Popular posts
Blog navigation

Ízelítő cikkeinkből

Latest comments

Népszerű bejegyzések

 • Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  Érdekességek és tények a My Little Pony, Én kicsi pónim-ról
  324 Megtekintések Kedvelve

  A Hasbro cég egyik legismertebb és legkedveltebb termékcsaládja a My Little Pony, azaz az Én kicsi pónim lovacskák melynek megalkotása és gyártása egészen az 1980-as évekre nyúlik vissza.

  Olvass tovább
 • Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  Verdák 3 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 3. rész
  291 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 3 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók érkeznek hozzánk: Villám McQueen, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: Villámot és barátait, World Grand Prix és Radiator Springs futamok versenyautóit, valamint roncsderbi szereplőket....

  Olvass tovább
 • 4 játékos lúdtalp elleni tornagyakorlat kicsik számára
  4 játékos lúdtalp elleni tornagyakorlat kicsik számára
  244 Megtekintések Kedvelve

  Egy szakember akár több méterről is meg tudja ítélni, hogy gyermekünk lúdtalpas-e. Ha nincs még túl nagy probléma, akkor a legtöbbször ajánlani szokták a lúdtalp elleni tornagyakorlatokat, melyek rendkívül jól átmozgatják a gyermek talpizmait. A lúdtalp, vagyis az ellaposodott lábboltozat negatívan befolyásolhatja a test alátámasztását, a testtartást járás és futás közben is.

  Olvass tovább
 • Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  Verdák 1 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 1. rész
  212 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Verdák - 1. rész Minden, ami Disney: Cars, Verdák mesesorozat 1. – 2. – 3. részével kapcsolatos: Verdák szereplők - versenyzők, csapattagok, kommentátorok, szerelő pickup autó, szurkoló karakterautók. Szponzorcégek és alapítóik – Rust-eze, Dinoco, Leak Less, Octain Gain, Rev-N-Go, Carbon Cyber, Spare Mint, Shifty Drug. Kipuffogófürdő: Villám McQueen és barátai – Cimbi, Sally, Ramone, Tőti, Guidó, Luigi és a többiek. Fontosabb versenyek: World Grand Prix, Radiator Springs...

  Olvass tovább
 • Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  Monster High - Szörny Suli szereplők, játékbabák
  208 Megtekintések Kedvelve

  Szerző: M. L. Honlapunk folyamatosan bővülő kínálatában Monster High és Ever After High babák és kiegészítőik széles választékban és változatos kivitelben. Olyanok is, melyek máshol már nem beszerezhetők.Találkoztál már ezekkel a különleges Monster High – Szörny Suli játékbabákkal? Ők mind a Monster High középiskolába járnak, a szüleik pedig legendás szörnyek és lények. Nem csak babák vannak az oldalon, hanem Monster High kiegészítők is. Találhatsz itt babaházhoz bútorokat: széket, fotelt,...

  Olvass tovább
 • Relaxációs játékok gyerekeknek
  Relaxációs játékok gyerekeknek
  187 Megtekintések Kedvelve

  A kisgyermekek imádják azokat a játékos foglalkozásokat, melyek során kifejezhetik saját maguk pillanatnyi érzéseit, legyenek akár szomorúak, jó kedvűek, vagy dühösek. Természetes vágyuk ilyenkor az önkifejezés, és egyáltalán nem érdekli őket, ha esetleg ez zavar bennünket.

  Olvass tovább
 • Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  Verdák 2 szereplők, versenyautók, Disney Cars karakter kisautók 2. rész
  170 Megtekintések Kedvelve

  A Verdák 2 című népszerű, gyermekek által igen kedvelt animációs film a Pixar műhelyében készült, és a Walt Disney Pictures bemutatásában került 2017-ben a mozikba. Disney Cars, Verdák kisautók folyamatosan érkeznek hozzánk: Villám McQueen és barátai, Sally, Cimbi, sőt még Guidó is méretarányos és részletgazdag kidolgozással. Honlapunk kínálatában megtalálod a Verdák mesehősöket: nem csak Villámot, de még sok másik szereplőt is, olyanokat is, melyek máshol már nem beszerezhetők.

  Olvass tovább
 • Halloween népszokás
  Halloween népszokás
  149 Megtekintések Kedvelve

  A Halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet. - a Samhain-t, vagyis "a nyár végét", ekkor áldoztak a Napisten és a holtak Ura előtt.

  Olvass tovább
 • Karácsony
  Karácsony
  143 Megtekintések Kedvelve

  A Karácsony az egyik legszentebb, legmeghittebb ünnep.

  Olvass tovább
 • Orvososdi
  Orvososdi
  137 Megtekintések Kedvelve

  Ha szeretnénk, hogy gyermekünk ne féljen az orvostól, itt a remek alkalom erre. A komoly orvoshoz járást mókássá tehetjük ezzel a szerepjátékkal. Gyermekünk lesz az orvos, ő viseli a fehér köpenyt.

  Olvass tovább
 • Vintage Barbie - 80-as, 90-es évekből minden, amit kedvenc babánkról, Barbie-ról tudnunk kell!
  Vintage Barbie - 80-as, 90-es évekből minden, amit kedvenc babánkról, Barbie-ról tudnunk kell!
  132 Megtekintések Kedvelve

  Miért szeretne magának minden kislány Barbie babát? Mi az oka Barbie világsikerének?

  Olvass tovább
 • Halloween ünnepe
  Halloween ünnepe
  122 Megtekintések Kedvelve

  November elsején reggel pedig minden családnak parazsat adtak, hogy új tüzeket gyújthassanak, és ezzel a meleggel űzzék el otthonaikból a gonosz szellemeket.A Kelta ünnepi hagyományt először az angolszász országok vették át, de már napjainkban az egész világon elterjedt.   Ezen az estén a holtak szellemei visszatérnek. A hagyomány tisztelői félnek, hogy beköltözhetnek az élőkbe, ezért különféle álcázó jelmezeket vettek fel, hogy becsapják a holtak szellemeit. Stefan Moser szerint - aki a...

  Olvass tovább
Showing 1 to 12 of 48 (4 Pages)