12 dec, 2018

Barbie anno és napjainkban

Szerző: Judit Baranyi : Játékparadicsom Blog Komment: 0 Megtekintések: 402

Napjainkban ki ne tudná a Barbie szó hallatán, hogy melyik ikonikus babáról van szó. A Barbie baba Ruth Handler német hölgy nevéhez fűződik, aki gyermekei után nevezte el a lány babát Barbie-nak a fiút babát pedig Ken-nek. 

A legelső darabok Japánban készültek 1959-ben és a kezdeti sikereket csak egyre nagyobb sikerek követték. Rengeteg fajtája készült és készül a mai napig, hiszen a Barbie babák kislányok közkedvelt játékai, de akár gyűjtők féltve őrzött vagy hőn áhított kincsei. A babákat és hozzájuk tartozó számos kiegészítőket a Mattel vállalat gyártja. A babákat megvásárolhatjuk szinte bármilyen hajszínnel és hajhosszal, különböző ruházattal és karakterrel. Ilyenek például a tornász Barbie, hercegnő Barbie, balerina Barbie, afro Barbie, menyasszony Barbie, sellő vagy pillangó Barbie. A babákhoz megannyi tartozék megtalálható a Játékparadicsom webáruházban többek között Barbie lovak, kisállatok, Barbie házak, autók, cipők és ruhák. Webshopunk-ban fellelhetőek különböző Barbie régiségek és ritkaságok, úgynevezett vintage Barbie-k is. Műanyag teste könnyen tisztítható, haja megmosható. Barbie elérhető hajlított és nyújtott kézzel, puha testtel, de akár színváltós sellő uszonnyal vagy szárnyakkal. Barbie abszolút halad a korral, az elmúlt közel 60 évben számos fejlődésen ment keresztül, mindig hordozta az adott kor stílusjegyeit. Kislányok szépségideálja és tökéletesség szimbóluma. A Játékparadicsomban biztos, hogy megtalálod kislányod régi vagy leendő kedvencét, de bármelyik Barbie babát vagy kiegészítőt választod ajándékba, a siker és a boldogság garantált.

Manapság ki ne tudná a Barbie szó hallatán, hogy melyik ikonikus babáról van szó. A Barbie baba Ruth Handler német hölgy nevéhez fűződik, aki gyermekei után nevezte el a lány babát Barbie-nak a fiút babát pedig Ken-nek. A legelső darabok Japánban készültek 1959-ben és a kezdeti sikereket csak egyre nagyobb sikerek követték. Rengeteg fajtája készült és készül a mai napig, hiszen a Barbie babák kislányok közkedvelt játékai, de akár gyűjtők féltve őrzött vagy hőn áhított kincsei. A babákat és hozzájuk tartozó számos kiegészítőket a Mattel vállalat gyártja.

A babákat megvásárolhatjuk szinte bármilyen hajszínnel és hajhosszal, különböző ruházattal és karakterrel.

Ilyenek például a tornász Barbie: https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/42921-vintage-tornasz-barbie-baba.html , a balerina Barbie: https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/44485-balerina-barbie-baba.html?search_query=balerina&results=11 és az énekesnő Barbie: https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/38821-popsztar-barbie-baba.html , de további különlegeségek

A babákhoz tartozó kellékek és tartozékok lehetnek: Barbie ruhák és cipők, Barbie lovak https://jatekparadicsom.com/barbie-kiegeszitk/40498-barbie-trappolo-lo-paripa.html?search_query=barbie+paripa&results=162 , Barbie házak, Barbie autók, Barbie kisállatok.

Webshopunk-ban fellelhetőek különböző Barbie régiségek és ritkaságok, úgynevezett vintage Barbie-k: https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/40973-vintage-barbie-baba-regiseg.html , https://jatekparadicsom.com/barbie-babak/43672-vintage-hercegno-barbie-baba.html?search_query=vintage+barbie&results=211

A Barbie baba azért is népszerű játék, mert kis és praktikus mérete miatt könnyen hordozható, ezért már egészen kicsi korban a lányok kedvencévé válik. Hosszú haját órákig lehet fésülni, fonni vagy akár a bátor kislányok szüleik bosszúságára fodrászkodás közben le is vághatják a haját.

Ezek a babák abszolút haladnak a korral ami a ruháikban és kiegészítőikben is megmutatkozik.

Hozzászólások

Szólj hozzá