11 júl, 2019

Rajzfilmjátékok

Szerző: Judit Baranyi : Játékparadicsom Blog Komment: 0 Megtekintések: 616

A Játékparadicsomban hihetetlen választékban találhattok játékokat.

Különösen figyelünk arra,hogy azok a plüssjátékok,figurák kaphatók legyenek,amely rajzfilmen a tévében,moziban látható és nagyon szeret gyermek, a kedvence lett.

A Játékparadicsomban hihetetlen választékban találhattok ilyen játékokat. Különösen figyelünk arra, hogy azok a plüssjátékok, figurák kaphatók legyenek, amik rajzfilmen, a tévében, moziban láthatók és nagyon szeretnek a gyermekek, a kedvencük lett. Kicsik és nagyok imádják a rajzfilmeket.

.

Már egészen pici korban leköti őket a színkavalkád, amilyen ezeknek a filmeknek a képi színvilága. Imádják nézni, velük élik át a mese történetét. Gondoljatok bele,hogy mekkora örömet szerezhettek neki,ha kedvenc mesehősét a kezébe foghatja. Sokszor olyan mesehőst is megtalálhattok nálunk,amit az üzletekben,játékboltokban hiába keresnétek.

Amikor 2-3 éves gyermeked a Teletubbies mesesorozatot nézi,hihetetlen örömet szerez neki,ha a kezében tarthatja,játszhat vele. Megtalálhatjátok nálunk ezeket a kedves mesehősöket is; Micimackó és barátai, Peppa Pig játékok, Looney Tunes figukák, Tom & Jerry, Mickey egér és barátai, Alf, Pokémon,és még sorolhatnánk nagyon sokáig!

Hozzászólások

Szólj hozzá