BLOG
Blog navigation

Ízelítő cikkeinkből

Latest comments

 • Gyermekjátékok szerepe gyermekünk fejlesztésében
  Gyermekjátékok szerepe gyermekünk fejlesztésében
  1399 Megtekintések Kedvelve

  A gyermekjátékok kiválóan alkalmasak a gyerekek készségfejlesztésére. Az énekes, mozgásos és ritmusos népi- és gyermekjátékok is fejlesztik a gyerekek beszédkészségét és társas kapcsolati készségét.

  Olvass tovább
 • Játéklehetőségek szabadban 1.
  Játéklehetőségek szabadban 1.
  1199 Megtekintések Kedvelve

  Lábnyomtülekedés: Ez egy olyan játék, amely biztosan próbára tesz és megnevettet bármilyen életkorú gyermeket. Nemcsak a gyerekek, hanem a velük játszó felnőtteknek is nagyon jó szórakozást nyújt ez a közös játék.

  Olvass tovább
 • Játék a szabadban
  Játék a szabadban
  1376 Megtekintések Kedvelve

  Játék a szabadban Itt a tavasz, a napsütés, a jó idő csalogat bennünket, ne a lakásban legyünk, szervezzünk programokat a jó levegőn

  Olvass tovább
 • - 15 % Akció - Meghosszabítva!
  - 15 % Akció - Meghosszabítva!
  1980 Megtekintések Kedvelve

  Ebben a nehéz gazdasági helyzetben úgy érezzük, felelősségünk van abban, hogy a szülők, nagyszülők olcsóbban tudjanak vásárolni játékot gyermeküknek. Ezért mi nem árat emelünk, hanem egész szeptemberben mindent kedvezményesen adunk továbbra is. Reméljük ezzel örömet tudunk szerezni Nektek és gyermekeiteknek, unokáitoknak.

  Olvass tovább
 • Játékok Vakáció idejére
  Játékok Vakáció idejére
  1585 Megtekintések Kedvelve

  Székfoglaló játék gyerekzsúrra, táborba, foglalkozáskor

  Olvass tovább
 • Ajándék élményutalvány
  Ajándék élményutalvány
  1191 Megtekintések Kedvelve

  Különleges akciónk keretén belül, 40.000 Ft értékű élményutalványt adunk ajándékba a 10.000 Ft feletti rendelésekhez a zalakarosi Aphrodite Hotel-be.

  Olvass tovább
 • Mikulás napi ajándék ötletek
  Mikulás napi ajándék ötletek
  2060 Megtekintések Kedvelve

  Mikulás napját mindig nagy izgalommal és kiváncsan várják a gyerekek, vajon mit rejt majd a szépen megtisztított csizma, amit kikészítettek előző este.

  Olvass tovább
 • Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  2681 Megtekintések Kedvelve

  A Hasbro cég egyik legismertebb és legkedveltebb termékcsaládja a My Little Pony, azaz az Én kicsi pónim lovacskák melynek megalkotása és gyártása egészen az 1980-as évekre nyúlik vissza.

  Olvass tovább
 • Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  3527 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 3 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók érkeznek hozzánk: Villám McQueen, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: Villámot és barátait, World Grand Prix és Radiator Springs futamok versenyautóit, valamint roncsderbi szereplőket....

  Olvass tovább
 • Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  3465 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 2 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók folyamatosan érkeznek hozzánk: Villám McQueen és barátai, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: nem csak Villámot, de még sok másik szereplőt is, olyanokat is, melyek máshol már nem beszerezhetők.

  Olvass tovább
 • Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  4511 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Verdák - 1. rész Minden, ami Disney: Cars, Verdák mesesorozat 1. – 2. – 3. részével kapcsolatos: Verdák szereplők - versenyzők, csapattagok, kommentátorok, szerelő pickup autó, szurkoló karakterautók. Szponzorcégek és alapítóik – Rust-eze, Dinoco, Leak Less, Octain Gain, Rev-N-Go, Carbon Cyber, Spare Mint, Shifty Drug. Kipuffogófürdő: Villám McQueen és barátai – Cimbi, Sally, Ramone, Tőti, Guidó, Luigi és a többiek. Fontosabb versenyek: World Grand Prix, Radiator Springs...

  Olvass tovább
 • Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  1541 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában Monster High és Ever After High babák és kiegészítőik széles választékban és változatos kivitelben. Olyanok is, melyek máshol már nem beszerezhetők.Találkoztál már ezekkel a különleges Monster High – Szörny Suli játékbabákkal? Ők mind a Monster High középiskolába járnak, a szüleik pedig legendás szörnyek és lények. Nem csak babák vannak az oldalon, hanem Monster High kiegészítők is. Találhatsz itt babaházhoz bútorokat: széket, fotelt,...

  Olvass tovább
Showing 1 to 12 of 55 (5 Pages)