27 ápr, 2019

Tanuljunk játék közben: LÜK füzetekkel könnyebb lesz

Szerző: : Játékparadicsom Blog Komment: 0 Megtekintések: 355

A LÜK kifejezés lényegében egy rövidítés, mely a Logika, Ügyesség, Kitartás szavakból tevődik össze. Ebből pedig már egyértelműen kiderül, mire is jók a LÜK füzetek, nevéből elárulja, mennyi mindent képes fejleszteni a gyermeken. Kimondottan ajánlott az óvódáskorú, vagy esetleg a kisiskolások számára egyaránt.

A Solo Bambino LÜK Füzetek előnyei 

Solo Bambino LÜK füzetek a legkisebb korosztálynak lettek kifejlesztve, így a 2-2,5 éves gyerekek számára lehet tökéletes. Korosztályuknak megfelelően, egyszerűbb feladatokat tartalmaz, melyek fokozatosan kezdenek el nehezedni. Rendkívül egyszerű és következetes felépítésének köszönhetően a kicsi gyerekek segítség nélkül, önállóan tudnak vele játszani.

A feladatok szöveg nélküliek, így azok is tudják használni, akik még nem tanultak meg olvasni. Ebben a korban a gyermek rengetegszer megismételi a dolgokat, hiszen ezek a cselekménysorozatokkal tudja kellőképpen begyakorolni azokat. A füzetben található egyénileg elvégezhető feladatok ismétlése stabil tudást, és biztonságérzetet tud adni.

Lehetővé teszik a folyamatos cselekvés ismétlésével azt, hogy a gyermek manuális tevékenységek során, játszva ismerje meg a fontosabb információkat. A feladat elvégzése során azonnal le tudja ellenőrizni azt, hogy jól oldotta-e meg, így korrigálni is tud az esetleges hibákon. Ennek köszönhetően csökken a gyermekben a frusztráció, és a kudarcélmény. A LÜK foglalkoztató füzetek elősegítik, hogy gyermekünk sikerorientáltak legyenek, így az iskolakezdést is meg tudja könnyíteni. 

A LÜK füzetek különlegessége

Solo Bambino LÜK

Honlapunkon széles választékban megtalálható:

https://jatekparadicsom.com/luk-fejleszt-jatekcsalad/48152-bambino-luk-fuzet-mik-illenek-ossze.html?live_configurator_token=a1d92fd1a4a85f855e5d0e4aac81c042&id_shop=1&id_employee=4344&theme=&theme_font=

A LÜK füzetek abban különböznek a többi, foglalkoztató jellegű füzettől, hogy az alaplap nem egy hétköznapi füzetborító. Ez az alaplap egy műanyag keret, melynek jobb oldalán különböző olvasófülek találhatók. Ezeknek a füleknek az elmozgatásával eldöntheti a gyermek, hogy szerinte a feltett kérdésre mi a helyes válasz. Ezt az adatlapot természetesen elég egyszer megvásárolni, ezután pedig csak a bele tehető füzetet kell cserélgetni attól függően, hogy milyen témájú feladatokhoz van kedv. A figyelem fejlődik, emellett hozzájárul a formafelismeréshez, és a rész-egész megfeleltetés felismeréséhez is. 

LÜK füzet

Ezt is meg lehet nálunk vásárolni.

https://jatekparadicsom.com/luk-fejleszt-jatekcsalad/48718-klipp-klapp-luek-keszsegfejleszto-parosito-fuezet.html?live_configurator_token=a1d92fd1a4a85f855e5d0e4aac81c042&id_shop=1&id_employee=4344&theme=&theme_font=

A füzetek hátoldalán található az a „leírás”, ahol le lehet ellenőrizni azt, hogy a gyermek jól oldotta-e meg az adott feladatot. Különböző korosztályok számára, rengeteg témában, és többféle típusban megvásárolhatóak, így mi magunk ki tudjuk választani azt, amely a gyermekünk számára a legmegfelelőbb lehet. A füzetekben található logikai feladatok rendkívül jó készségfejlesztő hatással bírnak, így lényegében játszva tanulják meg az élethez tartozó legfontosabb dolgokat. A füzetek előlapján, jól látható helyen található az a felirat, melyen látszik, hogy a benne lévő feladatok milyen korosztályú gyermek számára lehet megfelelő.

Hozzászólások

Szólj hozzá