeny fejlődési szakaszokon túl az általános iskolás korig és az iskoláig. A LÜK mindig olyan játék marad, amelyet a gyerekek szeretnek játszani, a motivált tanulás alapját képezi.

Mi is valójában a LÜK doboz?

Westermann Lernspielverlag LÜK néven forgalmazzák. Idővel a tanulási segédeszközt három különböző márkára osztották, ahol a játékötlet mindig ugyanaz marad, csak a követelményeket igazították a gyermek fejlődési szakaszához. A megoldásmezőkön elrendezendő feladatlemezek akkor hoznak létre mintát, ha a megoldás helyes. Ez úgy történik, hogy bezárjuk a dobozt, az úgynevezett LÜK-dobozt, és a feladat befejezése után hátrafordítjuk, majd újra kinyitjuk.

Önkontroll a LÜK felvevő eszközzel:

A gyerekek a LÜK vezérlőeszközön keresztül ellenőrizhetik magukat, láthatják, hogy a minta tartalmaz-e hibát. Ez első pillantásra felismerhető, de a füzet sablonjával is össze lehet hasonlítani. A gyerekek most újra bezárhatják a LÜK dobozt, újra megfordíthatják, és újra helyesen megoldhatják a rossz feladatot. Ebből a célból a lemezt, amelyet elöl egy számmal, a hátoldalon pedig egy mintarésszel nyomtatnak, eltávolítják a dobozból, és a megfelelő helyre helyezik az eszközben. Most a minta helyes, és a gyerekeknek meglesz a sikerélménye.

Mely LÜK füzetek vannak?

A LÜK füzetek témája az életkort tekintve az óvodás kortól és az általános iskoláig terjed, különös tekintettel a német nyelvre, a németre mint idegen nyelvre és a második nyelvre, valamint az angolra és az általános oktatásra. Vannak témák a középiskolától a gimnáziumig is. Természetesen a Bambino LÜK, Mini LÜK és LÜK márkák eltérő nehézségi foka miatt a tanulási segédeszközt a korrepetálásban és különösen a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeknél is jó ötlet használni.

A LÜK füzetek a tanterven alapulnak

Az iskolai tantárgyakról, például a matematikáról szóló LÜK-füzetek a tanterven alapulnak, és felhasználhatók az osztálytermi gyakorlásra, valamint a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek támogatására. De még a jó tanulókat és a tanterv által gyengén teljesítő gyermekeket is újra motiválhatják a LÜK feladatokkkal, ha trükkös feladatokat mutatnak be nekik. Ezért a tanulási segédeszköz az életkori ajánlástól függetlenül is használható. Természetesen minden olyan gyakorlat, amely egy tanítási témára összpontosít, mint például a német téma, otthon is elvégezhető. A LÜK táblával történő önkontroll révén a gyerekek saját maguk irányíthatják sikereiket.

Különbség Bambino LÜK, Mini LÜK és LÜK  24db-os között:

A tanulási rendszerek nem kompatibilisek egymással, hanem nehézségi szempontból egymásra épülnek. Az alábbiakban részletesen áttekintjük az egyes rendszereket:

 

Bambino LÜK

A Bambino LÜK a kicsiket célozza meg, és kétéves kortól óvodás korig alkalmas gyermekek számára. A feladatok megoldásához és a minta elhelyezéséhez szükséges lapok száma hat. Így a Bambino LÜK doboz egyben a tanulási segédeszköz is a legegyszerűbb nehézségi fokon, és segít a gyerekek ezen tanulási fázisaiban, ebben az életszakaszban különösen fogékonyak bizonyos képességek fejlesztésére. A szakértők szerint különösen kedvező korszak két-hat éves korban van. Itt fontos a tehetségek és képességek felébresztése és előmozdítása. A Bambino LÜK oktatási játék nagy segítség lehet játszva tanulva az építőelemekkel és egyéb oktatási játékokkal.

https://jatekparadicsom.com/luk-fejleszt-jatekcsalad/48717-bambino-luek-fuezet-koncentracios-feladatok-keszlet.html

Mini LÜK

A Mini LÜK táblának átlátszó része van, amely a LÜK füzet feladatoldalára helyezhető. Ennek eredményeként csökkenthető a Mini LÜK nehézségi szintje, mivel a normál nehézség az átlátszó rész nélkül és a tábla alján lévő megoldásmezővel működik. A Bambino LÜK-kel ellentétben a Mini LÜK oktató játéknak még hat feladatlapja van, azaz összesen 12 lapka. Különösen alkalmas általános iskolában és LÜK készletként az óvodák számára is. Az iskoláskorú LÜK füzeteket évfolyamszint és tantárgy szerinti korhatár-ajánlással adják meg, így könnyebb a választás. Az óvodáskor számára olyan témák választhatók ki, amelyek az észlelés és a logikus gondolkodás révén biztosítják a szükséges kompetenciákat a későbbi iskolai tantárgyakhoz és a társadalmi interakcióhoz. Néhány példa a megfelelő füzetekre a LÜK füzetek: Minden, amit láthat, kalandozás a városban és Cheeky biztonságos a közúti forgalomban.

https://jatekparadicsom.com/luk-fejleszt-jatekcsalad/41802-luek-keszsegfejleszto-keszlet.html

LÜK 24-es doboz

A LÜK 24 db rendelkezik, és így a legmagasabb nehézségi szintet adja. Az általános iskolában és a gimnáziumban is alkalmazható. A LÜK füzetek ennek megfelelően sokféle témával foglalkoznak. A füzetekkel kiegészíthető iskolai feladatok például az osztály német diktálásaiban, esszéiben és nyelvtanában segítenek. A matematikában a LÜK felhasználható a bonyolultabb számítás, az alapok és a mentális aritmetika gyakorlására. De a földrajz és az idegen nyelvű angol tantárgyakhoz is különböző LÜK füzetek állnak rendelkezésre.

 

Vásárlási tipp a megfelelő LÜK oktatási játékhoz

Ha LÜK oktatójátékot vásárol, kérjük, győződjön meg arról, hogy a háromféle LÜK sorozat: bambinoLÜK, miniLÜK és LÜK nem kompatibilis egymással. A sorozathoz tartozó táblák és LÜK füzetek egymáshoz szükségesek. A kezdéshez egy LÜK-készletet is olcsón vásárolhat, így a munkafüzetet és a táblát egy csomagban együtt kapja meg. Ha most LÜK füzeteket szeretne vásárolni vagy rendelni más témákkal vagy tanítási tantárgyakkal, akkor már csak a füzetre lesz szüksége.

 

Ha további táblára van szüksége, például azért, mert egyszerre több gyermek szeretne gyakorolni a tansegítő eszközzel, vagy az egyetlen elveszett, megvásárolhatja azt is tőlünk külön. Keresse meg az összes LÜK oktatási játékot és még sok mást, hogy segítse gyermekeit életkor, fejlesztési igények és iskolai tantárgyak szerint, válogatva a Játékparadicsom széles választékából, és rendelje meg nálunk online.