15 júl, 2017

Itt a Vakáció, társasozásra fel!

Szerző: : Játékparadicsom Blog Komment: 1 Megtekintések: 1032

Itt a Vakáció, társasozásra fel!

Itt a nyári szünidő, ideje, hogy olyan szórakozást találjunk, ami összehozza a családot: kimozdít a televízió, a számítógép elől:

Hát igen, a jobbnál jobb társasjátékok: a legkisebb korosztálytól egészen a felnőtteknek való társasjátékok találhatók nálunk. A kicsik és a felnőttek is találnak korosztályuknak,érdeklődésüknek megfelelőt. A társasjáték az, ami összehozza az egész családot. Manapság nem kis gondot okozhat egy szülőnek eldönteni, hogy milyen játékot is vásároljon a csemetének. Egyrészt óriási választékból kell megtalálnunk a legjobbat, másrészt nagy dilemmát okozhat az is, hogy szülőként engedjük-e már egészen fiatal korban, hogy átvegyék a klasszikus, igazi értékeket képviselő társasjátékok helyét a modern számítógépes játékok? Lehet-e egyáltalán olyan társasjátékot találni manapság egy gyermek számára, ami alkalmas arra, hogy megragadja az érdeklődését, illetve fantáziáját? Szerencsére a társasjátékok között igazán nagy választék áll a rendelkezésünkre. A feladatunk pedig az, hogy olyat keressünk, amely egyaránt képes fejleszteni a gondolkodást, logikai és stratégiai érzéket, továbbá felhőtlen örömöt és szórakozást is nyújt. A társasjátékok kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az egész családot, a közösen megélt öröm, kudarc, siker - mind csupa olyan élmény, amit más típusú játék aligha tud megadni. A közös játékok segítségével gyermekünk hamar megtanulhat egy csapatban dolgozni, illetve gondolkodni, ennek következtében rendkívül intenzív agymunkát is végez, ami nagyon hasznos lehet az iskolai tanulmányokra nézve.

A társasjátékok nyújtják a legjobb megoldást a könnyed tanulásra. Válasszon Ön is minőségi társasjátékot gyermekének, és bátran rendeljen webáruházunkból!

Hozzászólások

Posztolva: szerda, július 19, 2017 Szerző KNoémi Hozzászólás írása
A Játékparadicsom jóvoltából sok társasjátékot sikerült nekünk is kipróbálnunk. :-) Volt köztük fejlesztő, vicces, tanulságos, gyönyörűen illusztrált és egyszerűbb is. Egy azonban közös volt bennük: minden játék nagy örömet szerzett a gyerekeknek. Való igaz, hogy nehéz ennyi társas közül kiválasztani a legmegfelelőbbet, ha egyáltalán létezik ilyen. Mert minden játék, amit vettünk, hozzájárul a fejlődésükhöz, tanítja őket, új információkat ad át és ami a legfontosabb: minőségi időt ajándékoz a családnak. Így bátran próbálgatjuk őket tovább, köszönjük! :-)
1 - 1 db

Szólj hozzá