21 febr, 2019

Lego játékfajták

Szerző: Judit Baranyi : Játékparadicsom Blog Komment: 0 Megtekintések: 330
A Lego játékmárkát 1932-ben alapították. Ez egy Védjeggyel ellátott név, amely egy nagyon jó, minden gyerek és felnőtt által ismert játékmárka.
 
A Lego anyaga egy nagyon jó összetételű műanyag, tartós, strapabíró, végtelen módon variálható. Szétszedhető és más módon összeépíthető.

A Lego játékcsalád több típusból áll:

-          A legkisebbeknek , 6 hónapos kortól 2 éves korig ajánlott a Lego Primo építőjáték, ami nagyobb építőelemekből áll és kerekítettek a végei, védve a kisbabát, hogy biztonságos legyen. Napjainkban ezt a játéktípust már nem gyártják.

   Honlapunkon széles választékban kapható:

https://jatekparadicsom.com/154-lego-primo?live_configurator_token=a1d92fd1a4a85f855e5d0e4aac81c042&id_shop=1&id_employee=4344&theme=&theme_font=

Található nálunk figura, kiegészítő, készlet és nagyon sokféle érdekes Primo játék.

 

-          Két éves kortól ajánlott a Lego Quatro építőjáték, elnagyoltak a  kockák, egymásba építhetők. A kockák sokféleképpen variálhatók, könnyen megfoghatók.

     

-          Három éves gyermekek már a Lego Duplo építőjátékkal játszanak. Duplo kockákból sokféle tornyot, várat lehet építeni. Választhatunk hozzá embereket, állatokat, járműveket, házelemeket, szerszámokat, mindent, amivel érdekesebbé tesszük a játékvárosunkat.

Weboldalunkon tematikusan csoportosítva találjuk meg a különféle elemeket.

https://jatekparadicsom.com/15-lego-duplo?live_configurator_token=a1d92fd1a4a85f855e5d0e4aac81c042&id_shop=1&id_employee=4344&theme=&theme_font=

 

-          A Lego építőjáték is tematikusan van csoportosítva, 6 éves kortól felnőttek kedvenc játéka.

Készletekben lehet kapni az üzletekben, de mikor kibontottuk, sokféle módon építhetjük össze.

Hozzászólások

Szólj hozzá