BLOG
Blog navigation

Ízelítő cikkeinkből

Latest comments

 • Vakáció Akció - Meghosszabítva!
  Vakáció Akció - Meghosszabítva!
  10 Megtekintések Kedvelve

  Ebben a nehéz gazdasági helyzetben úgy érezzük, felelősségünk van abban, hogy a szülők, nagyszülők olcsóbban tudjanak vásárolni játékot gyermeküknek. Ezért mi nem árat emelünk, hanem egész augusztusban mindent kedvezményesen adunk továbbra is. Reméljük ezzel örömet tudunk szerezni Nektek és gyermekeiteknek, unokáitoknak.

  Olvass tovább
 • Játékok Vakáció idejére
  Játékok Vakáció idejére
  73 Megtekintések Kedvelve

  Székfoglaló játék gyerekzsúrra, táborba, foglalkozáskor

  Olvass tovább
 • Ajándék élményutalvány
  Ajándék élményutalvány
  160 Megtekintések Kedvelve

  Különleges akciónk keretén belül, 40.000 Ft értékű élményutalványt adunk ajándékba a 10.000 Ft feletti rendelésekhez a zalakarosi Aphrodite Hotel-be.

  Olvass tovább
 • Mikulás napi ajándék ötletek
  Mikulás napi ajándék ötletek
  750 Megtekintések Kedvelve

  Mikulás napját mindig nagy izgalommal és kiváncsan várják a gyerekek, vajon mit rejt majd a szépen megtisztított csizma, amit kikészítettek előző este.

  Olvass tovább
 • Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  890 Megtekintések Kedvelve

  A Hasbro cég egyik legismertebb és legkedveltebb termékcsaládja a My Little Pony, azaz az Én kicsi pónim lovacskák melynek megalkotása és gyártása egészen az 1980-as évekre nyúlik vissza.

  Olvass tovább
 • Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  793 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 3 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók érkeznek hozzánk: Villám McQueen, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: Villámot és barátait, World Grand Prix és Radiator Springs futamok versenyautóit, valamint roncsderbi szereplőket....

  Olvass tovább
 • Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  668 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 2 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók folyamatosan érkeznek hozzánk: Villám McQueen és barátai, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: nem csak Villámot, de még sok másik szereplőt is, olyanokat is, melyek máshol már nem beszerezhetők.

  Olvass tovább
 • Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  789 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Verdák - 1. rész Minden, ami Disney: Cars, Verdák mesesorozat 1. – 2. – 3. részével kapcsolatos: Verdák szereplők - versenyzők, csapattagok, kommentátorok, szerelő pickup autó, szurkoló karakterautók. Szponzorcégek és alapítóik – Rust-eze, Dinoco, Leak Less, Octain Gain, Rev-N-Go, Carbon Cyber, Spare Mint, Shifty Drug. Kipuffogófürdő: Villám McQueen és barátai – Cimbi, Sally, Ramone, Tőti, Guidó, Luigi és a többiek. Fontosabb versenyek: World Grand Prix, Radiator Springs...

  Olvass tovább
 • Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  431 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában Monster High és Ever After High babák és kiegészítőik széles választékban és változatos kivitelben. Olyanok is, melyek máshol már nem beszerezhetők.Találkoztál már ezekkel a különleges Monster High – Szörny Suli játékbabákkal? Ők mind a Monster High középiskolába járnak, a szüleik pedig legendás szörnyek és lények. Nem csak babák vannak az oldalon, hanem Monster High kiegészítők is. Találhatsz itt babaházhoz bútorokat: széket, fotelt,...

  Olvass tovább
 • Halloween népszokás
  Halloween népszokás
  275 Megtekintések Kedvelve

  A Halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet. - a Samhain-t, vagyis "a nyár végét", ekkor áldoztak a Napisten és a holtak Ura előtt.

  Olvass tovább
 • Csecsemők és a játék
  Csecsemők és a játék
  180 Megtekintések Kedvelve

  Az újszülöttek először a környezetükkel ismerkednek meg. Nagy változás ez az anyaméhben eltöltött hónapok után. Ebben az alkalmazkodásban még a súlyukból is veszítenek. Szervezete pár nap alatt megszokja a külvilágot, de még ekkor a legfontosabb elfoglaltság a táplálkozás és az alvás. Az első hónapban a baba majdnem az egész napot végigalussza.   Amikor nem alszik, eszik vagy sír, mert valamit szeretne, és így jelzi a környezetének. Ha felveszik, megnyugszik és elhallgat. A finom melengető...

  Olvass tovább
 • Üveggolyók versenye
  Üveggolyók versenye
  158 Megtekintések Kedvelve

  Régi klasszikus játékot mutatunk most be Nektek.

  Olvass tovább
Showing 1 to 12 of 52 (5 Pages)